ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/07 Τετάρτη Β

tarw-kosmos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 26/07 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Πολλές οι προτάσεις και τα δέλεαρ, που πέφτουν αυτό το διάστημα, στα πόδια σας. Αυτό είναι και κάτι που τους προσφάτως χωρισμένους, αλλά και τους καιρό μόνους, θα τους ανανεώσει την διάθεση. Μέσα από όλα αυτήν την κινητικότητα, το μόνο βέβαιο, είναι ότι , θα βρείτε και κάποιον ποιο ιδιαίτερο άνθρωπο, που μπορεί να σας γίνει και ο μόνιμος σας ερωτικός σύντροφος. Στα καλά, είναι και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματικά πρόταση ή εξέλιξη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Έχετε ξοδέψει, πολύ χρόνο και ενέργεια, για να ζεστάνετε την καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και κάτι, που πλέον, θα πρέπει να το σταματήσετε, καθώς μπορεί η άλλη πλευρά, να θέλει τον χρόνο της. Εσείς που είστε μπλεγμένοι σε παράλληλες καταστάσεις, πιθανόν και να χρειαστεί να κάνετε κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις. Πάντως η πόρτα της εξόδου, για αυτούς που δεν θέλουν άλλο… παραμένει ορθάνοιχτη!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Αν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε μια σοβαρή σχέση, ή σχετική δέσμευση, το καλύτερο θα ήταν, και το πιο έντιμο, να το πείτε από την αρχή στον άνθρωπο που έχετε πρόσφατα γνωρίσει. Με τόσο καλές αστρολογικές όψεις πάνω στο ζώδιο σας, θα γίνετε ο απόλυτος ερωτικός πόλος, για πολύ κόσμο. Πραγματικά ένα Καλοκαίρι γεμάτο συναισθήματα και ευκαιρίες … για εξέλιξη, ακόμη και σε ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Κάντε ένα μικρό διάλειμμα από όλα. Έχετε φορτωθεί ένα σωρό υποχρεώσεις και ευθύνες, που σας έχουν αποσυντονίσει αλλά και κουράσει. Το ταίρι σας, ζητά να πάτε κάπου, να ξεκουραστείτε και οι δύο… και έχει και απόλυτο δίκιο. Αυτοί, που είναι μόνοι τους, αποζητούν ακόμη την ηρεμία τους και εν τω μέσω φίλων να ψυχαγωγηθούν αυτό το Καλοκαίρι. Μια είδηση γύρω από μια πώληση – νομικό ζήτημα, θα σας δώσει και κάποια εξτρά χρήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Όλοι σας έχουν πει την προσωπική τους άποψη, για την αισθηματική σχέση και τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Έχετε πικραθεί μάλλον. Αυτό που έχει στο τώρα σημασία, είναι να ζυγίσετε τις καταστάσεις, και άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει, είναι πιθανόν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου… να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με σωστό τρόπο, να συναντηθούν και να τα ξαναβρούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Από την ερχόμενη πλέον εβδομάδα, τα πράματα στην ερωτική σας ζωή, αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο, και για όλους του ζωδίου σας. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, θα σώσουν μια ακόμη ευκαιρία στα συναισθήματα. Οι εργένηδες θα δεχτούν πια, να “χαλαρώσουν”, και να κάνουν κάποιες φρέσκιες γνωριμίες. Αυτοί που όμως βιώνουν μια δύσκολη αισθηματική κατάσταση – ανεκπλήρωτη ερωτοφιλία, θα κάνουν τελικά την κίνηση τους, για να ξεκαθαρίσουν οι αληθινές προθέσεις όλων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο