ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/08 Τετάρτη

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 24/08 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – 11
Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι καλή, και αυτό είναι κάτι που το αναγνωρίζουν όσοι σας συναναστρέφονται. Μέσα σε όλους αυτούς υπάρχει και μια φιλία – κοινωνική επαφή – γνωστός, που πριν την αρχή του Σεπτεμβρίου θα σας εκδηλώσει ερωτικά συναισθήματα / θαυμασμό. Μην ρισκάρετε όμως να χαλάσετε το προφίλ σας ή μια καλή φιλία, ένεκα ενός ‘περαστικού έρωτα’. Είσαστε σε μια εποχή που και οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι, θα βρείτε τις ισορροπίες σας, ακόμη και αν αυτό λέγεται συνειδητή μοναξιά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Δεν χρειάζεστε συναισθηματική υποστήριξη. Δεν είστε από τα ζώδια που θα δεχτούν λύπηση από κανένα, και πόσο μάλλον από έναν σύντροφο ο οποίος δείχνει να αποχωρεί από τη σχέση. Δεν έχει καμία σημασία αν είστε αυτοί που αδικήθηκαν ή που δέχτηκαν τα επικοινωνιακά πυρά. Η ισχυρή Αφροδίτη δίπλα στον Ήλιο και τον Δία, σας ωθούν σε μεγάλες αλλαγές που μόνο σε καλό θα σας βγουν… σύντομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Οι συναισθηματισμοί και τα ερωτικά δράματα, δεν είναι για εσάς. Είναι μια αστρολογική περίοδος που σπρώχνει όλα τα αέρινα ζώδια για να βρουν αυτό και αυτόν, που θέλουν. Το παρελθόν σας έχει κλείσει την πόρτα του και το ξέρετε, άρα ανοίξτε και εσείς τα μάτια σας και κοιτάξτε τι καλό σας φέρνει η ζωή. Ακόμη και αυτοί που είναι σε μόνιμες σχέσεις, μπορούν να βρουν ευκαιρίες έτσι ώστε να ανανεωθούν, και να μπουν στην εποχή του Φθινοπώρου με καλύτερη διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μπορείτε να δείτε και λίγο πιο μακριά, και όχι μόνο στο στείρο τώρα. Οργανώστε τις δράσεις και τα προγράμματα σας με τον άνθρωπο σας και αφήστε το σύμπαν και τα εξαιρετικά αστρολογικά δεδομένα, να σας αποδώσουν αυτά που δικαιούστε. Οι μόνοι του ζωδίου, θα δεχτούν μια καλή είδηση από το πρόσφατο παρελθόν, για μια γνωριμία που ακόμη τους ψάχνει. Οι μέρες θα είναι ακόμη πιο ευχάριστες, μέσα από οικονομικές εξελίξεις που θα σας σταθεροποιήσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μπορείτε να μιλήσετε στον σύντροφο σας για όλα αυτά που σας προβληματίζουν στο μεταξύ σας, που αυτό το Καλοκαίρι δεν σας βοήθησε να έρθετε και πιο κοντά. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη, σας δίνουν τη γοητεία, τη δυναμική, τη ρητορική πειθώ για να πείσετε αυτόν που αγαπάτε για τα επόμενα κοινά σας βήματα. Σίγουρα η ανταπόκριση θα είναι μεγάλη και άμεση. Ενεργοποιηθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Με το να κρατάτε τις σκέψεις σας αυστηρά μέσα στο κεφάλι σας, μόνο να μπερδεύετε τους άλλους μπορείτε. Σίγουρα ο κυβερνήτης σας πάνω σας, μπορεί να σας βοηθήσει να πείσετε και να οδεύσετε τις καταστάσεις εκεί που επιθυμείτε… και για το καλό όλων. Οι σύντροφοι που έχουν μείνει μακριά, είτε λόγω παρεξήγησης είτε λόγω αναγκαστικών χιλιομετρικών διαφορών, μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα πάρουν τελικές αποφάσεις ζωής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Μην αναλύετε τα πάντα, θα χαθεί το νόημα. Από τις 29/08 θα αρχίσετε να βλέπετε τον αντίκτυπο τον θετικό στις ενέργειες σας. Μέσα σε όλα αυτά, καλύτερα μην εμπλέξετε τους φίλους και τους γνωστούς… θα γίνει λάθος. Δεχτείτε συγνώμες, δεχτείτε συναντήσεις με πρώην ταίρια που έχουν απολογίες και προτάσεις, και πάνω από όλα κάντε μια βουτιά μέσα στην ψυχή σας, και ψάξτε τι είναι αυτό τελικά που την κάνει να ευτυχεί και να ισορροπεί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Η επιφάνεια δεν είναι για τα δικά σας σταθμά. Κινήστε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ παθητικό – τρόπο, προσπαθώντας να βρείτε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στη σχέση σας. Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου θα περάσετε και στην πράξη. Αυτοί που έχουν μπροστά τους ταξίδια και μεγάλα επαγγελματικά ανοίγματα, το πιο πιθανό είναι να βρουν και έναν καινούργιο έρωτα που θα συμπληρώσει ιδανικά τη ζωή τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Το πείσμα σας είναι ξακουστό, το ίδιο και το πάθος σας για αληθινή αγάπη. Γι’ αυτό εσείς που είστε εντελώς ελεύθεροι και χωρίς βαρίδια του παρελθόντος, θα βρεθείτε μπροστά σε μια νέα γνωριμία, που ίσως και να γίνει η αγάπη της ζωής σας και σε μικρό χρονικό διάστημα. Συναισθήματα πολλά και δεσμευτικά θα προκύψουν μέσα στους αγαπημένους συντρόφους, που ήδη σκέφτονται και το επόμενο καθοριστικό βήμα… στο μεταξύ τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι καταστάσεις πια κορυφώνονται, και σας αποδίδουν την αλήθεια τους… όσο ωμή και να είναι. Οι όψεις του Δία με τον Πλούτωνα, ανοίγουν τα φύλλα της καρδιάς και απαιτούν λύσεις… κάθε είδους. Οι γήινοι που έχουν πάρει τις σκληρές αποφάσεις να περάσουν σε φάση μοναξιάς, ίσως και να αλλάξουν γνώμη. Όλα πριν λήξει αυτό το Καλοκαίρι θα τεθούν πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών, και μόνο ότι σας ταιριάζει θα συνεχίσει παράλληλα με εσάς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Επιθυμείτε να μείνετε λίγο μόνοι, προκειμένου να σκεφτείτε τα επόμενα βήματα σας, είτε στα αισθηματικά, είτε οικονομικά είτε σε μεγάλες αγορές – σπουδές – μετακινήσεις. Το σύμπαν σας απλώνει το χέρι και στα δείχνει τον δρόμο της επιτυχίας. Σχέσεις οι οποίες απλά σας περικυκλώνουν χωρίς όμως απώτερο σκοπό, θα τις τερματίσετε… οριστικά. Νέες γνωριμίες για όσους θα θελήσουν να βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Είσαστε παράτολμοι και επιθετικοί στον έρωτα… και αυτό έλκει το άλλο φύλλο… πολύ! Από την άλλη πλευρά, προσέχετε μην φανείτε ανακόλουθοι σε αυτά που έχετε τάξει. Οι σύντροφοι που έχουν πάρει αποφάσεις για να προβούν σε δεσμεύσεις και σχετικές δράσεις, μέσα στο υπόλοιπο 2016 θα έχουν και οικονομικές εξελίξεις, που θα τους δώσουν μια παραπάνω υλική σταθερότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.