ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/07 Δευτέρα Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Σίγουρα δεν έχετε αυτήν την εποχή όρεξη και για πολλά. Αυτό έχει να κάνει με το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που σίγουρα σας κούρασε με την σχέση σας. Όσοι έχουν χωρίσει, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούν το υπόλοιπο Καλοκαίρι, και να ισορροπήσουν και να βρουν την αρμονία τους. Πολλά και τα ταξίδια, οι προτάσεις για διασκέδαση και ψυχαγωγία, που θα έχετε από τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας αγαπούν πραγματικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Είναι μια εποχή, που οι εξελίξεις τρέχουν και εσείς ακόμη δεν είστε απόλυτα έτοιμοι. Ο άνθρωπος σας έχει πάρει καθοριστικές αποφάσεις για την σχέση σας, και επιθυμεί τον ερχόμενο μήνα, όλα να γίνουν πιο μόνιμα και επίσημα μεταξύ σας. Είστε το ζώδιο, που για το υπόλοιπο 2017, θα έχετε τις περισσότερες νέες σχέσεις – αγάπες, γάμους και συγκατοικήσεις. Το χρήμα και η οικονομική άνεση, είναι και αυτά στο καθοδόν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Μπορείτε να κάνετε τα προγράμματα σας, ακόμη και αν είστε μόνοι σας, για τις διακοπές σας. Υπάρχουν και κάποιοι που πιθανόν στον προορισμό τους, να βρουν έναν νέο έρωτα. Οι σχέσεις, που έχουν χαθεί λίγο τα ταίρια ένεκα, καυγάδων, τρίτων προσώπων κτλ, μέσα από την παρέμβαση των γνωστών – φίλων θα έρθουν και πάλι σε συνεννόηση. Πλέον στις μοίρες που έχει φτάσει ο Κρόνος, το μόνο σίγουρο είναι, ότι στην ζωή σας θα παραμείνει ότι και όποιος τελικά είναι αληθινός.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Έχετε θυσιάσει πολύ από τον χρόνο και την ενέργεια σας, για να φέρετε πιο κοντά στην καρδιά σας, και στην ζωή σας, έναν νέο άνθρωπο που κάτι σας λέει, ότι μπορεί να είναι ο επόμενο μεγάλος έρωτας . Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς κρατήστε και μια απόσταση ασφαλείας, και αναμείνατε να έρθουν και από την άλλη πλευρά… οι όποιες σχετικές δράσεις. Από την νέα εβδομάδα, θα δείτε και μεγάλες – πρακτικές αλλαγές, στην οικονομική σας δραστηριότητα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Υπάρχουν κάποια σοβαρά ζητήματα, που επιθυμεί ο άνθρωπος σας να σας αναφέρει, έτσι ώστε να τα λύσετε, πριν να φύγετε για διακοπές. Το πιο πιθανόν είναι μια κουβέντα, πιο αναλυτική γύρω από το κοινό σας μέλλον και πως θα ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις του παρελθόντος. Από την μεριά των εργένηδων, νέες προκλήσεις αισθηματικές …πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια θέματα με την προσωπική του ζωή, και θέλει να του δώσετε χρόνο, αλλά και να δείξετε την κατανόηση σας. Αυτό φυσικά μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο. Οι εξελίξεις και οι πληροφορίες, θα σας έρθουν από τις πρώτες κιόλας ημέρες, του Αυγούστου. Επίσης, κάποια καλά οικονομικά νέα, προσεχώς θα σας ανακουφίσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο