ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/04 Τετάρτη

taro-apistia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 27/04 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η καλή διάθεση και η ψυχολογία σας, είναι στα ύψη με τόσους πλανήτες να σας ευνοούν. Η θέση της Σελήνης σε όψη με τον Ερμή, και για τις επόμενες μέρες, θα σας φέρει μπροστά σε προκλήσεις, που σίγουρα θα σας εκπλήξουν και ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα. Οι γεννημένοι με Ποσειδώνα σε τρίτο ή έβδομο οίκο, θα πιεστούν ιδιαίτερα από άνθρωπο του παρελθόντος τους, για έναρξη συζητήσεων με σκέψεις για την επανένωση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Οι συναισθηματικές επικοινωνίες με το συντροφικό σας ταίρι, έχουν γίνει απόλυτα ψυχρές και τα συναισθήματα είναι ίσως και βαρετά πια. Δεν γνωρίζετε ούτε καν και εσείς οι ίδιοι, για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στον δεσμό σας . Αυτό όμως προβληματίζει σοβαρά ή και απομακρύνει δυστυχώς τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του πρώτου & τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία και να προχωρήσουν σε ειλικρινείς διάλογους για το μέλλον τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 04
Μια δύσκολη χρονική στιγμή, για όσους επιθυμούν να κάνουν ξεκαθαρίσματα … μέσα στην συναισθηματική τους ζωή. Αυτοί που έχουν ήδη ‘παράλληλη’ σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο, θα δεχτούν κρούση για μόνιμη απομάκρυνση, καθώς οι υποψίες έχουν μπει στο μυαλό σε λάθος άτομα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, θα έχουν μια νέα επαφή που θα προκύψει… μέσα από ταξίδι – εκδρομή τους, τις προσεχείς – τελευταίες ημέρες του μήνα Απριλίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Αντιλαμβάνεστε πια καθαρά τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα υπόγεια μυστικά, και το παρασκήνιο που έχετε μάθει για τον σύντροφο σας. Πολλοί αυτοί, που θα αποφασίσουν τελικά να χωρίσουν με οριστικό χαρακτήρα από αρρωστημένες σχέσεις, που πια απλά τους σταματούν σε ένα προβληματικό και άγονο παρόν. Αυτοί που διατηρούν ερωτικό δεσμό, στο εξωτερικό, πιθανόν να πάρουν την δύσκολη αλλά και δυναμική απόφαση να την τερματίσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Έχετε χαθεί μέσα σε άπειρες σκέψεις. Τα λάθη και τα παλαιά ‘αμαρτήματα΄ σας, από το παρελθόν και το πρόσφατο παρόν,…σας έχουν βάλει σε μια πορεία χωρίς τέλος. Ότι όμως και να φταιει για την μοναχική σας κατάσταση, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε κατάματα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Κριό ή Καρκίνο, θα δεχτούν θετικές – ευχάριστες ειδήσεις, από αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, που ζητά εντόνως την αναθέρμανση των δυνατών συναισθημάτων σας του τότε, σκεφτείτε όμως πριν απαντήσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δηλώστε την απόλυτη προσοχή σας σε ερωτικές κινήσεις, που θα σας γίνουν μέχρι τις αρχές του νέου μήνα. Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα και του Ερμή, σας βάζουν στο ερωτικό στόχαστρο ποικίλου κόσμου… που επιθυμεί με διάφορους τρόπους να σας προσεγγίσει άμεσα. Αυτοί που βιώνουν άσχημη φάση απομάκρυνσης ή χωρισμού, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο εγκρατείς και να μην ακολουθήσουν συμπεριφορές, επιθετικότητας προς τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η θετική διάθεση σας και αεικίνητη ενέργεια, είναι κάτι που θα σας προσφέρεται απλόχερα και για πολύ καιρό ακόμα. Επίσης, οι εξωτερικοί πλανήτες που κάνουν όψεις προς το ζώδιό σας θα σας ενθαρρύνουν για σημαντικές αλλαγές στην ιδιωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι γεννημένοι, στις τελευταίες μοίρες, θα λάβουν κινήσεις αγάπης / πίστης από τον άνθρωπο τους, που θα τους συγκινήσουν βαθιά. Οι μέρες μέχρι τις 30/04, είναι οι κατάλληλες, για να κινηθείτε προς δεσμευτικές δράσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Μεγάλη αστρολογική εύνοια θα έχει ο οίκος σας, μέχρι τα τέλη του μήνα . Οι μέρες, σας ενισχύουν πάρα πολύ και σας ωθούν, προκειμένου να λύσετε τις όποιες προσωπικές διαφορές σας, με το πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά, αλλά και να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες Δία σε τέταρτο είτε δωδέκατο οίκο, θα έχουν προτάσεις από νεοεισερχόμενο άτομο, που και θα πρέπει όμως και να απορρίψουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Είσαστε και πάλι πολύ βαθιά επηρεασμένοι από τις απόψεις των κοντινών ατόμων. που υπάρχουν στην ζωή σας. Οι ερωτικές σχέσεις των περισσότέρων, αυτήν την χρονική περίοδο είναι σε πλήρη διαπραγμάτευση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την πλανητική υποστήριξη για να μπορέσουν να οδεύσουν μακριά και οριστικά από λάθη και να προσπαθήσουν για ένα φρέσκο ξεκίνημα. Όσοι έχουν μείνει πίσω και ‘πιστοί’ στο παρελθόν τους…, και που ακόμα επιθυμούν την επανένωση, θα απογοητευτούν πολύ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Πολλές και δύσκολες θα είναι οι επικοινωνιακές εκκαθαρίσεις αλλά και συζητήσεις, για τα πολλά θέματα που επιβάλλεται να ρυθμίσετε στον ερωτικό σας δεσμό. Οι ασταμάτητες και οι ενδελεχείς σκέψεις σας …, γύρω από απιστία του ταιριού σας θα απομακρυνθούν. Η πλειοψηφία των Αιγόκερων, έχουν διάθεση και χρόνο να βρίσκονται, σε σχέση από ανασφάλεια και βόλεμα…, θα αποφασίσουν μέσα στις ακόλουθες ημέρες να απομακρυνθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Οι αληθινές πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με το πρώην συντροφικό σας ταίρι είναι ελάχιστες, καθώς δεν υποστηρίζεστε καθόλου από το αστρολογικό σκηνικό, και επιπροσθέτως, πιθανόν να μην θέλει και το ίδιο το ταίρι, αυτήν την συγκεκριμένη εποχή. Πολλές και οι αναταράξεις και στον οίκο των ελεύθερων που έχουν μείνει μόνοι τους, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί θα είναι και οι πικάντικοι πειρασμοί, σε αυτούς που είναι εκ φύσεως κυνηγοί.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Οι Ιχθείς, είναι οι πιο ευνοημένοι αυτών των τελευταίων εβδομάδων, καθώς όλοι οι πλανήτες – άστρα είναι πιστοί σύμμαχοι τους. Η ζωή η συναισθηματική των γεννημένων του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου θα βελτιωθεί άμεσα … , και δεν αποκλείεται μέσα στις τελευταίες μέρες του Απριλίου, να υπάρξουν προτάσεις για οικογένεια – γάμο. Αυτοί που έχουν ακόμα εκκρεμότητες, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικοί, μιας και πολλά τα λάθη που θα φωτιστούν το προσεχές διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.