ταρω ερωτικες προβλεψεις 29/05 Κυριακή

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 29/05 Κυριακή taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η ζωδιακή σας ταυτότητα έχει αλλοιωθεί. Αυτό είναι κάτι που σας συμβαίνει ένεκα πολλαπλών ερωτικών περιπετειών που είσαστε εμπλεγμένοι. Ο Ιούνιος θα σας θέσει όρια, για να ξεκαθαρίσετε ιστορίες και πρόσωπα. Αυτοί οι Κριοί που είναι σε ‘παράνομη’ σχέση, μέσα στην επαγγελματική τους δραστηριότητα, θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα πράξουν. Αδειάστε το μυαλό σας από πάθη. Ακόμη και οι ελεύθεροι, θα ήταν καλύτερα να περιμένουν, μέχρι να βρουν κάτι που να τους ταιριάζει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η δυνατή σας διαίσθηση θα σας δείξει τον σωστό τρόπο και δρόμο. Δεν είστε πλέον σε φάση, για να περιμένετε τις αποφάσεις των τρίτων. Δρομολογήστε ότι επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, πριν λήξει η εποχή των Διδύμων. Ακόμη και οι δεσμευμένοι, θα ζητήσουν πλέον οι καταστάσεις οι κρυφές να φανερωθούν. Αυτοί που έχουν ξεχαστεί μέσα στην μοναξιά, κάτι νέο και ξαφνικό θα τους ταράξει ευχάριστα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Σας προκαλούν. Είστε έτοιμοι να σηκώσετε το γάντι και να απαντήσετε. Άλλωστε είσαστε μέσα στον ζωδιακό σας μήνα, και όλα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία. Ακόμη και δύσκολες αισθηματικές υποθέσεις, θα έρθουν, οι ίδιες, να σας βρουν και να σας ζητήσουν… επαναξιολόγηση. Οι χωρισμένοι θα ενθαρρυνθούν μέσα από ευχάριστες ειδήσεις. Οι Δίδυμοι, οι ελεύθεροι, μέσα από μετακινήσεις και ταξίδια, θα βρουν το έτερον του ήμισυ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Ζείτε μια σειρά από ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί πολύ. Ο νέος μήνας, έχει πολλά να σας αποδώσει, και στους ελεύθερους και στους δεσμευμένους. Η Αφροδίτη σε θετικές όψεις με τον Ερμή, θα σας φανερώσει κατάλληλους πλέον ανθρώπου, για να μπορέσετε να φτιάξετε την προσωπική σας ζωή. Αφήστε το παρελθόν, και κοιτάξτε τι καλό μπορείτε να επιτύχετε αυτό το Καλοκαίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Είστε απόλυτα επικεντρωμένοι, στην ερωτική σας πραγματικότητα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχατε με το ταίρι σας ΄συμφωνήσει΄. Οι μέρες από την αρχή του Ιουνίου, θα σας φέρουν σε θέση ώριμης πια επικοινωνίας, με τον σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να συμβεί και μέσα σε σχέσης που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα. Το έντονο παρασκήνιο, θα υποχωρήσει. Ίσως να αποχωρήσετε και εσείς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Κάποιος – κάποιοι λένε ότι είστε ασυνεπείς. Αυτό το πιο πιθανόν να σας προέρχεται από το κοινωνικό σας γίγνεσθαι, που σας έχει χάσει τους τελευταίους μήνες, ένεκα της απορρόφησης σας, με την εργασιακή σας ζωή. Κάτι ανάλογο θα εισπράξετε και από τον σύντροφο σας, που διαμαρτύρεται για την απουσία σας. Τώρα που τα αστρολογικά είναι φιλικά προς το ζώδιο σας, δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε, έτσι όλοι να είναι ευχαριστημένοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Κάθε μέρα που περνάει αισθάνεστε πιο καλά, και πιο κοντά στους στόχους σας, όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Τα ενδιαφέροντα σας είναι αυτά που σας ανανεώνουν την διάθεση και σίγουρα τα πολύπλοκα σχέδια σας για το Καλοκαίρι είναι έτοιμα. Ακόμη και όσοι είναι σε δύσκολες σκέψεις, για χωρισμό, θα το σκεφτούν και θα το συζητήσουν σε ενδελεχή βαθμό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Υπάρχουν άτομα στη ζωή σας, που πλέον έχει αντιληφθεί – αναγνωρίσει ότι δεν συμπλέουν με τα δικά σας δεδομένα. Αυτό μπορεί να έχει την ισχύ του και στην προσωπική σας ζωή. Από την πείρα σας πια, ξέρετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να παραμερίσετε. Η προσαρμοστικότητα και η διπλωματία, εκεί που θίγονται ερωτικά συναισθήματα, δεν έχουν χώρο. Ακόμη και οι αδέσμεύτοι, δεν θα εμπλακούν σε πρόχειρες – εφήμερες σχέσεις, που δεν τους δίνουν την σιγουριά που αποζητούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Σας έχουν προστεθεί πολλά άγχη στην καθημερινότητα σας, και αυτό σας αναγκάζει να παραμερίσετε προσωπικά – οικογενειακά ζητήματα, που χρειάζονται την απόλυτη προσοχή σας. Διερευνήστε συμπεριφορές και αποτραβηχτείτε από καταστάσεις, που δεν σας αρέσουν ή δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Αυτοί που είναι σε σοβαρή σχέση, και ετοιμάζουν αλλαγές μέσα στο Καλοκαίρι, ο Κρόνος θα τους δώσει και την υλική υποστήριξη γύρω από αυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Η οπτική σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει, και μάλλον προς το καλύτερο. Έχετε αφήσει πίσω σας, πια τις άσχημες καταστάσεις και τα τοξικά άτομα, και πλέον οδεύετε προς μια άλλη πραγματικότητα. Η πλειοψηφία των Αιγόκερων, θα θελήσουν να παραμείνουν μόνοι τους, παρά να εμπλακούν σε μια καινούργια σχέση, χωρίς όμως κάποιον απώτερο κοινό σκοπό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η επικοινωνία είναι στα καλύτερα της και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε άτομα, που σας έχουν τραβήξει την δύσκολη προσοχή. Ο καινούργιος μήνας, έχει πολλά δώρα στον αισθηματικό τομέα για όλους. Οι όψεις του Ουρανού με τον Ερμή και την Αφροδίτη, σας ξαναφέρνουν κοντά σε παλιές αγάπες, που τώρα έχουν ωριμάσει. Όσοι θα κάνουν ταξίδια μέσα στον Ιούνιο, είναι πιθανόν να ανταμώσουν και τον καρμικό τους έρωτα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Βρισκόσαστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι αποφάσεων, που θα σας αλλάξουν την ρότα στην προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε από τώρα τι επιθυμείτε να τροποποιήσετε και τι να σβήσετε εντελώς, και κάντε το πράξη από τις αρχές του Ιουνίου, που οι πλανήτες θα κινούνται προς το δικός σας όφελος. Θέματα διαζυγίων – περιουσιών – ταξιδιών, θα ξεμπλοκαριστούν και εσείς θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τους στόχους σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.