ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/07 Κυριακή

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 24/07 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Θα σας έλθουν νεότερα από μια πρόσφατη γνωριμία, που δεν την αφήσατε τότε να αναπτυχθεί, ή έστω οι συνθήκες δεν ήταν γόνιμες. Αποφύγετε και αυτήν την φορά να κάνετε λεκτικά λάθη, και αν τελικά αυτό το άτομο σας αρέσει, κάντε και ένα βήμα πιο κάτω με σοβαρότητα. Αυτοί που ζουν σκληρές μοναχικές στιγμές μετά από χωρισμό, θα πρέπει να ασχοληθούν παραπάνω με τον εαυτό τους, που τον έχουν παραμελήσει αρκετά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Κάντε την υπέρβαση σας και σκεφτείτε και πιο μελλοντικά. Όλα δείχνουν τον δρόμο της εξόδου από σχέσεις και περίπλοκες καταστάσεις, που δεν σας αρέσουν πια. Οι ισορροπίες που ζητάτε μπορούν να έρθουν μέσα από σοβαρούς διαλόγους με τον άνθρωπο σας. Αυτοί που είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε διπλές – παράλληλες σχέσεις, ίσως πιεστούν για να πάρουν τελικές αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Η δυναμική του χαρακτήρα και του λόγου σας θα σας ανοίξει τις πόρτες για οτιδήποτε επιθυμείτε. Θετικές οι μέρες για όσους είναι μόνοι τους και αναζητούν ένα ταίρι που να μπορεί να τους δεχτεί όπως είναι. Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο δε. Αυτοί που έχουν τον ερχόμενο μήνα ταξίδι, για να συναντήσουν τον άνθρωπο τους, θα τύχουν πολλών ευχάριστων εκπλήξεων που ίσως…. και να οδηγήσουν σε δέσμευση μόνιμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Θα δοθούν οι κατάλληλες αφορμές, για να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που το χρειάζεστε και οι δύο σας, καθώς έχουν συσσωρευτεί πολλά που δεν πρέπει να σας συνοδέψουν στις διακοπές και στις λοιπές σας, καλοκαιρινές δραστηριότητες. Εσείς που ανήκετε στους πρόσφατα χωρισμένους, μην κάνετε κάτι υπερβολικό αυτές τις ημέρες. Πολλές οι επικοινωνίες, που θα σας έρθουν από το παρελθόν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μπορείτε να απολαύσετε το επόμενο διάστημα, και χωρίς τελικά να αγχώνεστε για κανέναν θέμα. Σχεδιάστε τα καλοκαιρινά σας πλάνα, και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας τα αλλάξει. Ιστορίες με διαζύγια, χωρισμούς και επανασυνδέσεις, αλλά και περιουσιακά θέματα, κάλλιστα και μπορούν να περιμένουν για το Φθινόπωρο. Οι Λέοντες που έχουν μπλέξει στην εργασιακή τους ζωή και συναίσθημα, θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ίσως όχι και πολύ ευχάριστων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι άστοχες κρίσεις του παρελθόντος, δεν μπορούν να συνεχίζουν να σας στοιχειώνουν και στο παρόν. Μπορεί κάποτε να είχατε διαφορετικές αντιλήψεις, και στο τώρα αυτά να έχουν αλλάξει. Μιλήστε και μην φοβηθείτε να κάνετε τις πρακτικές αλλαγές. Ο Ερμής μέσα στον δυναμικό Λέοντα σας δίνει την υποστήριξη για να ανατρέψετε στατικές καταστάσεις και υποθέσεις που δεν ταιριάζουν, στην καθημερινότητα σας. Το πιο πιθανόν είναι σε αυτό να βρείτε και σύμμαχο, τον άνθρωπο σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η επικοινωνία τελείως έχει σταματήσει από την πλευρά σας. Ίσως δεν σας ενδιαφέρουν πια μόνο τα λόγια αλλά θέλετε και να περάσετε στην πράξη. Αυτοί που έχουν μπει σε δύο καταστάσεις, καλό θα ήταν άμεσα, να ξεκαθαρίσουν τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους, σε όλους. Οι όψεις του Ερμή πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, μόνο σε άσχημες αποκαλύψεις μπορούν να σας οδηγήσουν. Μέχρι τότε σκεφτείτε πιο ώριμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Αναλύετε συμπεριφορές και λόγια. Κάπου εκεί όμως έχετε χαθεί και το μόνο που έχει γίνει είναι να έχετε μπερδευτεί. Ανήκετε στα ζώδια που πάντα έχουν μια περίπλοκη ερωτική ζωή. Από τις αρχές του νέου μήνα, όλα αυτά θα αλλάξουν, το σύμπαν είναι συμμαχικό με εσάς άρα τολμήστε. Αυτοί που είναι μόνοι αλλά καλά με αυτό το στάτους, θα έχουν νέα πρόσωπα να τους χαμογελούν και να τους πλησιάζουν, ίσως και από αυτόν τον μήνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Οι σκοποί σας θα ολοκληρωθούν. Έχετε βάλει ψηλά τον πήχη και αυτό σας κάνει δυσπρόσιτους μεν, αλλά ξεκαθαρίζει και αναδεικνύει την ποιότητα σε αυτούς που επιθυμούν να σας κερδίσουν. Ζευγάρια πουν έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί για λόγους τρίτους, θα καταφέρουν να αμβλύνουν τις επικοινωνιακές – πρακτικές τους διαφορές, και να έρθουν και πάλι κοντά στα συναισθήματα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Έχετε πει πολλά και ελάχιστα τελικά έχουν γίνει. Το ευχάριστο είναι ότι είσαστε ξεκάθαροι στα λεγόμενα σας, αλλά και στα όρια χρόνου που έχετε θέσει για να λάβετε απαντήσεις. Αυτοί που είναι σε σκέψεις για να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή τους, είτε ένεκα κάποιου μεγάλου έρωτα – νέου συντρόφου, είτε λόγω εργασίας, καλό θα ήταν να το διπλοσκεφτούν χωρίς πίεση χρόνου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 01
Η πλειοψηφία των Υδροχόων, αυτήν την εποχή παίζει και έχει αφήσει ανοιχτά πολλά μέτωπα. Το πιο πιθανόν είναι να σας έρθουν παράπονα. Οργανώστε τα προγράμματα σας και μην αφήνετε εκκρεμότητες. Ο καινούργιος μήνας, σας δίνει πολλά πλεονεκτήματα για να καθαρίσετε την θέση σας και να κρατήστε όποιον και ότι εσείς τελικά επιθυμείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 21
Όλα αλλάζουν και μέσα σε αυτά και εσείς που το μόνο που θέλετε είναι πια να βρείτε μια συναισθηματική ισορροπία, μέσα στην σχέση σας. Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου σας δίνουν ξαφνικές και ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις που θα σας λύσουν πολλά από τα προβλήματα…. κάθε είδους. Μοναχικά Ψάρια δεν θα υπάρχουν από τον νέο μήνα, καθώς αναμένονται αφίξεις καινούργιων πειρασμών…. που έχουν τις προδιαγραφές για κάτι περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.