ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/07 Δευτέρα Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/07 Δευτέρα Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Είσαστε έτοιμοι για διακοπές εσείς οι μόνοι. Αυτό πιθανόν και να έχει κάποιες μικρές καθυστερήσεις, που θα έρθουν χωρίς προειδοποίηση από κάποιον πρώην σύντροφο σας. Με τον ήλιο πάνω στο συγγενή Λέοντα, όλα είναι πιθανόν να σας συμβούν. Είστε το ζώδιο, που όλο το επόμενο διάστημα, θα έχετε επανασυνδέσεις, μοιραίες αγάπες αλλά και άπλετο χρήμα. Οργανωθείτε, είναι πολλά και καλά αυτά που σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Είστε ιδιαίτερα φιλικοί και καλοπροαίρετοι με κάποιους καινούργιους ανθρώπους στην ζωή σας. Αυτό θα χρειαστεί μια παραπάνω προσοχή, καθώς κάποιοι εξ αυτών, ίσως και να το ερμηνεύουν με τον δικό τους τρόπο, και να σας έχουν ήδη ερωτευτεί. Σίγουρα με τα άστρα να ευνοούν τον τομέα της αγάπης και των σχέσεων, σε όλα τα γήινα ζώδια, είναι πιθανόν εσείς να βρεθείτε μέσα σε νέες σχέσεις. Προσοχή λοιπόν, εσείς οι ήδη μέσα σε δεσμούς – γάμους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Αυτά που είχατε να κάνετε και να πείτε, σίγουρα τα έχετε κάνει πλέον και με το παραπάνω. Αυτό που απομένει είναι να βάλετε, το αντηλιακό σας, και να περιμένετε τις αντιδράσεις, από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι ειδήσεις θα σας έρθουν τις τελευταίες ημέρες, του Ιουλίου και θα σας τραβήξουν την δύσκολη σας προσοχή. Νέα, χρήματα, ερωτικές εξομολογήσεις, εκπλήξεις, είναι στο άμεσο μενού.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Όπου και να βρεθείτε εσείς, έχετε θαυμαστές και άτομα που σας αγαπούν. Αυτό είναι κάτι που θα κάνει τους μόνους του ζωδίου, να βρούν ένα νέο ταίρι. Όλος ο επόμενος μήνας, έχει εκπλήξεις που σίγουρα θα διορθώσουν και τα κακώς κείμενα για κάποιους, που ελπίζουν για μια επανασύνδεση. Επίσης, οικονομικές ειδήσεις… θα σας κάνουν να ευθυγραμμιστείτε με τις ανάγκες σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Μπορείτε να ανεβάσετε ρυθμούς, καθώς όλα έχουν ισορροπήσει, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που όλα είχαν ανατραπεί. Οι μέρες του νέου μήνα, και μέχρι την πανσέληνο θα φέρουν και πάλι κοντά, ζευγάρια που είχαν χαθεί. Αυτοί που έχουν σκοπό να κάνουν εργασιακές αλλαγές και επενδύσεις, καλό θα ήταν να περιμένουν το Φθινόπωρο, που τα αστρολογικά θα έχουν περισσότερη δυναμική επάνω τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Αν δεν υπάρχουν ενεργά συναισθήματα, από εσάς, για κάποιο συγκεκριμένο άτομο, που υπήρξε σχέση σας, παρά μόνο περιέργεια, καλό θα ήταν, να μην το ψάχνετε. Ίσως και να περνάτε λάθος εντυπώσεις και κάποιος να πληγωθεί. Εσείς που έχετε έναν νέο δεσμό στην ζωή σας, καλό θα ήταν να μην πατάτε τόσο πολύ γκάζι. Αφήστε τον χρόνο να αναδείξει αισθήματα και αληθινές προσωπικότητες… αλλά και προθέσεις εκάστου.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.