ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/06 Τρίτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/06 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Από αυτήν την εβδομάδα, πολλά πράματα αλλάζουν και σας ανοίγουν μεγάλους και σταθερούς δρόμους, στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό για τους ήδη δεσμευμένους σημαίνει ένα πιο στρωτό Καλοκαίρι …γεμάτο από δώρα αγάπης και εκπλήξεις από την μεριά της άλλης πλευράς. Οι σύντροφοι, που αυτό το χρονικό διάστημα, έχουν επικοινωνιακά χωρίσει, ή απομακρυνθεί, θα βρούν του διπλωματικούς τρόπους, για να μιλήσουν και να έρθουν πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Δεν έχετε καθόλου καιρό για χάσιμο. Όλα αυτά, που έχετε περάσει μέσα από τη προηγούμενη δύσκολη αισθηματική σας κατάσταση – σχέση & χωρισμός-, έχουν τελειώσει και το μόνο που χρειάζεται, είναι εσείς, να είστε σίγουρα πιο προσεχτικοί. Οι νέοι έρωτες, ωστόσο δεν θα αργήσουν. Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, θα εμφανιστούν νέες και ποιοτικές γνωριμίες, που θα σας έλξουν μοιραία. Μεγάλες αγάπες …θα χτιστούν αυτό το Καλοκαίρι.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Είσαστε υπερβολικά αγχωμένοι με τα οικονομικά σας δεδομένα και μάλλον, έχετε χάσει την ένταση και τον ενθουσιασμό σας, για την σχέση και τον άνθρωπο σας. Ως έναν βαθμό, αυτό έχει γίνει αντιληπτό από την άλλη πλευρά του δεσμού, αλλά και εσείς κάντε ότι μπορείτε, για να το διορθώσετε. Οι μόνοι, οι χωρισμένοι και οι φανατικοί εργένηδες, θα πλησιαστούν από ένα άτομο, που ανήκει στην φιλική τους παρέα, που θα τους εκφράσει τα ερωτικά του συναισθήματα. Η έκπληξη σίγουρα θα είναι μεγάλη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Μην ακούτε και την βλέπετε τι κάνουν οι άλλοι. Δεν χρειάζεται να αντιγράφετε τις μέτριες ζωές των άλλων. Ακόμη και αν αυτήν την εποχή είστε μόνοι σας, κάντε ότι καλύτερο με εσάς και τις παρέες σας, για να περάσετε ένα υπέροχο Καλοκαίρι. Οι σχέσεις, που έχουν σκεφτείτε δεσμεύσεις και μονιμότητες, καλό θα ήταν να το αφήσουν, για το Φθινόπωρο, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ πιο υποστηρικτικά…. και ειδικά στα οικονομικά δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia - love

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Ότι και να κρατάτε στο μυαλό σας, έχει νόημα και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα το δείτε να γίνεται πραγματικότητα. Οι χιλιομετρικές και οι αισθηματικές αποστάσεις, θα μηδενιστούν και το άτομο, που ακόμη αγαπάτε, θα έρθει να σας βρει με προτάσεις, που δεν θα μπορέσετε πια να αρνηθείτε. Υπάρχουν και κάποια μικρά ζητήματα, γύρω από τα εργασιακά σας, που εντός της πρώτης εβδομάδας, του Ιουλίου, θα έχουν λυθεί υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Αποφασίστε τι θέλετε και πως θα το ολοκληρώσετε. Το συντροφικό σας ταίρι, κάτι παραπάνω θέλει από εσάς και την σχέση σας. Ίσως και να έχει δίκιο. Δείτε την αλήθεια των αισθημάτων σας …και δώστε τις απαντήσεις σας. Οι Ιχθείς, που έχουν χαθεί ανάμεσα σε περιπέτειες και παράλληλες καταστάσεις, κάποια στιγμή θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο