ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/07 Πέμπτη Α

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/07 Πέμπτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : Η Σελήνη
Έχετε ακούσει όλα αυτά που επιθυμούσατε, από το άτομο που σας ενδιαφέρει και το μόνο που απομένει, είναι βγάλετε τα πορίσματα και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αυτό φυσικά, είναι και κάτι που δεν χρειάζεται να το κάνετε και τώρα. Από τον νέο μήνα, θα έχετε μια πολλή πιο καλή διάθεση, που θα προέρχεται από οικονομική σταθερότητα και κάποιες άλλες καταστάσεις του παρελθόντος, που σίγουρα… σας είχαν αγχώσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Ταύρος : Η Αυτοκράτειρα
Το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Αυτό δεν είναι κάτι που το αντιμετωπίζετε για πρώτη φορά. Τώρα τελευταία έχει γίνει συνήθεια. Μέσα στον νέο μήνα, καλείστε και οι δύο πλευρές, να βρείτε την αιτία του προβλήματος και να την σβήσετε, από το μεταξύ σας. Πολλές και οι ευχάριστες ανατροπές, που θα υπάρξουν μέσα σε χωρισμένα ζευγάρια και συζύγους, που θα εκφράσουν την διάθεση για επανένωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Δίδυμοι : Η Δύναμη
Είσαστε οι πιο ευνοημένοι των ημερών, και αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ενεργοποιηθείτε … σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Οι οικονομικές σας δραστηριότητες, θα σας αποφέρουν λίαν συντόμως άνεση αλλά και καλύτερη ψυχολογία. Οι εργένηδες, θα έχουν φρέσκα πρόσωπα, να τους κλείνουν το μάτι … και οι εν σχέση, θα πρέπει πια να πάρουν τελικές αποφάσεις για την όποια δέσμευση … επιθυμούν στο μεταξύ τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Καρκίνος : Οι Εραστές
Αφήστε τους καινούργιους ανθρώπους που σας έχουν πλησιάσει, μετά τον χωρισμό σας, να σας γνωρίσουν περισσότερο. Το πιο πιθανόν, αυτή η διαδικασία, θα σας δώσει μια καλύτερη διάθεση, και ίσως ένας νέος έρωτας με τις δικές σας προδιαγραφές, να κάνει την εμφάνιση του. Αυτοί που έχουν ήδη σοβαρές σχέσεις, μέσα στον καινούργιο μήνα, θα δεχτούν προτάσεις συγκατοίκησης – γάμου κτλ.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων : Ο Κόσμος
Είσαστε μέσα σε ένα σωρό βαριές σκέψεις, για το μέλλον του δεσμού σας, που δεν έχει την πρόοδο και την εξέλιξη … που είχατε μέσα στα σχέδια σας. Σίγουρα δεν είστε και το ζώδιο, που θα περιμένει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, για να δει τα όποια πρακτικά αποτελέσματα. Όπως και να έχουν οι καταστάσεις, εσείς ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Παρθένος : Ο Τρελός
Παρατηρείτε ότι τα πράματα … μέσα στον δεσμό σας, έχουν χάσει την αρχική τους πορεία. Ίσως και να φταίτε και εσείς σε όλο αυτό. Οι μέρες με τα άστρα να υποστηρίζουν, όλα τα γήινα ζώδια, σας δίνουν το προβάδισμα, να φέρετε και πάλι τα πράματα σε μια ισορροπία. Οι μόνοι που έχουν σκοπό να πάνε διακοπές με τις παρέες τους, θα έχουν πολλά νέα φλερτ, στον τελικό τους προορισμό.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.