ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/06 Τρίτη Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/06 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Αυτοκράτειρα
Τα λόγια και οι πράξεις σας, τελικά έχουν αποδείξει το ποιος είστε και το τι ζητάτε, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες, είναι πιθανόν να σας φέρει πιο κοντά σε μόνιμες δεσμεύσεις και γάμο – συγκατοίκηση. Όλα τα παιδιά που είναι μόνα τους, ας απολαύσουν αυτό το χρονικό διάστημα καθώς, από την πανσέληνο του Ιουλίου και μετά, θα γίνετε ερωτικός στόχος από νέες προσωπικότητες, που θα έρθουν
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : Η Δύναμη
Εσείς και τα ασταμάτητα παράπονα σας, έχετε κουράσει τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχετε τα δίκια σας, αλλά μην το παρακάνετε. Έχετε εισακουστεί. Θα δείτε, ότι από τον νέο μήνα, σιγά – σιγά, θα υπάρξει μια πιο θετική επικοινωνιακή προσέγγιση και όλα θα λυθούν από κοινού. Εσείς οι εργένηδες, είναι μια εποχή, που έχετε ανάγκη την ησυχία σας. Απολαύστε την, καθώς λίαν συντόμως …θα σας έρθει νέα αγάπη.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω – Δίδυμοι : Οι Εραστές
Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, ανάμεσα σε δύο σχέσεις. Το να μείνετε και λίγο μόνοι, ίσως και να σας κάνει καλό στην ισορροπία σας. Άλλωστε, έχετε τόσο πολλά να κάνετε, που θα σας πάρουν την σκέψη από τα παλιά. Οι ερωτευμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, θα έχουν έναν νέο μήνα, γεμάτο από εκπλήξεις που ίσως και να τους φέρουν ακόμη πιο κοντά. Εγκράτεια και προσοχή στους ΄διπλοθεσίτες’, που δεν θα καταφέρουν για πολύ ακόμη, να τρέχουν σε υψηλές ταχύτητες.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

ταρω – Καρκίνος : Ο Κόσμος
Οι σκέψεις που κάνει ο άνθρωπος σας, έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος, από αυτά που του προσφέρετε και πιθανόν, μέσα στον καινούργιο μήνα, θα σας πει και τις προτάσεις του. Οι σχέσεις που έχουν δεχτεί διάφορα πλήγματα, είναι και αυτές σε έναν δρόμο, έτσι ώστε να ταίρια να τα ξαναβρούν… και να επέλθουν και πάλι οι ισορροπίες. Χρήματα – οικογενειακά ζητήματα, βαίνουν προς το τέλος τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Τρελός
Η τόλμη των πράξεων και των λόγων σας, έχουν κάνει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα να σας προσέξει πολύ περισσότερο. Ίσως και να το έχετε παρατηρήσει ήδη. Να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς η Αφροδίτη σε όψεις με τον Άρη, θα σας αναστατώσει υπερβολικά την προσωπική ζωή. Αυτό είναι ευτύχημα, για τους ελεύθερους, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τους εν σχέση. Οι δεσμοί, που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις, έχουν παρέμβει τρίτοι, ίσως και τα συναισθήματα να έχουν χαθεί, θα χρειαστεί να κάνουν πια, πιο σοβαρές και ειλικρινείς συζητήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο Γητευτής
Με τον τρόπο που σκέφτεστε δεν θα πάτε πουθενά. Έχετε κολλήσει σε μια παλιά σας κατάσταση …και δεν μπορείτε να δείτε, ή έστω δεν θέλετε, να δείτε, τι άλλο καλό σας περιτριγυρίζει. Βάλτε όρια στην φαντασία σας και προστατέψτε τον εαυτό σας. Οι σχέσεις που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για δεσμεύσεις, πιο επίσημες, θα πρέπει πρώτα να κατοχυρώσουν την οικονομική σταθερότητα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο