ταρω ερωτικες προβλεψεις 28/06 Τρίτη

taro-apistia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 28/06 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορα – Νο 04
Αρπάξτε τις επικοινωνιακές ευκαιρίες, που θα σας παρουσιαστούν και μην καθυστερείτε άλλο. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη του καινούργιου μήνα, σας δίνουν πολλά δώρα. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους χωρισμένους, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, που θα κανονίσουν ταξίδι μέσα στον Ιούλιο, θα τύχουν ευχάριστων εκπλήξεων από τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Μην λέτε πολλά αυτήν την εποχή. Όλα παρερμηνεύονται. Οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούν σε όλα τα ζώδια της γης, δεν βοηθούν στο να ξεκαθαριστούν αισθήματα και λόγια. Καλύτερα αναμείνατε την αλλαγή του μήνα, για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας. Ίσως οι πιο ευνοημένοι – τυχεροί της εποχής, να είναι οι ελεύθεροι και οι χωρισμένοι, που σκέφτονται πια μόνο τον προορισμό των καλοκαιρινών διακοπών τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Ξεχνάτε εύκολα και αυτό πιθανόν να σας εκθέσει. Ο Ερμής πάνω σας, σας σπρώχνει όλους, και τους ελεύθερους και τους δεσμευμένους, σε ερωτικά φλερτ και παιχνίδια. Αυτοί που ήδη είναι μπλεγμένοι σε πολλά μονοπάτια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν με πολλές ανατροπές μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Δεν χρειάζεται να το παρατραβάτε. Υπάρχουν και ένα σωρό άλλα θέματα να ασχοληθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Αποφύγετε τις μεγάλες δηλώσεις και τις ηχηρές αποφάσεις, μέχρι την νέα σελήνη στις 04 – 07. Όλα στον αστρολογικό θόλο, κινούνται ευνοϊκά προς τον ζωδιακό σας οίκο, αλλά θα πρέπει να περιμένετε, μέχρι να αισθανθείτε και εσείς ασφαλείς συναισθηματικά από την πλευρά του συντρόφου σας. Οι ταξιδιώτες, θα βρουν στον τελικό τους προορισμό νέους πειρασμούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είσαστε υπερβολικοί και καχύποπτοι με τους πάντες. Αυτό βέβαια το έχει το ζώδιο σας, σαν χαρακτηριστικό. Οι μέρες με έναν Κρόνο να επηρεάζει όλα τα πύρινα παιδιά, σίγουρα σας πολλαπλασιάζουν τα λάθη. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν και μετά τις 10-07, μιλήστε με σωστό και τεκμηριωμένο τρόπο. Αυτοί που έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους, αυτό το Καλοκαίρι θα πάρουν και τις αποφάσεις για δεσμεύσεις μέσα στο 2016.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Είσαστε και μαζί και χώρια με τον σύντροφο σας. Τα παράπονα σας ξεχειλίζουν από την αδιαφορία που εισπράττετε και το μόνο που αποζητάτε είναι να δοθούν απαντήσεις στον εδώ και τώρα. Οι πλανητικές όψεις του Δία με τον Άρη, σας βοηθούν τελικά να βρείτε τι σας φταίει μέσα στον δεσμό σας, και να το απομακρύνετε πια μόνιμα. Μην φοβηθείτε να βάλετε και όρια στα οικεία σας περιβάλλοντα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Πιθανόν να χρειαστεί να επανεξετάσετε όλα αυτά που έχετε πει και έχετε κάνει μέσα στην σχέση σας. Έχετε αδικήσει – πληγώσει τον σύντροφο σας, και αυτό έχει επιφέρει την ψυχρότητα στο μεταξύ σας. Από τις αρχές του καινούργιου μήνα, όλα μπορούν με την δική σας πρωτοβουλία και δράση να αλλάξουν προς το καλύτερο. Εντάξτε σε όλα αυτά και 2 εισιτήρια, για ένα ρομαντικό προορισμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια και περιμένετε να γίνουν οι αλλαγές και να επανέλθουν οι εξελίξεις μόνες τους. Αυτό σίγουρα δεν θα γίνει αν δεν κάνετε και εσείς την πρώτη κίνηση. Πάντως ο Άρης μέσα στον ζωδιακό σας οίκο σας επιτρέπει να πείτε και να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, που μέχρι τώρα κρύβατε στο ντουλάπι του χρόνου. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, μόνο να κερδίσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Αναζητήστε κάτι διαφορετικό μέσα στην αισθηματική σας σχέση, που και να σας αναζωογονήσει αλλά και να σας κάνει να αισθανθείτε και πιο ασφαλείς και οι δύο συναισθηματικά. Είσαστε από τα λίγα ζώδια που δράτε αστραπιαία, σε τέτοιες υποθέσεις. Για τα παιδιά που ακόμη αναζητούν κάτι διαφορετικό, ας υπάρχει λίγη υπομονή, ο Ιούλιος θα σας παρουσιάσει πολλές προτάσεις και εσείς πρέπει αυτό να το αξιοποιήσετε ανάλογα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Δεν μιλάτε και δεν επικοινωνείτε αυτές τις ημέρες με κανέναν. Αυτό δεν εξυπηρετεί τελικά κανέναν σκοπό. Πολλά και πολλοί αυτοί που σας ενόχλησαν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η σιωπηλή στάση, δεν θα σας φέρει στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Οι μοναχικοί του ζωδίου, που κάνουν σοβαρές σκέψεις να γυρίσουν σε κάποια παλιά τους αγάπη, ίσως και να βρουν τις πόρτες κλειστές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Αν δεν κάνετε εσείς οι επαναστάτες του ζωδιακού το πρώτο βήμα, για να σπάσει ο πάγος, με το άτομο που σας ενδιαφέρει μην περιμένετε από μηχανής, να γίνει κάτι. Είσαστε κάτω από έναν αστρολογικό κλοιό από όψεις, που μπορούν να σας υποστηρίξουν τον λόγο και τις δράσεις σας. Οι Υδροχόοι, που έχουν παράλληλα δρώμενα με άτομο σε δέσμευση, ίσως τελικά χρειαστεί, και κάτω από πίεση, να κάνουν τα ξεκαθαρίσματα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Έχετε σωματική και ψυχική κούραση, και αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κανείς. Οι μέρες μέχρι την νέα σελήνη, σας δίνουν άπειρη ενέργεια και δυναμική για να γυρίσετε τον τροχό και να μπείτε σε μια καινούργια εποχή που όλα θα κυλούν προς όφελος σας. Σε όλο αυτό εντάξτε και τον σύντροφο σας, που τον τελευταίο καιρό απορεί με εσάς και την απομόνωση σας. Ακόμη και οι μόνοι θα έχουν τις ευκαιρίες για αυτό το Καλοκαίρι, για μια ξεχωριστή γνωριμία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.