ταρω ερωτικες προβλεψεις 27/05 Παρασκευή

anapodes-kartes-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 27/05 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είναι μια περίοδος, που πολλά θα αλλάξουν και χωρίς την δική σας παρεμβολή. Η κινητικότητα του Άρη, προκαλεί τις στατικές καταστάσεις να κάνουν το επόμενο βήμα, και να ξεφύγουν από αυτήν την μόνιμη δυσκαμψία. Αυτό αφορά και τους ελεύθερους αλλά και τους δεσμευμένους που επιθυμούν να κάνουν αυτό το Καλοκαίρι, κάτι διαφορετικό, που θα πάει την ζωή τους σε ένα άλλο επίπεδο, και μακριά από τα λάθη του παρελθόντος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Έχετε μεγάλη ζήτηση και το ξέρετε. Οι μέρες, μέχρι να λήξει ο μήνας του Μαίου, είναι ιδανικές για να κάνετε τις επιλογές και τα ξεκαθαρίσματα σας. Αυτό σημαίνει, ότι σχέσεις που δεν πορεύονται με τον τρόπο που επιθυμείτε, ή καταστάσεις που μόνο σαν δημιουργούν ανασφάλεια, θα τις απομακρύνετε από κοντά σας. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι και σε παράλληλους δρόμους, θα χρειαστεί να γίνουν πιο μαζεμένοι, με τις επικοινωνίες και τις πολλές συναντήσεις, καθώς καραδοκεί κίνδυνος για απρόσμενες και ατυχείς συναντήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Ανοίξτε το βήμα σας και το μυαλό σας, και προσπαθήστε να ολοκληρώσετε εκκρεμείς καταστάσεις, μέχρι την νέα σελήνη τον Ιούνιο. Έχετε μπει σε έναν κυκεώνα αναζήτησης λύσεων, για την προσωπική σας ζωή που δεν σας ευχαριστεί. Σίγουρα ανήκετε στους απαιτητικούς. Οι μόνοι Δίδυμοι, θα βγουν οριστικά από σχέσεις που τους τρομάζουν με τα σκαμπανεβάσματα τους. Ακόμη και οι αδέσμευτοι θα θελήσουν να παραμείνουν χωρίς συναισθηματικά δεσμά…. όχι όμως για πολύ ακόμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Το τέλος του μήνα, σας βρίσκει σε ένα απίστευτο τρέξιμο σε όλα τα επίπεδα. Μέσα σε αυτόν πρέπει να ισορροπήσετε και τα συναισθηματικά σας, που κάθε μέρα μπλέκονται όλο και περισσότερο. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαήμερου, θα χρειαστεί να κάνουν κάθετες τομές, για να ξεφύγουν από δεσμεύσεις που δεν επιθυμούν τελικά. Οι χωρισμένοι, ας ξεκινήσουν τις επικοινωνίες από τον ερχόμενο μήνα, που η Αφροδίτη θα είναι πιο φιλική στα ζώδια του Νερού .
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Τονισμένη η αυτοπεποίθηση σας. Μέσα στον μήνα που τελειώνει, θα σας δοθεί και η ευκαιρία, για να ξεκαθαρίσετε μέσα στην σχέση σας – τον γάμο σας, αυτά που στο τώρα εκκρεμούν και σας ενοχλούν. Δεν χρειάζονται υπερβολές λόγου, καθώς ο Άρης σε όψεις με τον Δία, μπορούν εύκολα να φέρουν την ρήξη και τον χωρισμό. Οι Βασιλιάδες, που είναι σε βήματα για δεσμεύσεις μέσα στο Καλοκαίρι, ας το διπλοσκεφτούν, για να μην βρεθούν αργότερα σε δύσκολη θέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Ξεκινάει μια καλή εποχή και μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, που μπορείτε να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές που επιθυμείτε και σε εργασιακό και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αφήστε όμως και το συντροφικό σας ταίρι, να έχει ενεργό ρόλο σε όλη αυτήν την θετική αλλαγή. Οι Παρθένοι, που είναι μόνοι τους, θα αισθανθούν την ανάγκη, να κάνουν κάτι περισσότερο για τον εαυτό τους. Οι σχέσεις άλλωστε ευνοούνται από τον ερχόμενο μήνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε περίεργοι και αυτό θα σας δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Αν είστε σε διπλή σχέση, μην ψάχνετε να βρείτε τις απόκρυφες πληροφορίες, θα σας φανερωθούν προσεχώς. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, είναι και αυτοί που θα μπορέσουν μέσα στον Ιούνιο, να αποδεσμευτούν από άσχημες σχέσεις και σταματημένες υποσχέσεις συναισθημάτων
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Με τον Άρη να σας χαμογελά, σίγουρα πρέπει να είστε άκρως επιφυλακτικοί. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Οι μέρες που ακολουθούν σας βρίσκουν, σε μια αφύπνιση, όπου και θα μπορέσετε να βρείτε άκρη σε πολλά ζητήματα, στην οικογενειακή – ερωτική σας ζωής. Προσοχή, στις δύο τελευταίες ημέρες του Μήνα, που θα σας έρθουν διαπραγματεύσεις από το παρελθόν, με άρωμα μόνιμης επανασύνδεσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Τα άτομα που σας περιστοιχίζουν, το αναγνωρίζετε και εσείς πια, δεν σας ταιριάζουν, και αντιθέτως σας βάζουν συνεχώς εμπόδια. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας και προσπαθήστε να βρείτε τι είναι αυτό που σας κρατάει δέσμιους. Αν είναι τελικά μονό η συνήθεια…. ενεργοποιηθείτε. Αυτοί που ψάχνουν να βρουν μια διπλωματική οδό, για συνεννόηση, θα την έχουν… τις επόμενες 2-3 μέρες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Κοιτάτε γύρω σας και ψάχνετε να βρείτε απαντήσεις, για όλα αυτά τα δύσκολα που περνάτε. Αν τελικά, αυτό έχει αφετηρία την προσωπική σας ζωή, κάντε την προσπάθεια σας να βελτιώσετε τις συνθήκες στο μεταξύ σας. Αν πάλι αυτό σας συμβαίνει, επειδή είστε μόνοι σας, τότε κάντε λίγο υπομονή και ο καινούργιος μήνα – οι αρχές του Καλοκαιριού…..θα σας ζευγαρώσουν. Ο Πλούτωνας ανάδρομος επάνω σας, μόνο σε κάτι καλό μπορεί να σας οδηγήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Κινήστε μεθοδικά και με πλάνο. Κάτι που σίγουρα θα σας φέρει άμεσα και με ασφαλή τρόπο, στα πολυπόθητα όνειρα σας. Εν ολίγοις, οι χωρισμένοι μπορούν να έρθουν πιο κοντά έστω και με την πρακτική παρέμβαση, των κοινών τρίτων – γνωστών και να επανενωθούν, αλλά και οι ελεύθεροι να ανοίξουν τους κοινωνικούς τους κύκλους, και να κάνουν αξιόλογες γνωριμίες. Όσο για τους εν σχέση, είστε οι πιο τυχεροί της εποχής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Πιθανολογείτε ότι κάτι συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά δεν είστε και σίγουροι, χωρίς τις πρακτικές αποδείξεις. Είστε από τα λίγα ζώδια που έχετε τόσο έντονη διαίσθηση και δυνατό ένστικτο. Ψάξτε σιωπηλά. Ο ανάδρομος Κρόνος, κάνει εύκολες τις αποκαλύψεις. Αυτοί που ζουν μόνοι, να μην απογοητεύονται. Ο Ποσειδώνας του ετοιμάζει Καλοκαιριές εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.