ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/06 Πέμπτη

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 23/06 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Είσαστε με τα νεύρα στο κόκκινο. Η αισθηματική σας ζωή αποκαλείται σαφώς μέτρια και τα οικονομικά σας δεν είναι εκεί που επιθυμείτε. Αυτό από τις 28/06 και μετά θα αρχίσει σιγά – σιγά, όλο αυτό να βελτιώνεται να εσείς να βλέπετε και πάλι τις αχτίδες ανάκαμψης. Πιο συγκεκριμένα, η ερωτική σας πραγματικότητα, είναι αρκετά μπλεγμένη και εσείς ο κύριος και μοναδικός υπαίτιος. Το πιο πιθανόν αν συνεχίσετε έτσι, να μείνετε και μόνοι σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε ένα βήμα πριν ανοίξετε την πόρτα και φύγετε από σχέσεις και συνεργασίες. Όλα πλέον είναι καθαρά στις σκέψεις σας, και με αποδείξεις. Κυνηγήστε αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας και μην αφήνετε τους τρίτους να τρώνε τον χρόνο σας. Μια προσοχή παραπάνω στους ζωηρούς – ερωτικούς Ταύρους, που το παίζουν αυτήν την εποχή σε πολλά ταμπλό. Μάτια και αποκαλύψεις είναι στο κατόπι σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Η δική σας η συμπεριφορά είναι που δημιουργεί τις ανατροπές και τα προβλήματα μέσα σε γάμους και αισθηματικούς δεσμούς. Αυτό είναι κάτι που το πολλαπλασιάζει, καθώς ο ασταμάτητος Ερμής σε όψεις με τον δυναμικό Άρη. Αυτοί που είναι σε παράλληλες σχέσεις με ήδη δεσμευμένα άτομα, θα πρέπει να κινηθούν με προσοχή, καθώς πολλές οι αποκαλύψεις που θα γίνουν, μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Αποφύγετε τις πολλές επικοινωνίες και τις συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Συνειδητά έχετε πάρει την απόφαση να μείνετε μόνοι σας. Έχετε απογοητευτεί από όλες αυτές τις παλιές σας λάθος επιλογές, και στο τώρα απλά προσπαθείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας φωτίζουν και σας προσθέτουν ομορφιά και αυτοπεποίθηση. Ακόμη και οι εν σχέση θα σκεφτούν πολύ σοβαρά, τους Καλοκαιρινούς – Φθινοπωρινούς μήνες να δεσμευτούν μόνιμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Κοιτάτε συνεχώς το παρελθόν και περιμένετε με μεγάλη αγωνία τις όποιες ειδήσεις που θα προκύψουν. Αν συνεχίσετε έτσι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσετε το πολύτιμο παρόν σας. Βάλτε στο μυαλό σας, ένα όριο χρόνου και μην το προσπεράσετε. Αυτοί που έχουν σχέσεις τύπου “χωρισμός και επανασύνδεση”, θα κουραστούν και ίσως τελικά αποφασίσουν, να μείνουν μόνοι τους και πιο ήρεμοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Τα δρομολόγια του μυαλού σας, είναι ασταμάτητα. Αυτό πιθανόν και να κουράσει τον άνθρωπο σας, που δεν σας καταλαβαίνει. Είναι και το ζωδιακό σας χαρακτηριστικό να παίζετε σκάκι με τον μυαλό των γύρω σας. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί θα μείνετε μόνο με αυτό. Οι Παρθένοι που σκέφτονται πια πολύ σοβαρά να περάσουν την σχέση τους, σε έναν άλλο πιο επίσημο επίπεδο, θα βρουν σύμφωνο το ταίρι τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Από την δική σας πλευρά, όλα είναι καλά και ήρεμα. Από την πλευρά όμως του συντρόφου σας, όλα δείχνουν να είναι χαοτικά. Αυτό το έχετε δημιουργήσει εσείς και οι περίεργες και δυσεξήγητες συμπεριφορές σας. Οι αστρολογικές συνθήκες όλον τον υπόλοιπο Ιούνιο, είναι οι ιδανικές για να λύσετε απορίες και διαφορές. Αυτοί που είναι στα δίχτυα νέου έρωτα, ας είναι λίγο πιο μαζεμένοι στους λόγους τους και στο τι υπόσχονται.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Κοιτάτε όλες τις πιθανές λύσεις σε αισθηματικές υποθέσεις, που δεν έχουν καμία πρόοδο. Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι ίσως και μέσα σε συναισθήματα που πια δεν σας αντικατοπτρίζουν. Αν όλα αυτά σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, δεν έχετε τότε κανέναν λόγο να χαλάσετε το Καλοκαίρι σας. Σίγουρα αυτό ισχύει και για τους τολμηρούς Σκορπιούς, που διατηρούν υπόγειες ερωτικές περιπέτειες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι δυνατότητες για να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας, πού ίσως αυτές τις ημέρες, να τα έχετε ‘τσουγκρίσει’, και λίγο, είναι μεγάλες. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα είναι υπέρ των πύρινων ζωδίων, και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε και την πειθώ και το τρόπο να διορθώσετε τις εκκρεμότητες. Οι ελεύθεροι, θα έχουν εκπλήξεις από άτομο του στενού τους κύκλου, που θα εκφράσει λόγια ερωτικής συμπάθειας. Προσέξτε τι θα απαντήσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Αν μείνετε σε νηφάλια κατάσταση, με όλα αυτά τα παράλογα που συντελούνται στην ζωή σας, τις τελευταίες ημέρες, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Ίσως το συντροφικό σας ταίρι, να σας περνάει από κάποια τεστ αγάπης. Ίσως σας προετοιμάζει για κάτι πιο μεγάλο. Υπομονή και θα τα μάθετε όλα. Αυτοί που έχουν αισθηματικές σχέσεις με άτομα στο εξωτερικό ή σε μεγάλες αποστάσεις, θα βρεθούν με κοινή πρωτοβουλία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η διάθεση σας είναι στην κορυφή. Πολύ ο καλός κόσμος που σας περιβάλλει, και ζητά την προσοχή σας. Αυτό για τους δεσμευμένους, πιθανό να δημιουργήσει και μουρμούρα – παράπονα μέσα στην σχέση τους. Αντιθέτως θα δώσει τις ευκαιρίες όλων των ειδών, για τους καιρό μοναχικούς. Όλα θα διαδραματιστούν αυτό τον μήνα του Ιουνίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Σιωπή Ιχθύος. Δεν λέτε και δεν εκφράζετε τίποτα. Σίγουρα αυτό έχει τις βαθιές του ρίζες, σε κάποια παλαιότερη ερωτική απογοήτευση που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη του Ιουλίου, είναι γεμάτες από κοινωνικές προσκλήσεις και φιλική ψυχαγωγία που θα σας φτιάξουν και πάλι την καλή ψυχολογία. Κάντε όμως και εσείς την δική σας προσωπική κίνηση για να βγείτε από αυτό το τέλμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.