ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/08 Τρίτη Α

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/08 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Δεν είναι μια μέρα εύκολη. Εσείς θα βρείτε κάποια επικοινωνιακά εμπόδια από τον άνθρωπο σας, που απλά έχει κακή διάθεση, λόγω άλλων τρίτων προβλημάτων. Μην δώσετε και μεγάλη σημασία, από τις 25/08 και μετά όλα θα στρώσουν. Αυτοί που μένουν απόμακροι σαν ζευγάρι, και αυτοί λοιπόν θα πάρουν την απόφαση, να βρουν τις σωστές λύσεις που θα τους δεσμεύσουν… μόνιμα. Κάποια λεφτά που περιμένετε, σας έρχονται και σας τονώνουν την ψυχολογική δυναμική.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Ο Ήλιος
Δεν θα χρειαστεί πια να κάνετε πολλά. Ο άνθρωπος σας, έχει καταλάβει τα λάθη και τις παραλήψεις του από την σχέση σας, και έχει την καλή προαίρεση να αλλάξει την στάση του, για να μην σας χάσει. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα Αυγούστου, θα δώσουν ευκαιρίες και στα ζευγάρια που έχουν χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να επαναπροσδιορίσουν τα θέλω και τις σκέψεις τους. Τα οικονομικά σας, έχουν τάσεις ανόδου και σταθεροποίησης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Ο Αρχιερέας
Μπορεί να χαμογελάτε σε όλους, αλλά δεν είναι και πολύ αλήθεια αυτό. Μέσα στην καρδιά σας, υπάρχει μια ερωτική πληγή, που την ανέχεστε εδώ και μήνες. Το Φθινόπωρο πλησιάζει και εσείς … θα πρέπει να αλλάξετε πια νοοτροπία και να βάλετε τη καθημερινότητα σας, σε νέες και πιο υγιείς βάσεις. Σίγουρα τα αστρολογικά είναι υποστηρικτικά προς το ζώδιο σας, μέσα από καλύτερη εξέλιξη στα οικονομικά σας, αλλά και σε καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στην ζωή σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Από την μέρα που θα αλλάξει το ζώδιο, εσείς θα έχετε και τις περισσότερες και ευχάριστες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, και ειδικά στον αισθηματικό σας τομέα, που τόσο πολύ σας έχει κουράσει. Οι σχέσεις, που πέρασαν κάποια σκαμπανεβάσματα, ένεκα τρίτων προσώπων – παρεμβάσεων, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις άσχημες τους εμπειρίες και να οργανώσουν καλύτερα το Φθινόπωρο τους. Οι σκέψεις των χωρισμένων, θα ενωθούν πάνω σε τυχαία συνάντηση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε αναγκαστικά σε μια ερωτική καταστολή. Αυτό που σας έχει απομείνει είναι να μην λέτε και να μην προσφέρετε πλέον πολλά, στην άλλη πλευρά της σχέση σας, και μέχρι εσείς να πεισθείτε για τα αληθινά συναισθήματα. Τώρα που ο Ήλιος σας αφήνει, θα βάλετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν πάνω στο τραπέζι. Σίγουρα δεν πρόκειται ξανά να βάλετε νερό στο κρασί σας. Άλλωστε οι χρονικές προθεσμίες που είχατε θέσει πλησιάζουν στην λήξη τους. Αυτοί που διατηρούν με ρίσκο στην ζωή τους, και μια άλλη αγάπη, και αυτοί θα πρέπει να ενεργοποιηθούν … για το τι τελικά επιθυμούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Παρθένος : Η Εγκράτεια
Οργανωθείτε σε κάθε επίπεδο. Χρήμα, νέα πρόσωπα, καταστάσεις από το χαμένο παρελθόν, τύχη και άλλα πολλά θα σας… συμβούν μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες. Όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Εσείς θα πρέπει πια να καταλήξετε στον πιο θέλετε σαν μόνιμο σύντροφο να έχετε μέσα στην καρδιά και στην ζωή σας, και ποιοι θα είναι αυτοί, που θα απομακρυνθούν οριστικά. Μέσα σε όλα αυτά, συντονίστε και τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.