ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/09 Παρασκευή Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 22/09 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Η Εγκράτεια
Υπάρχουν αρκετά ζητήματα που σας απασχολούν και που πρέπει πριν να εισέλθει ο νέος μήνα … να τα λύσετε με τον άνθρωπο σας, που σε μια ανάλογη φάση είναι και αυτός. Με τον ήλιο να σας κάνει όλα τα χατίρια, εσείς μπορείτε να φέρετε τα πράματα εκεί που πρέπει και θέλετε, και με λιγότερο κόπο. Επίσης, μέσα στον μήνα που τρέχει, αυτοί που ευχήθηκαν για επανένωση … το πιο πιθανόν είναι και να την έχουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δύναμη
Έχετε βρει πια την εσώτερη σας ισορροπία και μάλλον και τον επόμενο σύντροφο σας. Όλο το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους θα έχετε και τις οικονομικές απολαβές για να στηρίξετε αυτά και αυτούς που θέλετε. Τα παιδιά που έχουν μπλεχτεί σε παράλληλες διαδρομές, ας είναι πιο καχύποπτα με αυτά που τους τάζονται κατά καιρούς από την άλλη πλευρά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Είσαστε αρκετά πικραμένοι με τα λόγια και τις πράξεις … που διαπιστώνετε από την μεριά του ανθρώπου σας. Ίσως και να χρειάζεται άμεσα να κάνετε μια παραπάνω και πιο αναλυτική συζήτηση, που θα βάλει τα πάντα σε μια σειρά. Μην φοβηθείτε να πείτε την αλήθεια σας. Εσείς που έχετε εγκλωβιστεί στην μοναξιά σας, θα βρείτε … έναν καινούργιο σύντροφο που θα σας ταιριάζει απόλυτα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης
Μέσα στο μυαλό σας, έχετε πλάσει πολλά σενάρια … όχι όλα ευχάριστα. Αυτό απορρέει από το γεγονός, ότι όλα μέσα στη σχέση σας πλέον είναι τόσο ρευστά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, και ειδικά τώρα που ο ήλιος περνάει στον ερωτικό Ζυγό, είναι να μιλήσετε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας και να πάρετε τις αληθινές απαντήσεις. Όλα τα άλλα είναι … λάθος στάση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Είσαστε σε μια ευχάριστη αναμονή, που συσχετίζεται με κάποια θετικά νέα, από τη μεριά του ανθρώπου σας. Μετά από πολύ καιρό, κατάφερε να λύσει τους ΄ δεσμούς ΄ του, με το παρελθόν και πλέον είναι έτοιμος να ασχοληθεί μαζί σας, με την σχέση και το μέλλον σας στο 100 %. Είσαστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια, που θα δουν την ζωή τους, να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς. .
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Αν όλα αυτά που έχει υποσχεθεί κατά καιρούς ο άνθρωπος σας, γίνουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πραγματικότητα, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε πια και τις ισορροπίες σας … μέσα στην σχέση σας. Πολλά και τα καλά σαν εξελίξεις που θα σας έρθουν από τον εργασιακό σας χώρο, που θα σας λύσουν τα χέρια σε δράσεις που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε. Νέοι έρωτες θα γοητεύσουν τους μόνους του ζωδίου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο