ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/04 Δευτέρα

osiris-tarw

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 25/04 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 04
Η εσωστρέφεια που σας χαρακτηρίζει αυτήν την εποχή, σίγουρα σας κάνει και αισθάνεστε πιο ασφαλείς. Πολλές οι ήττες στον αισθηματικό τομέα που έχετε βιώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, και σας έχουν αποθαρρύνει. Ίσως και η εποχή να αποζητά αποτοξίνωση, από τις επαναλαμβανόμενες και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Για όσους διατηρούν ερωτικά παιχνίδια σε χώρους εργασίας, προσοχή ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει και ξεσκεπάζει τα πάντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν τα ξέρετε τελικά όλα. Κάντε 2 εικοσιτετράωρα υπομονή και ο φλύαρος Ερμής θα σας τα αποκαλύψει όλα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεστε και εσείς και φυσικά και τα δικά σας μυστικά. Αποφύγετε για μέχρι και την λήξη του μήνα να ανοίξετε κουβέντες, με αγαπημένα πρόσωπα που ίσως και άθελα σας να τα στεναχωρήσετε. Αφήστε τις γιορτινές ημέρες να περάσουν και μετά προβείτε σε αποφάσεις. Αυτό θα πρέπει να ισχύσει και για όσους είναι σε διπλή κατάσταση, που πια μόνο τους βαραίνει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Οι Δίδυμοι, είναι τα ευνοημένα ζωδια αυτών των τελευταίων μερών του Απριλίου, καθώς όλα τα άστρα είναι σύμμαχοι τους. Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του 1ου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και πιθανόν μέσα στις αρχές του Μαίου, να υπάρξουν δεσμευτικές προτάσεις. Αυτοί που έχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο, θα πρέπει να γίνουν πιο προσεχτικοί στα λόγια τους, καθώς πολλά τα άσχημα που πιθανόν να ανακύψουν το προσεχές διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Έχετε πέσει σε επικοινωνιακά λάθη αλλά και σε υπερβολές με τον σύντροφο σας. Οι έντονες όψεις του Πλούτωνα με τον Άρη, σας κάνουν … να επιθυμείτε να ξεφεύγετε από τις από αυτές τις προβληματικές καταστάσεις άμεσα. Αυτό οφείλετε, σαφέστατα στην πολλή μεγάλη πίεση που έχετε δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν σοβαρή σχέση αν κάτι πια δεν τους ενθουσιάζει ή δεν τους ευχαριστεί καλύτερα ας απομακρυνθούν από αυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 21
Οι συναισθηματικές επικοινωνίες, έχουν γίνει πλέον κουραστικές και οι σκέψεις είναι πια μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός πια μέσα στην σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει το τι ακριβώς φταιει. Αυτό όμως πρακτικά στεναχωρεί ή και να ξενίζει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν ψυχραιμία και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους για το από κοινού μέλλον τους. Οι όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη πάνω σας δημιουργούν ….τις σωστές προϋποθέσεις για αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 10
Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου, που έχουν καταφύγει σε παράλληλες σχέσεις που απλά τους ανακουφίζουν προσωρινά. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα της Σελήνης σε επόμενο ζώδιο τις προσεχείς ώρες- μέρες… και σίγουρα θα χρειαστεί την περισσή προσοχή σας. Όσοι έχουν γεννηθεί στο τελευταίο 10ήμερο του ζωδίου, θα έχουν μέσα από τον εργασιακό τους χώρο κρούσεις για ερωτικά παιχνίδια… πάλι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στην ίδια την ερωτική σας ζωή. Πολλά τα λάθη και οι παραλήψεις που έχουν βιωθεί από εσάς…. και σας κρατάνε δέσμιους στο προβληματικό παρόν. Οι ελεύθεροι του δευτέρου & τρίτου 10ημέρου, θα δεχτούν ερωτική πρόκληση από τους χώρους του επαγγέλματος τους. Όσοι έχουν παράλληλη ερωτική κατάσταση, που πια δεν τους δίνει κάποια ικανοποίηση, θα μπορέσουν με ευκολία να την τελειώσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια – Νο 02
Δυσκολίες αντιμετωπίζετε από τις αρχές του Ταύρου, στην επικοινωνία με τον άνθρωπο σας. Πολλές και δύσκολες οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Δία από την Παρθένο… που θα σας βάλουν σε εσώτερες σκέψεις για χωρισμό. Οι μέρες που ακολουθούν έχουν πολλά να σας φανερώσουν.. άρα μην κάνετε προκαταβολικά κάποια υπερβολική κίνηση…. που ενδέχεται σε μικρό χρονικό διάστημα να την μετανιώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Οι πιθανότητες που έχετε να συναντήσετε το έτερον σας ήμισυ, αυτόν τον μήνα, είναι πολλές. Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, θα σας δώσουν άπλετες ευκαιρίες να διαλέξετε με την καρδιά σας. Για όσους Τοξότες, έχουν διπλή ερωτική ζωή, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εγκρατείς καθώς αυτές οι όψεις, πιθανόν να αναδείξουν τις ερωτικές σας περιπέτειες σε άτομα που δεν πρέπει. Μέχρι και τις 30/04…μια προσοχή σε όλους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Αυτές οι ημέρες και μέχρι τις 29/04, θα χρειαστεί όλοι οι Αιγόκεροι, να αποφασίσουν τις επιλογές τους, καθώς όλα τα αστρολογικά δείχνουν ερωτικές επιτυχίες για τους ελεύθερους, και σταθερότητα για του δεσμευμένους. Για τους γεννημένους του 1ο δεκαήμερου, που έχουν χωρίσει από τον αγαπημένο τους σύντροφο, αλλά ακόμα επιθυμούν την επανένωση… θα τύχουν ευκαιριών μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με επικοινωνίες και συναντήσεις… που μάλλον θα οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δεν είστε σε καμία καλύτερη κατάσταση, από τον προηγούμενο μήνα στο ερωτικό σας κομμάτι. Ακόμα θρηνείτε αυτά που έχετε χάσει… αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να το αλλάξετε. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε υδάτινο ζώδιο ή Αιγόκερω, θα επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το πρώην ταίρι τους.. με πιθανά θετικά αποτελέσματα. Αυτοί που έχουν ερωτικό δεσμό σε χιλιομετρική απόσταση… θα θελήσουν να συναντηθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι συνήθεις σας θα αλλάξουν καθώς κάτι σας έρχεται σε μορφή ερωτική πρόταση, από τον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να είναι…. πρόταση γάμου, ανακοίνωση για εγκυμοσύνη, συμβίωση…. όλες οι αστρολογικές δυνάμεις του σύμπαντος, έχουν ενωθεί προκειμένου να σας αποδώσουν τα καλύτερα, για να ισορροπήσετε την συναισθηματική σας ζωή. Αυτοί που ακόμα δεν έχουν βρει κάτι να τους τραβήξει το ενδιαφέρον … θα εκπλαγούν με την ερωτική κινητικότητα, που θα υπάρξει από άτομο που ανήκει εδώ και χρόνια ίσως, στην φιλική τους ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.