ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/08 Πέμπτη Α

kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/08 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Ο Αρχιερέας
Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο μυστικό, που να κάνει τους πρώην να επιστρέφουν …αυθημερόν. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει, είναι να κάνετε τις αληθινές – άμεσες προτάσεις σας, και μετά να αποτραβηχτείτε, δίνοντας χώρο και χρόνο, για αντιδράσεις. Μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός, κάποιοι από εσάς, θα έχουν ειδήσεις, που θα τους αναπτερώσουν το ηθικό. Μέσα στα καλά της εποχής, θα έρθουν και λεφτά, από μια νομική σας δικαίωση – πώληση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Ταύρος : Η Δικαιοσύνη
Μπορεί να έχετε μπερδευτείτε με όλα αυτά τα καινούργια, που σας λέει ο άνθρωπος σας, αλλά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σίγουρα όλα θα αλλάξουν στο μεταξύ σας προς το καλύτερο. Ακόμη, και τα ζευγάρια που έχουν χαθεί από τις καλές μεταξύ τους επικοινωνίες, θα έρθουν πιο κοντά. Οι εργένηδες και οι μόνοι, ας κάνουν λίγο υπομονή, καθώς ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, θα δώσουν φρέσκιες γνωριμίες σχετικά σύντομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Εγκράτεια
Όλα τα λόγια που έχετε ανταλλάξει τα άσχημα, τα δύσκολα, τα υπερβολικά… θα πρέπει να τα πάρετε και οι δύο πίσω, τώρα που μπορείτε. Όσο το καθυστερείτε τόσο πιο έντονο γίνεται. Όλοι περιμένουν … πάντα από την άλλη πλευρά. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Όπως και να έχουν τα πράματα, πριν να λήξει αυτό το Καλοκαίρι σχέσεις και σχετικές καταστάσεις, θα έχουν αποκατασταθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Η Δύναμη
Από όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, εσείς θα πρέπει να βρείτε τις καλές στιγμές και εικόνες, και να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια για να έρθετε πιο κοντά. Να είστε σίγουροι ότι αυτό θα εκτιμηθεί. Οι μόνοι και οι εργένηδες, που όμως κάνουν τα ερωτικά τους φλερτ και παιχνίδια, θα δουν κάποιον από τον φιλικό τους κύκλο, να έχει πιαστεί στα δίκτυα του έρωτα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Οι Εραστές
Δεν θα πρέπει να επιτρέπετε σε κανέναν… να σας ανακατεύει την σχέση και να βάζει λόγια στον άνθρωπο σας. Καλές οι φιλίες και οι συμβουλές τους, αλλά όλα έχουν και το όριο τους. Από σήμερα, που είσαστε πιο ήρεμοι, και χωρίς την ενέργεια του ήλιου, μπορείτε να σκεφτείτε πιο ψύχραιμα και να βρείτε ποιο είναι το πρόβλημα, μέσα στην σχέση σας, και το λύσετε με κοινή συναίνεση. Αυτοί που έχουν και διπλές καταστάσεις, στην ζωή τους, θα πρέπει να πάρουν άμεσα τις τελικές τους αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Δεν είστε από τα άτομα, που θα ανεχτούν την μετριότητα και την κριτική από κανέναν. Ότι και να είναι αυτό που σας έχει ενοχλήσει μέσα στον δεσμό – γάμο σας, θα πρέπει άμεσα να το πείτε, μαζί με τις δικές σας τις προτάσεις σας για άμεσες λύσεις. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους, έναν νέο – Καλοκαιρινό έρωτα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, με αυτά που υπόσχονται. Δώστε χρόνο και θα δείτε αν τελικά… ταιριάζετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.