ταρω ερωτικες προβλεψεις 25/07 Δευτέρα

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 25/07 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Το μονοπάτι που έχετε πάρει δεν θα σας βγάλει στον προορισμό που έχετε σκεφτεί. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε χαθεί μέσα σε τρίτες προσφορές – άτομα και καταστάσεις. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε παράλληλες ιστορίες θα δυσκολευτούν περισσότερο, να βγάλουν άκρη και να πάρουν αποφάσεις, καθώς ξαφνικά γεγονότα παρουσιαστούν. Προσοχή σε εγκυμοσύνες και λάθος εκτιμήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Έχετε χάσει το χιούμορ σας και αυτό σας κάνει να μην είστε και τόσο κοινωνικοί εν σχέση με τα υπόλοιπα άτομα, του περίγυρου σας. Από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα, που η Αφροδίτη θα κάνει εξαιρετικές όψεις με τον Δία, εσείς θα ξαναβρείτε την φόρμα σας. Έχετε ταλαιπωρηθεί υπερβολικά τον τελευταίο καιρό, και το μόνο που ζητάτε είναι ηρεμία και τον καλύτερο τρόπο, να απολαύσετε τις διακοπές σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Μπορείτε να διαπραγματευτείτε αυτά που θέλετε. Το ότι σας προτείνουν διάφορα δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει ατόφια, να τα αποδεχτείτε. Ο Ερμής σας υποστηρίζει, και σας ωθεί να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας για όλα τα θέματα που σας απασχολούν στην κοινή σας καθημερινότητα. Δεχτείτε και από την πλευρά σας να ακούσετε. Μια εποχή που προκαλεί ανακατατάξεις και φέρνει αλλαγές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Δεν είστε και στην καλύτερη ψυχολογία σας. Αυτό συσχετίζεται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, που και εσείς την ονοματίζετε λειψή. Πολλά αυτά που σας λείπουν, και το μόνο που θέλετε είναι είτε πια να ισορροπήσετε, είτε να μείνετε μόνοι σας. Το δεύτερο σενάριο ήδη σας τρομάζει. Πάντως το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, που τα αστρολογικά θα σας ευνοούν, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Δηλώνετε απερίφραστα, ότι επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα έχει τις ρίζες του στο άσχημο παρελθόν σας, και στις ερωτικές απογοητεύσεις που περάσατε. Σίγουρα σε μια πιο βαθιά ανάλυση, αυτός δεν είναι λόγος για έναν Λέοντα για να απομονωθεί. Αυτοί που έχουν σοβαρή σχέση, μπορεί μέχρι να τελειώσει ο μήνας, να έρθουν σε κάποιες λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Πολλά τα περίεργα που σας έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό αφορά και την σχέση σας αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Οι μέρες που πέρασαν σας έκαναν να προβείτε σε βαθύτερες σκέψεις. Αποσυμφορίστε την καθημερινότητα σας και ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας χαροποιεί. Ο Αύγουστος είναι ένα μήνας, που θα σας αναζωογονήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Λειτουργείτε μόνοι σας. Αυτό είναι κάτι που το θέλετε εσείς συνειδητά. Πολλά τα ευτράπελα που σας έτυχαν τον τελευταίο καιρό και το μόνο που αποζητάτε είναι πια είναι η ηρεμία της ψυχής και του μυαλού σας. Η τύχη λένε, είναι με τους τολμηρούς, αλλά εσείς αφήστε τις υπερβολές για τον επόμενο μήνα, που οι όψεις τους Κυβερνήτης σας θα είναι πιο υποστηρικτικές. Μια περίοδος χαλάρωσης και για τους δεσμευμένους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Διαθέτετε όλα τα προσόντα, για να κάνετε κάτι περισσότερο για τον καλό σας εαυτό. Αυτό που ζείτε στο τώρα ονομάζεται μετριότητα και είναι αρκετά μακριά από τα στάνταρτ σας. Αυτοί που αναμένουν ειδήσεις, από μια παλιά τους ιστορία, ας μην αφήνουν τον χρόνο να κυλάει, χωρίς να βάζετε ένα λογικό όριο χρόνου σε αυτά που περιμένετε. Μην χάσετε και αυτό το Καλοκαίρι ευχόμενοι απλά να αλλάξει κάτι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Διαχειρίζεστε του πάντες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και αυτό είναι κάτι που θα σας ανταποδοθεί προσεχώς και από τον άνθρωπο σας. Ο Κρόνος τόσους μήνες επάνω σας, σας έχει διδάξει ταπεινότητα… και όχι μόνο. Πολλά τα κρυφά ραντεβού για τους ‘διπλοθεσίτες’, που πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί, καθώς οι υπερβολές πάθους, μπορούν να οδηγήσουν σε αποκαλύψεις, που θα ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου. Δεν είστε για να καταστρέψετε ότι έχετε ήδη δημιουργήσει… και με πολύ κόπο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Δυσκολεύεστε να ισορροπήσετε μέσα στην σχέση σας. Μια σειρά από προβλήματα και αντιθέσεις, σας έκαναν και έχετε αποξενώσει την επικοινωνία στο μεταξύ σας. Από τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, θα μπορέσετε μέσα από αμοιβαίο διάλογο και δράσεις να είστε και πάλι κοντά ο ένας στον άλλον. Όσοι Αιγόκεροι είναι σε μοναχική διάθεση, ας μην πιεστούν να βρούν κάτι. Οι φίλοι και οι καλές παρέες, θα το αναπληρώσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Παρατηρείτε διαφορετικές συμπεριφορές στον άνθρωπο σας και αυτό είναι κάτι που ίσως και να σας προβληματίζει. Η εποχή του Λέοντα είναι ιδανική για να ακουμπήσετε ευαίσθητα σημεία και να λύσετε τις όποιες εκκρεμότητες. Για τους εργένηδες, πολλές οι δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως και κάτι από όλα αυτά σας αρέσει και το δείτε και πιο ζεστά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Κλείνετε παλιές ιστορίες. Δεν επιθυμείτε πια να είστε σε μια μόνιμη αγωνία για να αναμένετε τις εξελίξεις, που μπορεί να και μην έρθουν ποτέ. Δεν χρειάζεται βέβαια να πέσετε άμεσα σε νέο έρωτα. Οι μέρες του Αυγούστου, ευνοούν για να μείνετε και λίγο μόνοι σας, με τι σκέψεις σας και να αποφασίσετε να δείτε καθαρά, που έγινα τα λάθη από εσάς. Αυτό θα σας βοηθήσει και το τι να αποφύγετε στο μέλλον
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο