ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/05 Πέμπτη

kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 26/05 Πέμπτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είσαστε με τα μάτια ανοιχτά και κοιτάτε όλα αυτά τα ωραία και τα πρωτότυπα να περιστρέφονται γύρω από εσάς. Οι όψεις Πλούτωνα και Ερμή σας δίνουν ευθέως άπειρες ευκαιρίες για να διορθώσετε σχέσεις, που σας μοιάζουν πια χωρίς ενέργεια και ενθουσιασμό. Οι μέρες είναι ιδανικές για συζητήσεις και εξομολογήσει που θα επιφέρουν την αναγκαία ισορροπία. Πάντως η Σελήνη από τον Αιγόκερω, σας τροφοδοτεί με ζωτική ενέργεια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ιδανική εποχή για ξεκαθαρίσματα στα πάντα και στους πάντες. Δεν είστε και τα ζώδια που μασάνε τα λόγια τους και υπονοούν άλλα. Όλοι οι Ταύροι είναι έτοιμοι για τις μεγάλες ανατροπές τους. Ακόμη και αν αυτό λέγεται χωρισμός η συνειδητή απομάκρυνση. Ο μέρες του Ιουνίου δεν θα έχουν τίποτα παλιό και προβληματικό σε επίπεδο συναισθημάτων και σχέσεων. Τα αστρολογικά πάντως και σίγουρα σας ενθαρρύνουν για συνεχόμενα βήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Συνεχίζετε την πορεία σας προς την επιτυχία. Αυτό αφορά και τα αισθηματικά και τα εργασιακά σας. Αν είστε σε μόνιμη σχέση, το μόνο που σας μένει είναι να ορίσετε τις ημερομηνίες και να κάνετε τις ανάλογες κοινοποιήσεις. Οι ελεύθεροι, δεν χρειάζεται να βιαστούν για να καταλήξουν στον ιδανικό σύντροφο. Σίγουρα μετά την νέα σελήνη στις 05 / 06, πολλά θα τροποποιηθούν προς το καλύτερο και προς το όφελος σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, για την ερωτική σας ζωή, που μάλλον σας έχει απογοητεύσει στην τρέχουσα εξέλιξη της. Σίγουρα όλα μπορούν να διορθωθούν, και πόσο μάλλον για ένα τόσο συναισθηματικό ζώδιο σαν το δικό σας. Οι επικοινωνίες είναι κάτι που πρέπει να προσθέσετε στις όποιες τυχόν δράσεις σας. Ο μήνας Ιούνιος είναι ο καλύτερος μήνας για διαβουλεύσεις και αποφάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Η περίοδος χάρητος που είχατε δώσει τελείωσε ή τελειώνει σύντομα. Όλα τα πιθανά σενάρια, έχουν περάσει από το μυαλό σας και το μόνο που απομένει είναι να ακούσετε αυτά που θα σας προτείνουν. Είναι μια αρκετά μπερδεμένη εποχή, για όλα τα ζώδια της φωτιάς, που αδυνατούν πλέον να κρατούν πολλές υποχρεώσεις και ταυτόχρονα βάρη στην προσωπική τους πραγματικότητα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Δεν μοιράζεστε τις σκέψεις σας με κανέναν, ακόμη ούτε καν με τον άνθρωπο σας. Αυτό βέβαια σας κρατάει ασφαλή, αλλά δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις στους τριγύρω. Οι Παρθένο, που είναι αυτήν την εποχή μόνοι τους, θα βρεθούν λίαν συντόμως, μέσα σε νέους κύκλους και κόσμο που θα τους δελεάσει με αισθηματικές προτάσεις, για ένα νέο ξεκίνημα. Και ακόμη πολλά αυτά, που θα σας αποδοθούν σε υλικό – επαγγελματικό επίπεδο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Υποτιμάτε την δύναμη των συναισθημάτων και έχετε γίνει αυτήν την περίοδο απόλυτοι τεχνοκράτες. Από την μία η ανάγκη των εποχών, και σίγουρα από την άλλη, η απομάκρυνση από ανούσιες περιπέτειες που σας καταναλώνουν. Αν μείνετε για ένα μικρό διάστημα μακριά από όλα αυτά που σας πιέζουν, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρείτε την γαλήνη και την εσώτερη ισορροπία σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Κυνηγάτε την σκιά σας. Αυτό το έχετε πάθει και στην προσωπική σας ζωή. Είσαστε μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας και τα πολλά μέτωπα που καλείστε να εξυπηρετείτε. Αυτό σίγουρα σαν δύσκολη και μη υγιής κατάσταση δεν μπορεί να περάσει και μέσα στο Καλοκαίρι. Τώρα που ο πλανήτης Ερμής είναι απέναντι σας, κάντε το θαρραλέο βήμα προς το ξεκαθάρισμα των ατόμων και των υποθέσεων σας με αυτούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Είσαστε με το στόμα κλειστό και δεν θέλετε να πείτε κάτι. Είναι οι μέρες τέτοιες, που προτιμάτε να αφιερώσετε χρόνο μόνο σε εσάς. Σίγουρα κάποιος θα βγει αδικημένος από όλη αυτήν την συμπεριφορά. Οι πλανήτες είναι σε φιλικές μοίρες, άρα μπορείτε και εσείς να βάλετε μια σειρά σε όλα αυτά που σας απασχολούν, είτε αισθηματικής είτε οικονομικής φύσεως είναι αυτά. Ξεκινήστε με διάλογο και προτάσεις. Επίσης, προσοχή στα περιττά έξοδα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Συζητάτε τα πάντα με τον άνθρωπο σας, και προσπαθείτε να καταλήξετε σε μια συμφωνία, πριν αρχίσει αυτό το Καλοκαίρι. Οι Άρης και Δίας, σας δίνουν πολλά άλλα καλά που μπορείτε να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή, και να την κάνετε πολύ πιο εύκολη. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους ελεύθερους, που αποζητούν πια και κάτι νέο να τους ‘ταράξει΄ έντονα την γαλήνη της ερωτικής τους ζωής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Υποτιμάτε τον σύντροφο σας, αν πιστεύετε ότι δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο μεταξύ σας. Η αδιαφορία που δείχνετε τον τελευταίο καιρό, και η μόνιμη ενασχόληση σας με την δουλειά ή και τρίτο κόσμο – κοινωνικές συναναστροφές, σίγουρα είναι τρανταχτά δείγματα ότι κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Μέχρι να λήξει ο Μάιος έχετε την ευχέρεια, να προσπαθήσετε να βρείτε τις λεπτές ισορροπίες, αν βέβαια σας ενδιαφέρει να σώσετε τις καταστάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είσαστε πλήρως αποσυντονισμένοι. Έχετε πολύ κόσμο γύρω σας και πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις για το τι θα κάνετε εν τέλει. Δεν χρειάζεται να μπείτε στα βαθιά νερά. Αφήστε τα πάντα για τις αρχές του Ιουνίου. Οι όψεις του Ποσειδώνα και του Άρη, σας ενισχύουν για να λύσετε τις εκκρεμότητες. Ακόμη οι αδέσμευτοι, έχουν την τύχη να διασταυρωθούν με καινούργιες προσωπικότητες, που μπορούν να τους προσφέρουν κάτι διαφορετικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.