ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/08 Τετάρτη Β

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλεψεις 23/08 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Εσείς που έχετε τα πάντα κάτω από τον αυστηρό σας έλεγχο, αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, δεν έχει την επικοινωνιακή ισορροπία που είχε κάποτε. Κάποια πράματα έχουν ξεθωριάσει. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν σας χαροποιεί, και θα πρέπει άμεσα να βρείτε τις λύσεις. Μόνοι και εργένηδες, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί και εκλεκτοί … σε όλα αυτά που κατά καιρούς του προσφέρονται.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Γητευτής
Υπάρχει μια απογοήτευση στην καρδιά σας, για την αργοπορία και την μετριότητα από την μεριά του ανθρώπου σας. Ίσως και να πρέπει να ανοίξετε τις πιο σοβαρές συζητήσεις. Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα. Οι προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές. Πολλά τα καλά που θα έρθουν και σε υποθέσεις από το παρελθόν, με δύσκολα διαζύγια και ημιτελείς καταστάσεις χτημάτων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Έχετε την τάση να απομονωθείτε από όλα και όλους. Περάσατε ένα δύσκολο Καλοκαίρι, που όμως σας άνοιξε τα μάτια, και είδατε τις αλήθειες σε σχέσεις, φίλους, συνεργασίες. Από τον καινούργιο μήνα, καλό θα ήταν να κάνετε και την αυτοκριτική σας και να δείτε τι και ποιος μπορεί να συνεχίσει μαζί σας. Σε υποθέσεις επανενώσεων, μην βιαστείτε να ανοίξετε το πράσινο φως, αν πρώτα δεν πεισθείτε για τις προτάσεις που θα σας γίνουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Πολλά τα ζητήματα που έχουν φανερωθεί με το τέλος του Καλοκαιριού …σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σας. Αυτό έχει κατά κύριο λόγο, να κάνει με τον άνθρωπο σας, που ακόμη δεν έχει βρει τις κατάλληλες – πρακτικές λύσεις για να κλείσει τους δρόμους στο παρελθόν του, που κατά περιόδους εμφανίζεται και σας ενοχλεί. Κάποια χρήματα, σας έρχονται από τύχη – κληρονομικά – πώληση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Αρκεστείτε σε αυτά που σας λένε …και μην ψάχνετε παραπάνω, γιατί θα εκτεθείτε. Υπάρχει ο ανάδρομος Ερμής που επηρεάζει άμεσα όλα τα αέρινα ζώδια, άρα τυχόν μυστικά και παρασκήνιο, θα σας τα φανερώσει. Υπομονή όλα έχουν μια απάντηση. Εσείς που είστε μόνοι, θα σας γίνουν ερωτικές εξομολογήσεις από κάποιον πρώην εραστή σας, που επιθυμεί να τους δώσετε ακόμη μια ευκαιρία αγάπης. Σκεφτείτε το… πιο διεξοδικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Δεν έχετε όλα αυτά που ζητάτε από την σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε σαν μόνιμο παράπονο από τον άνθρωπο σας. Ωστόσο, μην το πολύ τραβήξετε αυτήν την εποχή, καθώς τα ανάδρομα του ουρανού θα σας φέρουν σε συγκρούσεις. Μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου … ανοίξτε τις συζητήσεις και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα μπορούν να διορθωθούν. Μέχρι τότε ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση… που την έχετε ξεχάσει!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο