ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/05 Σαββατο

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 28/05 Σαββάτο taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07

zodia-taro-45

Το μυαλό σας είναι σε διαδικασίες για να εκκαθαρίσει όλα αυτά, που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Οι μέρες από τις αρχές του νέου μήνα, σας βάζουν στο επίκεντρο πολύ κόσμου, που όμως δεν έχει τις ίδιες συμπεριφορές και θέλω με εσάς. Οι Κριοί, που θα ταξιδέψουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να συναντήσουν το πρόσωπο της καρδιάς τους , θα χρειαστεί να είναι ψύχραιμοι και με τις αποκαλύψεις που τους περιμένουν.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06

Είσαστε αλλά αισθάνεστε απελευθερωμένοι από όλα αυτά που σας συνέβηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο Ερμής από την θέση του, σας τροφοδοτεί με πολλές καινούργιες δημόσιες σχέσεις- ευχάριστες δραστηριότητες, που θα σας διορθώσουν την ψυχολογία. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα έχουν και πάλι πλησίασμα, και με καινοτόμες προτάσεις για επανένωση.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Είσαστε μπερδεμένοι πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Δεν όμως και όλο τον χρόνο στην διάθεση σας. Θα πρέπει να ορίσετε μέσα στο μυαλό σας, το τι ακριβώς επιθυμείτε και πως θα το καταφέρετε να γίνει πραγματικότητα. Επιλογές και τρόπους, σαν αέρινο ζώδιο έχετε πληθώρα. Όσοι είναι μόνοι, από τον νέο μήνα, θα μπορέσουν αν βρουν κάτι κοντά στις προδιαγραφές τους. Σίγουρα δεν είστε τα άτομα που μένουν μόνα τους

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01

Οι επικοινωνίες χωλαίνουν και το βλέπετε σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σας. Πιθανόν να φταιτε και εσείς, με τις υπέρογκες απαιτήσεις σας, από τον σύντροφο σας. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, σας δίνουν όμως και το πλεονέκτημα για να αποσαφηνίσετε τις εκκρεμότητες, που σας ενοχλούν. Ακόμη και οι αδέσμευτοι, θα γίνουν πιο αυστηροί στις απαιτήσεις για το μελλοντικό ταίρι τους.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10

Η συμμετοχή σας σε κοινωνικές δραστηριότητες, μπορεί να σας φέρει μπροστά σε καινούργια άτομα, που θα σας γοητεύσουν. Έχετε την συμπαράσταση Άρη και Ερμή, για να εντοπίσετε, εύκολα, αυτό που σας ενδιαφέρει. Ή και ακόμη να εντοπιστείτε πρώτοι! ΟΙ Λέοντες που έχουν διπλές ζωές, το πιο πιθανόν είναι να αποφασίσουν να απομακρυνθούν από καταστάσεις που μόνο τους αγχώνουν… τελικά.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21

Οι μέρες που θα έρθουν, είναι γεμάτες με ευκαιρίες και πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν μια καλύτερη ψυχολογία. Οι Παρθένοι που είναι σε διαδικασίες για χωρισμό, θα το ξανασκεφτούν για την τελική απόφαση. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι ισχυρά, πάω σε όλα τα ζώδια της γης, με αποτέλεσμα αποφάσεις ζωής, να παρθούν καλύτερα μέσα στο Καλοκαίρι. Η ανανεωτική διάθεση, υπάρχει και στους ελεύθερους, που είναι έτοιμοι πια για μια σοβαρή δέσμευση.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02

Τα μηνύματα και οι πληροφορίες που λαμβάνετε από τον σύντροφο σας, ίσως και να σας μπερδεύουν αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη σε ιδιαίτερες όψεις με τον Άρη, δημιουργούν ένα κλίμα προστριβών και εντάσεων, για ιστορίες που εδώ και αρκετό καιρό έχουν μείνει στάσιμες. Αυτοί που έχουν υποσχεθεί να απεγκλωβιστούν από γάμους και σοβαρές σχέσεις, θα χρειαστεί να περιμένουν την απάντηση της άλλης πλευράς.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας –Νο 05

Κάνετε μονομερώς τους υπολογισμούς σας, και αυτό σίγουρα θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια, όλα αυτά που συντελούνται στην προσωπική σας ζωή. Καλύτερα μείνετε μόνοι σας, παρά μέσα σε σχέσεις που δεν σας καταλαβαίνουν οι σύντροφοι. Ο Ιούνιος θα φέρει τις λύσεις για τους εν σχέση, και νέες αγάπες για τους ελεύθερους.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11

Δεν είστε καθόλου ξεκάθαροι στα λόγια σας, και αυτό δεν δίνει το στίγμα σας στα ιδιαίτερα άτομα, που ήδη σκέφτονται να σας πλησιάσουν ερωτικά. Οι

μέρες μεταξύ 30/05- 03/06, είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τους δεσμευμένους, καθώς λάθη και μεγάλες παραλήψεις θα έρθουν στον αφρό, και θα ζητήσουν λύση, προς την μία ή…. την άλλη κατεύθυνση. Μέσα σε όλα αυτά, μην ξεχαστείτε από την εργασία σας, που ζητάει και αυτή την απόλυτη προσοχή σας.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια Νο 14

Ο μήνας αποχωρεί και σας αφήνει με μια γλυκιά γεύση, καθώς πολλά ευχάριστα συντελέστηκαν μέσα σε αυτόν. Κρατάτε το ρεκόρ, σε μόνιμες επανασυνδέσεις, νέους έρωτες αλλά και χωρισμούς που έπρεπε να συμβούν. Αυτοί που είναι μπλεγμένοι σε τρίτες αισθηματικές σχέσεις, δεν θα μπορέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη, να κρατήσουν τις κρυφές ισορροπίες. Ο ανάδρομος Πλούτωνας σίγουρα δεν αστειεύεται.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Ένταση και πολλές ανησυχίες τρέχουν στο αέρινο μυαλό σας, για όλα αυτά που πρέπει άμεσα να προλάβετε και να λύσετε πριν το Καλοκαίρι. Πολλά αυτά που σας ζόρισαν, και σε κάθε επίπεδο που τώρα έχει έρθει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου για να τα λύσετε. Υπερτυχεροί, είναι αυτοί που θα κάνουν την μεγάλη προσπάθεια τους, για να έρθουν πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάνε. Πάντως τα αστρολογικά είναι με το μέρος σας.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08

Η συμμετοχή σας μέσα σε κοινωνικές ομάδες και πρακτικές δραστηριότητες, είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε, αυτήν την περίοδο που αισθάνεστε ότι η ενέργεια σας, είναι στα χαμηλότερα επίπεδα. Αυτό είναι κάτι που θα υποχωρήσει από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Όσοι βιώνουν μια παρατεταμένη ερωτική απογοήτευση, θα χρειαστεί να κοιτάξουν πιο βαθιά μέσα στην καρδιά τους για το τι επιθυμούν να κάνουν. Ωστόσο, βρείτε πρώτα την προσωπική σας ισορροπία.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος