ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/06 Κυριακή Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/06 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Έχετε κάθε δικαίωμα να εκνευρίζεστε με τον άνθρωπο σας, που δεν ξέρει και αυτός τελικά τι θέλει από αυτήν την σχέση. Μια πιο συνειδητοποιημένη συζήτηση κάτω από αυτόν τον θετικό αστρολογικό ουρανό, σίγουρα θα βοηθούσε και τις δύο πλευρές. Αυτοί που έχουν τσακωθεί, ή απομακρυνθεί, είναι πιθανόν και με την παρέμβαση των τρίτων, πιθανόν και να σκεφτούν να δώσουν ακόμη μια αληθινή ευκαιρία, σε μια επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Εσείς και τα ερωτικά σας παραστρατήματα, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να έχει μεγάλες αγωνίες για το κοινό σας μέλλον. Σίγουρα είναι στην ζωδιακή σας φύση, το φλερτ και το κυνήγι του άλλου φύλου, αλλά όταν υπάρχει και σύντροφος, σίγουρα αυτά θα πρέπει να περιορίζονται ή ακόμη καλύτερα να κόβονται. Έχετε καλά νέα εσείς οι ελεύθεροι, που έρχονται από τα παλιά. Μέσα στις πρώτες ημέρες, του Ιουλίου, θα έχετε αφίξεις αισθηματικές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Το να χτυπάτε το χέρι στο τραπέζι και να φωνάζετε, δεν θα σας βγάλει σε καμία άκρη. Αν επιθυμείτε να κάνετε κάτι καλύτερο με τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να μιλήσετε πιο σοβαρά και με πιο στρωτές συμπεριφορές. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να βρείτε άκρη σε όλους τους τομείς που σας απασχολούν. Μια ευχάριστη πάντως είδηση, θα σας έρθει από την μεριά των εργασιακών σας που θα σας ηρεμήσει αρκετά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την καλή εποχή, που έχει να σας δώσει πολλά και ενδιαφέροντα. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα καταφέρουν μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις και προτάσεις, να είναι και πάλι μαζί. Σίγουρα όμως αυτήν την φορά, κάτω από πιο ώριμους και δομημένους όρους και προϋποθέσεις. Εργένηδες και ελεύθεροι, θα έχουν προσεγγίσεις, από τον κοινωνικό τους κύκλο, που θα τους ενθουσιάσουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Αδυνατείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματα σας, που σας έχουν κυριεύσει και επηρεάζουν αρνητικά και τους υπόλοιπους τομείς της ζωή σας. Είσαστε από τα πιο δυναμικά ζώδια, και στο τώρα καλείστε… να δείξετε την πυγμή σας. Δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι, που ζουν αντίξοες ερωτικές καταστάσεις. Μιλήστε, προτείνετε και θα δείτε το “τάσι να βαραίνει υπέρ σας”!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Μιλήστε άφοβα στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που έχουν σημασία για εσάς, να γίνουν μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Πιθανόν κάτι ανάλογο να αποζητά και αυτός. Οι Ιχθείς, που έχουν παράλληλες διαδρομές με ήδη δεσμευμένα άτομα, ίσως και να πρέπει αυτές τις ημέρες, που τα άστρα είναι δύσκολα πάνω στον οίκο τους, να είναι πιο μαζεμένοι σε επικοινωνίες και υπερβολικές συναντήσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο