ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/06 Δευτέρα Β

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/06 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Δεν ξέρετε που θα πρέπει φέτος να πάτε και με ποιους. Οι προτάσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Εσείς που είστε μόνοι σας, σίγουρα όλα τα άνω θα σας καλύψουν. Αυτοί, που είναι ήδη σε σοβαρή σχέση, πιθανόν και να σκεφτούν αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι να δεσμευτούν. Και τελευταίοι, αυτοί που έχουν στην ζωή τους, παράλληλες καταστάσεις, θα πρέπει τελικά να σκεφτούν το θέλουν… και ποιόν!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Τα οικονομικά σας, για τα οποία έχετε τόσο πολύ αγχωθεί, θα ανοίξουν από τον καινούργιο μήνα, και θα σας επιτρέψουν να κάνετε αυτά που σκέφτεστε. Σίγουρα ο άνθρωπος σας, είναι κοντά σας και σας δίνει όλη την υποστήριξη του. Σίγουρα οι φετινές σας διακοπές, θα είναι αξέχαστες και ποιοτικές. Αυτοί, που είναι σε φάση χωρισμού – επανασύνδεσης, μέσα από σοβαρές συζητήσεις θα έχουν την ευχέρεια, να τα ξαναβρούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

tarw-zwdia

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Τρέξτε να τα προλάβετε όλα. Έχετε στην διάθεση σας, λίγο χρόνο και πολλά να κάνετε. Υπάρχουν κάποιες θετικές ειδήσεις στα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα σας βοηθήσουν, να ξεπεράσετε κάποιες αντιξοότητες και να απολαύσετε το υπόλοιπο του Καλοκαιριού. Μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, κάποιες ερωτικές σας σκέψεις θα γίνουν πραγματικότητα. Έρωτες με χιλιομετρική απόσταση, θα έχουν συνάντηση εποικοδομητική.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Απολαύστε όλα τα καλά, που σας δίνει η εποχή. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα, σας ανοίγουν τις πόρτες έτσι ώστε να λύσετε αρκετά από τα αισθηματικά σας ζητήματα, με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και τα ζευγάρια, που έχουν διακόψει, θα έρθουν και πάλι σε θετικές επικοινωνίες – συναντήσεις, που θα τους ενώσουν. Υπάρχουν μερικοί, που θα δεχτούν ακόμη και παλιούς έρωτες στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε μέσα σε όλα, η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη, τα οικονομικά σας είναι ανοδικά, και το άτομο που μέχρι τώρα, σας δυσκολεύει, θα λύσει την σιωπή του και θα σας μιλήσει πολύ πιο ανοιχτά. Τα ζευγάρια που ετοιμάζουν τα σχέδια των διακοπών τους, τουλάχιστον για αυτό το Καλοκαίρι, ας μην πάρουν μαζί τους φίλους και συγγενείς. Μέσα στην ευχάριστη εξέλιξη αυτή των επόμενων εβδομάδων, κάποιοι θα δεχτούν και προτάσεις γάμου.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Το να είστε μόνοι, εκτός σχέσης ή και χωρισμένοι, αυτήν την εποχή μόνο σε καλό θα σας βγει. Τα οικονομικά σας, θα στρώσουν και θα σας βοηθήσουν να κλείστε εκκρεμότητες που σας ενοχλούσαν μέχρι τώρα. Οι έρωτες οι νέοι, θα έρθουν μέσα στον ερχόμενο μήνα, που θα γεμίσουν και πάλι την καρδιά σας, με αγάπη και αληθινά συναισθήματα. Μέχρι τότε δώστε και μια παραπάνω σημασία σε φίλους και οικογένεια, που σας ψάχνουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο