ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/06 Τετάρτη Β

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/06 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Πολλές οι σκέψεις και οι αναδρομές στο παρελθόν. Είσαστε ακόμη εγκλωβισμένοι σε καταστάσεις του τότε, που δεν σας επιτρέπουν, να δείτε τα καλά που σας έρχονται. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε. Το Καλοκαίρι, είναι εδώ και σας δίνει νέες ευκαιρίες – επαφές – γνωριμίες, που θα σας διορθώσουν κατά πολύ την ψυχολογία. Μέσα σε αυτά, να περιμένετε και κάποια έκτακτα χρήματα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Έχετε μπερδευτεί με τόση προσφορά έρωτα … και τόσες φρέσκιες γνωριμίες που έχουν προκύψει στην προσωπική σας ζωή. Το καλό είναι, ότι μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα έχετε και κάποιο άτομο, που θα ξεχωρίσει … και θα δείτε ότι θα είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Υπάρχουν σε κάποιους από εσάς, κάποιες παλιές εκκρεμότητες που μέσα στον Ιούλιο θα λήξουν μόνιμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Εσείς και η μοναξιά σας τα έχετε καλά. Αυτό είναι και κάτι που σας φέρνει σε μια πιο ορθή πορεία, σε άλλους τομείς της ζωής σας. Από τον νέο μήνα του Ιουλίου, θα έχετε κάποια νέα φλερτ, που σίγουρα κάποιο θα σας τραβήξει την δύσκολη προσοχή σας. Οι σχέσεις – γάμοι, που αυτήν την εποχή έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα θα καταφέρουν να λύσουν εύκολα πια τις διαφορές τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Έχετε βάλει τα χρονικά σας όρια, στον άνθρωπο σας, και σίγουρα αυτήν την φορά, δεν θα τα ξανα – περάσετε. Έχετε πια πάρει την απόφαση σας, και αυτό δεν αλλάζει. Όλα είναι στα χέρια της άλλης πλευράς. Μέχρι τότε, καλό θα ήταν εσείς να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τους φίλους σας αλλά και την οικογένεια σας, που σας έχει πραγματικά ανάγκη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Είσαστε σε μια καλή διάθεση και αυτό έχει πλέον να κάνει με τις θετικές εξελίξεις. από την μεριά του ανθρώπου σας, που πια και επιτέλους απεγκλωβίστηκε, από κάποιες παλιές του καταστάσεις. Οι μέρες του Ιουλίου, είναι καλές και σε κάποιους, θα δώσουν την αρχή για μόνιμες δεσμεύσεις, και σε κάποιους άλλους, μεγάλους έρωτες. Όλοι οι άλλοι … θα προβούν σε ξεκαθαρίσματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Κυνηγάτε λάθος άτομο. Και εσείς οι ίδιοι, βλέπετε ότι τα πράματα, δεν κυλούν όπως τα έχετε μέσα στο μυαλό σας, άρα κάπου θα πρέπει και να πατήσετε ένα φρένο. Αν δεν έχετε κάποια θετική ανταπόκριση, απλά κάντε μεταβολή και φύγετε. Οι έχοντες μόνιμες και σοβαρές σχέσεις, θα έχουν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον άνθρωπο τους … για κάτι πιο επίσημο, ίσως και μέσα στην σεζόν του Καλοκαιριού. Τα οικονομικά σας πάντως, θα καλυτερέψουν κατά πολύ!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.