ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/07 Τετάρτη Α

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/07 Τετάρτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Από τις ερχόμενες ημέρες, θα έρθουν νέα στο διάβα σας, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας εκπλήξουν … ευχάριστα. Αυτό που τόσο καιρό εύχεστε είναι, να βρεθούν οι ευκαιρίες, να μιλήσετε με κάποιον πρώην σύντροφο σας, και να πείτε τα πράματα, όπως πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Μέσα σε όλα αυτά, μην χάσετε την σειρά που έχετε βάλει σε οικονομικά και εργασιακά, που σας απασχολούν … έντονα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Σίγουρα έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας, ένα πλάνο, για το τι πρέπει ακόμη να γίνει μέσα στον δεσμό σας, έτσι ώστε να περάσετε το Καλοκαίρι, και από τον Σεπτέμβριο, να επισημοποιήσετε τις δράσεις σας. Αυτό είναι και κάτι που το αποζητά, και το ίδιο σας το ταίρι. Αυτοί που είναι μόνοι … θα έχουν αρκετές καινούργιες προτάσεις – προκλήσεις που όλο και κάτι, θα “δέσει”!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Είσαστε σε πολλά θέματα ανοιχτοί, και το μόνο βέβαιο, είναι ότι ο άνθρωπος σας, παραπονιέται, για την έλλειψη της ερωτικής σας εξωστρέφειας και επικοινωνίας. Είστε από τα πιο γρήγορα ζώδια, άρα το καλύτερο θα ήταν, σε όλες αυτές σας τις δραστηριότητες, να βρείτε την χρυσή τομή … έτσι όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι … και σίγουρα και εσείς πιο χαλαροί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Λαμβάνετε μηνύματα και υπονοούμενα, από έναν ιδιαίτερο άνθρωπο στα εργασιακά σας, που μόνο σας μπερδεύουν. Μάλλον … θα πρέπει να δώσετε περισσότερη σημασία, καθώς από τις αρχές του επόμενου μήνα, θα σας γίνουν ερωτικές εξομολογήσεις, που μπορεί και να σας ενδιαφέρουν τελικά. Προσοχή, μόνο στις επαγγελματικές σας ισορροπίες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Είσαστε ακόμη άσχημα επηρεασμένοι, από τα λόγια που σας έχει πει ο άνθρωπος σας. Ίσως και να σας έχει προσβάλει. Αυτό όμως που έχει την σημασία του στο τώρα, είναι να δείτε μόνο εσείς πια, αν επιθυμείτε να συνεχίσετε, και αν τελικά αυτός είναι και ο σωστός σύντροφος για την ζωή σας. Πριν να φύγει ο Ιούλιος εσείς καλείστε να αυτό – προστατευτείτε … και να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα, που εκκρεμούν. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να συντονιστείτε για τις διακοπές σας. Κάποια χρήματα που περιμένετε ( κληρονομιά – πώληση – αποζημίωση ), σας έρχονται. Αυτοί που κάνουν έναν μοναχικό βίο, θα δεχτούν καινούργιες ερωτικές γνωριμίες, από τις αρχές του Αυγούστου. Επίσης, είστε το ζώδιο, που μέχρι να λήξει το Καλοκαίρι, θα έχετε και τις περισσότερες … επανενώσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.