ταρω : ερωτικες προβλεψεις 25/08 taro

taro-ilios

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –  Τρίτη   25/08  taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Ράβδων: Το ερωτικό ενδιαφέρον πολλών και νέων προσωπικοτήτων θα τραβήξετε πάνω σας. Ακόμα και αυτοί που ανήκουν στο παρελθόν σας θα σας εκπλήξουν. Δυναμική επανεμφάνιση όλων των Κριών θα φέρει η κινητικότητα των πλανητών τις προσεχείς ημέρες. Όλα τα βλέμματα θα είναι ξανά επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν σκέψεις  για την εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα διάστημα επαναπροσδιορισμών συναισθημάτων…. θα έχουν καλές  αποκρίσεις  από τον δικό τους άνθρωπο.

zodia-taro-45

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  το Εφτά των Πεντάκτινων: Οι μόνιμες ερωτικές  συνήθειες σας… θα αλλάξουν καθώς  σας έρχεται  ερωτική πρόταση για κάτι περισσότερο -επίσημο από τον άνθρωπο σας. Αυτό  μπορεί να είναι…. μια κάποια ανακοίνωση για εγκυμοσύνη, πιθανή συγκατοίκηση κτλ. Όλες οι αστρολογικές όψεις έχουν συμμαχήσει,  προκειμένου να σας αποδώσουν τα καλύτερα για να εξελίξετε την ερωτική σας ζωή. Αυτοί οι Ταύροι που ακόμα δεν έχουν βρει κάτι να τους τραβήξει το ενδιαφέρον … θα χαρούν με την κινητικότητα, που θα υπάρξει από πρόσωπο… που ανήκει εδώ και πολύ καιρό στο οικείο τους περιβάλλον.

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Σπαθιών: Αναποδιές και πολλές  καθυστερήσεις αντιμετωπίζετε από τις αρχές του προηγούμενου μήνα  στην προσωπική επικοινωνία  – δράση με τον άνθρωπο σας. Πολλές οι αρνητικές  οι όψεις του κυβερνήτη σας Ερμή που σε λίγο καιρό γυρίζει ανάδρομος με τον Πλούτωνα  … που θα σας βάλουν νέες σκέψεις για χωρισμό. Οι  2-3  ημέρες που ακολουθούν θα έχουν πολλά να σας αποκαλύψουν άρα μην κάνετε προκαταβολικά κάποια  κίνηση…. που το πιο πιθανόν είναι στο επόμενο – άμεσο χρονικό διάστημα να την μετανιώσετε.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Είστε  από τα πολύ τυχερά ζωδια των τελευταίων ημερών του μήνα. Μεγάλη εύνοια  στις επανασυνδέσεις ακόμα  και μετά από μήνες – χρόνια και περίπλοκες  καταστάσεις,  αλλά και μέτριες μνήμες. Όσοι έχουν γεννηθεί στις πρώτες μοίρες του ζωδιου, θα μπορέσουν μέσω σοβαρών συζητήσεων να βρουν λύσεις αποδεκτές.  Οι Καρκίνοι που είναι σε σοβαρή σχέση και προχωρούν προς μια νέα κατάσταση συγκατοίκησης- οικογένειας, απογόνου, θα έχουν στο πλευρό τους καλές αστρολογικές όψεις.

Ταιριάσματα με : ζωδια της φωτιάς

zwdia

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Τώρα που έφυγε από τον ζωδιακό σας οίκο ο Ήλιος, μπορείτε να δείτε τα πράματα στην κανονική τους διάσταση. Οι Λέοντες  των πρώτων 2-4 μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από σοβαρό  και ώριμο διάλογο να δώσουν ευκαιρίες  στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του Καλοκαιριού παραπατάει  Για τους γεννημένους της δεκαετίας τους 90, αν υπάρχει διπλή – σεξουαλική ζωή, καλύτερα να ξεκαθαρίσετε άμεσα τις προτεραιότητες σας.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Οχτώ των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Πεντάκτινων: Είσαστε και θα παραμείνετε για αρκετό καιρό κάτω από ισχυρή αστρολογική κάλυψη και κοσμική εύνοια καθώς οι θέσεις των περισσότερων πλανητών  δίνουν τον απαραίτητο χρόνο, έτσι ώστε να σκεφτείτε αν τελικά είστε ευτυχισμένοι στον δεσμό ή τον γάμο σας. Αυτοί που έχουν τελικά απομακρυνθεί …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα δυνατά  συναισθήματα τους για το συντροφικό  έτερο…θα δουν κινητικότητα , από κάτι νέο που θα τους αποδεσμεύσει τις σκέψεις από το παρελθόν. …. και θα τους βάλει σε νέους τρόπους δράσης στην ερωτική τους ζωή.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εννέα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Κυπέλλων: Πολυεπίπεδες και φυσικά βαθιές  οι αισθηματικές σκέψεις σας για το μέλλον σας. Πολλοί και οι στεναχωρημένοι του ζωδίου σας, που έχουν βρει καταφύγιο σε παράλληλες -τρίτες σχέσεις που απλά τους ανανεώνουν, επί του παρόντος. Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο ή το τελευταίο  δεκαήμερο του αέρινου αυτού ζωδίου, θα έχουν τις επόμενες ημέρες από τον εργασιακό τους χώρο, προσκλήσεις έρωτα και όχι μόνο … για συναισθηματικά  παιχνίδια…!

Ταιριάσματα με : ζωδια του νερού

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Κυπέλλων:  Μόνο με σταθερότητα σκέψης  και ενδελεχή διάλογο θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας σχέση, που σίγουρα αυτόν τον καιρό δέχεται πλήγματα.  Για τους ελεύθερους Σκορπιούς…  που έχουν αρκετό καιρό  να εμπλακούν σε ερωτική σχέση… ο μήνας ο τελευταίος του Καλοκαιριού,  θα προσφέρει τις ευκαιρίες  για νέες – ουσιώδεις γνωριμίες που θα τους αναπτερώσουν την ψυχολογία όλων. Αυτοί που έχουν σκέψεις από το άσχημο παρελθόν… ίσως θα πρέπει το ξεπεράσουν επιτέλους.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο Κυπέλλων: Πολλά και περίεργα  θα δουν τα μάτια σας και θα ακούσουν τα πύρινα αυτιά σας…. μέχρι τα τέλη του Καλοκαιριού από νέες ερωτικές αφίξεις! Οι όψεις του Δία  με τον Πλούτωνα… θα σας τοποθετήσουν στο επίκεντρο πολύ νέου κόσμου που θέλει την καλή σας διάθεση και προσοχή. Για τους Τοξότες  του δευτέρου και  τρίτου 10ημέρου….που ακόμα έχουν ενεργές τις αναμνήσεις του αείμνηστου παρελθόντος τους, ίσως τελικά να αποφασίσουν να πράξουν αλλιώς μέσα από  νέες γνωριμίες.

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Είστε απόλυτοι άρα μην αφήνετε έτσι απλά τίποτα στην τύχη του… γιατί δεν θα ολοκληρωθεί. Οι Αιγόκεροι που έχουν την θετική διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να επανενωθούν  με το συντροφικό ταίρι τους… θα αντιμετωπίσουν άπειρα  εμπόδια σε επικοινωνίες και ιδιαίτερες συναντήσεις. συμβουλευτικά…. μην δώσετε υποσχέσεις ή κάνετε ανακοινώσεις σε άσχετα πρόσωπα και μην δηλώνετε εύκολα  τις μελλοντικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του τρίτου 10ημέρου και ιδιαίτερα των τελευταίων μοιρών. …όπου έχουν ξεκινήσει νέο έρωτα θα μπορέσουν να εξελιχτούν γρήγορα.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

tarw-erwtoskopio

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Οι σκέψεις πάνω σε  χωρισμό ή έστω μερική χρονική απομάκρυνση είναι πολλές . Είσαστε στο άσχημο επίκεντρο  αστρολογικού κυκλώνα και μέχρι 30 Αυγούστου, καλό θα ήταν να μην κάνετε τίποτα απολύτως ούτε και να λετε, επίσης. Όσοι έχουν χωρίσει … θα πρέπει να απέχουν από υπερβολικές επικοινωνίες αυτόν τον καιρό που δεν υπάρχει εύνοια. Για τους γεννημένους του τελευταίου δεκαημέρου, που ακόμα ελπίζουν για το παρελθόν…ίσως  να βαρεθούν και να προχωρήσουν απαλλαγμένοι από τα τότε βαρίδια.

Ταιριάσματα με : ζωδια της του αέρα

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Έχετε σαν Ψαράκια πει ήδη πάρα πολλά και έχετε προσφέρει και άλλα τόσα… και αυτό στο τώρα σας απογοητεύει.. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανάλογη αντίδραση από τον άνθρωπο σας. Οι ποικίλες όψεις του κινητικού Ερμή και Άρη  με την Αφροδίτη θα φωτίσει  σκοτεινές δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σχέσης σας…ή τον τερματισμό της.  Αυτοί που είναι ακόμα single … θα θελήσουν να μένουν  μόνοι, μέσα στις φιλικές  παρέες τους… και να ισορροπούν με ασφάλεια!

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._

taro-oroskopio-54