ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/05 Δευτέρα

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 23/05 Δευτέρα taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Παιδεύετε τον κόσμο γύρω σας. Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, που πρέπει να ανακοινώσετε το προσεχές διάστημα, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Μάιος, σας δίνουν την υπεροχή και την δυναμική για να κρίνετε και να εξωτερικεύσετε, αυτά που θέλετε. Όσοι είναι μόνοι τους ,θα βρουν ευχάριστες επαφές μέσα από φίλους και γνωστούς. Πάντως ο Ιούνιος αναμένεται καλύτερος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Συνεχίζετε την καλή σας πορεία και αυτήν τις τελευταίες ημέρες, του δύσκολου Μαίου. Όσοι είχαν περάσει από επικοινωνιακές συμπληγάδες, το μόνο σίγουρο είναι ότι τώρα μπορούν να βρουν, την ισορροπία τους και πάλι. Επίσης το πρόγραμμα για τις Καλοκαιρινές διακοπές, έχει ήδη οργανωθεί από τον άνθρωπο σας, που έχει και άλλα συναισθηματικά δώρα να σας αποδώσει. Για τα ελεύθερα παιδιά το μόνο σίγουρο, είναι η επανασύνδεση με το παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Χαμογελάτε πια σε όλους. Ότι και να ζητήσετε θα γίνει. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την δύσκολη επανασύνδεση, που έχετε κατά νου, να ανακινήσετε. Ωστόσο οι καλύτερες ημέρες είναι γύρω στις αρχές του Ιουνίου. Οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, είναι και οι μοναδικοί που θα κάνουν ώριμες και βαριές σκέψεις, για να ξεφύγουν από λάθος πρόσωπα και καταστάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ζητάτε πολλά ή έστω έτσι σας λένε, και σας αποθαρρύνουν. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις δικές σας, τις προσωπικές σας ανάγκες, και μην καταναλώνεστε μόνο με του τρίτους. Επίσης κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από τα αυτιά… των τρίτων. Όσοι βιώνουν αισθηματική μοναξιά αυτές τις ημέρες, είναι και η καλή τους η τύχη κοντά για να βρουν το ταίρι τους…. αλλά και να έρθουν πιο κοντά στους οικονομικούς τους στόχους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είστε γεννημένοι για να κάνετε ανατροπές, και να φωτίζετε τα περιβάλλοντα γύρω σας. Μπορεί να έχετε χάσει έδαφος όλο αυτό το χρονικό διάστημα, στην προσωπική σας ζωή, ωστόσο οι μέρες του Ιουνίου, είναι πολλά υποσχόμενες και έτσι θα δείτε πολλές αλλαγές να σας πλησιάζουν. Σίγουρα δώσετε προτεραιότητα στην οικογένεια και την προσωπική σας ζωή, που ίσως να την είχατε αμελήσει λίγο, και αυτό είναι εις βάρος σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε ξεκάθαροι και κάθετοι στο τι ζητάτε και το πότε. Οι μέρες πριν αλλάξει ο μήνας, σας φέρνουν σε επαφή με όλα αυτά τα άτομα, που πρέπει να συζητήσετε και να βρείτε τις λύσεις. Όσοι είναι σε διαδικασίες επικοινωνών και συναντήσεων, για να έρθουν και πάλι σε ένα κοινό μονοπάτι, θα έχουν την εύνοια του Δία – Άρη, για να το πετύχουν και πιο εύκολα. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα ζητούν στιγμές πάθους με νέους έρωτες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Έχετε υπολογιστικές συμπεριφορές και όχι καθαρά συναισθηματικές. Οι όψεις του Άρη και της Αφροδίτης, σας κάνουν να σκαφτείτε παραπάνω τον δικό σας εαυτό, και ύστερα όλους τους άλλους. Οι Ζυγοί, του τρίτου δεκαημέρου, είναι αυτοί που μπορούν με άνεση, να πείσουν μια καινούργια γνωριμία – πρόσωπο, να τους εμπιστευτεί για μια αισθηματική σχέση. Οι χωρισμένοι σύζυγοι – σύντροφοι, θα δεθούν και πάλι με προτροπή τρίτων – φίλων – γνωστών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Πολλά τα θέματα που έχετε αφήσει στην τύχη τους. Είσαστε φυσικά και αρκετά παρορμητικοί αυτήν την εποχή, στις αισθηματικές σας επιδιώξεις, ίσως και λίγο τεμπέληδες. Αυτό σίγουρα, έχει αδικήσει και το έτερον σας ήμισυ. Από τις αρχές του επόμενου μήνα, οι συζητήσεις για την σχέση σας, θα έχουν και κριτικό χαρακτήρα. Ετοιμαστείτε με σωστή επιχειρηματολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αν κάνετε λίγο ακόμη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε και την χρυσή τομή, σε όλα τα ζητήματα, που σας απασχολούν. Το ενδιαφέρον μιας καινούργιας προσωπικότητας, θα σας απασχολήσει και θα σας ανάψει και πάλι το ερωτικό πάθος. Οι Τοξότες που έχουν αγάπη και στην μέση… ένα κομπιούτερ ή πολλά χιλιόμετρα, θα βρουν από κοινού τον τρόπο, να βελτιώσουν την ποιότητα του δεσμού τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείςprodosia

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Ψάχνετε, εξετάζετε και το πιο πιθανόν είναι να βρείτε τι σας φταιει και οι σχέσεις δεν εξελίσσονται, όπως το έχετε μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό σίγουρα έχει να κάνει και με το δύσκολο και άκαμπτο του χαρακτήρα σας, και σε όλα τα επίπεδα. Οι τυχεροί που είναι σε σχέση, θα υποδεχτούν τον Ιούνιο σαν λύτρωση, που θα τους προσφέρει μια καλύτερη διάθεση και πιο ανεβασμένη ψυχολογία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Προκλήσεις ερωτικές παντού. Οι χωρισμένοι – ελεύθεροι, θα έχουν την ιδιαίτερη πλανητική εύνοια των εξωτερικών πλανητών, για να ξαναβρούν έναν άνθρωπο στις δικές τους προδιαγραφές. Αυτό θα έχει και την ισχύ του, στους δεσμευμένους, που αυτήν την εποχή είναι λίγο απόμακροι από τη κοινή τους πορεία, αλλά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από όμορφες δραστηριότητες να έρθουν πιο κοντά. Ενεργοποιηθείτε προς όλες τις κατευθύνσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Θα χρειαστεί να τονίσετε για ακόμη μια φορά τα όρια σας, σε όλους αυτούς που αντιλαμβάνεστε ότι έχουν την επιθετική πρόσθεση να τα περάσουν. Δεν είστε ούτε για στεναχώριες, ούτε για κάθετες αλλαγές αυτές τις μέρες. Όσοι είναι μόνοι τους, θα χρειαστεί να έρθουν πιο κοντά στις παρέες τους. Οι έρωτες και οι μεγάλες αγάπες, σας περιμένουν από την νέα σελήνη του Ιουνίου και ύστερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.