ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/02 Δευτέρα

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 29/02 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες και τα ερωτικά διλήμματα στους δρόμους όλων των Κριών, που θέλουν κάτι ανανεωτικό στην ζωή τους. Αυτό και με την Αφροδίτη οίκος τουΥδροχόου, ίσως και να είναι παγίδα για τους δεσμευμένους. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και ειδικότερα της γενιάς του -70, θα μπουν στον πειρασμό για περιπέτειες. Οι έχοντες ωροσκοπο σε Κριό ή Τοξότη έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να αποκαλυφτούν.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

zodia-taro-45

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Πολλές και καλές οι εκπλήξεις που θα σας φανερωθούν από αύριο και τις προσεχείς ημέρες, από τον αγαπημένο άνθρωπο σας. Οι όψεις του Ουρανού με τον υδάτινο Ποσειδώνα στα Ψάρια, θα σας βοηθήσουν πολύ, έτσι ώστε να έρθετε αισθηματικά κοντά με το ταίρι σας… και να λύσετε παλαιότερες παρεξηγήσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με Κρόνο σε έκτο οίκο , πριν τις 10-03…. θα έχουν ευθεία προσέγγιση από προσωπικότητα του πρόσφατου παρελθόντος.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Είσαστε στο επίκεντρο της προσοχής πλέον του ατόμου που τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες έχετε πολιορκήσει… και με όλα τα μέσα . Οι όψεις του κυβερνήτη σας με την κινητική Σελήνη θα χαρίσει σε όλους τους ταλαιπωρημένους Διδύμους, αυτό που ποθεί πλέον η καρδιά τους. Οι δεσμευμένοι πολλών ετών θα εμπλακούν σε σοβαρές κουβέντες για ένα κοινό μέλλον, ίσως και μέσα στο τρέχον έτος.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

zodia-taro-zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω Ο Κόσμος: Πολλά τα καινούργια θέματα και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Καρκίνοι, στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι, του πρώτου δεκαημέρου, ίσως να δεχτούν έντονη κριτική από τον μοναδικό σύντροφο τους, καθώς η ανία και η αδιαφορία είναι μόνιμα ανάμεσα σας… μόνιμα. Όσοι εξ αυτών δεν έχουν πλέον… την ανάγκη της ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν τις πρώτες ημέρες του μήνα Μαρτίου…. και χωρίς πια να αφήνουν ανοιχτές πόρτες για μετέπειτα επιστροφή.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας έχουν βρει τον τελικό τους στόχο. Οι Λέοντες, που πολιόρκησαν το πρόσωπο που τους ενδιέφερε, θα δουν μέσα στις επόμενες ημέρες θετικές αντιδράσεις. Όσοι έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Κριό ή Καρκίνο, θα λάβουν νέα από ξεχασμένο άτομο που παρελθόντος τους…που επιθυμεί διακαώς επανασύνδεση. Αν όμως έχετε ήδη πια στρώσει την συναισθηματικής σας ζωή… μην ρισκάρετε να την χαλάσετε.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Η διάθεση σας έχει απότομα σκαμπανεβάσματα. Η θέση της Σελήνης για τις επόμενες μέρες, στις πολύ συγκεκριμένες μοίρες του Τοξότη, θα σας φέρει κατά μέτωπο σε συναισθηματικές δηλώσεις που θα σας εκπλήξουν. Οι γεννημένοι με Ουρανό…. σε τέταρτο ή έκτο οίκο, θα πιεστούν υπερβολικά από πρόσωπο του παρελθόντος, για περαιτέρω συζητήσεις. Άπειρες και οι επιθετικές- ερωτικές κινήσεις από άτομα του ευρύτερου σας φιλικού περιβάλλοντος…. που θέλουν να σας πλησιάσουν.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Είσαστε στο επίκεντρο πολλών αστρολογικών γεγονότων που θέτει τις μοιραίες βάσεις στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν μέσα στον Μάρτιο, σε γάμο ή συγκατοίκηση ή έστω να συνεχίσουν με μια άλλη συντροφιά, θα εισπράξουν καθυστερήσεις και αρκετά εμπόδια που θα τους απογοητεύσουν. Οι μέρες δεν είναι ιδιαίτερα καλές… για αλλαγές ζωής. Από τις αρχές του Κριού 19/3, πολλά θα βελτιωθούν και θα ξεμπλοκαριστούν.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

tarw-taro-xartomanteia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Υπάρχει δυνατότητα σε όλους τους Σκορπιούς αυτές τις ημέρες, και μέχρι τις 05/03, να ξεκαθαρίσουν την θέση τους απέναντι στους εμπλεκόμενους. Αυτοί που έχουν μακροχρόνια σχέση θα απαιτήσουν επισημοποιήσεις και θα τις λάβουν. Όσοι είναι μόνοι θα βάλουν ένα πλάνο μέχρι τα τέλη του Ιχθύ, να ισορροπήσουν πρώτα οι ίδιοι πριν ψάξουν για νέα αγάπη που θα συμπληρώνει τις προδιαγραφές τους.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Η αλήθεια είναι ότι o Κρόνος σε δύσκολες όψεις με τον Άρη που σας πλησιάζει, δεν σας έχει βοηθήσει.. ακόμα… με τον καλύτερο τρόπο, τις τελευταίες εβδομάδες. Ο ερωτικός / σεξουαλικός μαγνητισμός, που εκ ζωδιου, σκορπάτε σε όλους αυτούς που σας ενδιαφέρουν θα τους βάλει στην σκέψη να σας γνωρίσουν καλύτερα. Για το προσεχές / άμεσο χρονικό διάστημα, βγείτε από την στασιμότητα και πράξτε εποικοδομητικά.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Τις επόμενες ημέρες του νέου μήνα αυτού σας ωθεί ο δύσκολος Ουρανός και ο Δίας, με την σταθερότητα τους, ώστε να τολμήσετε να κάνετε δράσεις / επιπρόσθετες επικοινωνίες μέσα στην σχέση σας. Από τις προσεχείς ημέρες, και μετά… δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να προχωρήστε και πιο σοβαρά την σχέση σας. Για τους γήινους, που έχουν βρει, το έτερον ήμισυ, τους περιμένουν μέρες ακραίου πάθους-έντασης ενώ τα όποια οικογενειακά θέματα, μπαίνουν σε μια καλύτερη πορεία.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Ο αυστηρός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας επηρεάζει και θα σας βάλει σε ωριμότερες σκέψεις, για την ζωή σας σε γενικότερο επίπεδό αλλά ειδικότερα για τον ερωτικό σας τομέα. Όσοι έχουν άλυτα θέματα με το συντροφικό τους ταίρι, θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσουν. Οι χωρισμένοι, θα μπορέσουν να κάνουν επιτέλους σωστές επικοινωνίες και συναντήσεις. Μια μικρή μερίδα του 3ου δεκαημέρου της γενιάς του 1980, θα δεχτεί μοναδικό έρωτα, που θα έχει να κάνει με τον επαγγελματικό χώρο.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Θα πρέπει να βρείτε την εσώτερη δυναμική που την έχετε από την φύση σας, και να πείτε καταφατικά ‘όχι ‘σε οτιδήποτε και οποιοδήποτε σας στεναχωρεί. Για τους γεννημένους του 1ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις που θα τους φέρουν σε μια κατάσταση αποφάσεων για την ερωτική τους ζωή. Ο Άρης στον Σκορπιό, δεν θα κρατηθεί πολύ ακόμα μέσα σε ύφεση απέναντι σας. Για τους ελεύθερους που παίζουν παντού… κάτι θα τους έλξει την προσοχή μέχρι τις 05/03.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.