ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/05 Δευτέρα taro

tarw-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 30/05 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07

Η μνήμη σας είναι πολύ δυνατή και αυτό σας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές. Πολλά αυτά που σας έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες και πλέον είστε, πάρα πολύ επιφυλακτικοί. Αναζητήστε την αλήθεια και μην δίνετε τις ευκαιρίες σε τρίτα άτομα, να σας ταλαιπωρούν. Οι πρώτες ημέρες του Καλοκαιριού, θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά στα δικά σας θέλω, και τους τρόπους για να τα κατακτήσετε, και οι δεσμευμένοι και οι ελεύθεροι.

zodia-taro-45

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Από το πουθενά θα δείτε να σας προκύπτουν γεγονότα και άτομα που επιθυμούν την παρέα σας. Η Αφροδίτη κάνει πολύτιμες συμμαχίες με τον Άρη και σας κάνει το επίκεντρο, για νέες επαφές. Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, που ψάχνουν λύσεις για τις δυσλειτουργίες μέσα στην σχέση – γάμος τους, ή και ακόμη τον ιδανικό τρόπο που θα ξαναπροσεγγίσουν τον σύντροφο τους, θα σταθούν τυχεροί. Τολμήστε και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Οι ριζοσπαστικές σας κινήσεις είναι φυσικά κάτι που σας χαρακτηρίζει, σαν Εφήβους, όμως να είστε πάντα προετοιμασμένοι ότι οι τρίτοι ίσως και να μην το αντιλαμβάνονται. Αυτό μπορεί να το εισπράττει και λαθεμένα το ταίρι σας, που σας έρχεται με απορίες. Οι Δίδυμοι που έχουν και παράλληλη σχέση, πλέον της κανονικής τους, θα βρεθούν, ίσως και σε δύσκολη θέση, μετά από ατυχείς αποκαλύψεις.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10

Οι ερωτικές επαναστάσεις σας δεν είναι διόλου αρκετές, για να τραβήξουν το αισθηματικό ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Δεν είναι και η πιο κατάλληλη εποχή για ηρωισμούς. Σας έρχονται χαρές σε επαγγελματικό – οικονομικό επίπεδο, που θα στηρίξουν και τις υπόλοιπες σας επιλογές. Ίσως φέτος να είναι και οι καλύτερες σας διακοπές. Οργανωθείτε από τώρα, πολλές οι αλλαγές που κατευθύνονται επάνω σας.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21

Πρέπει να κατεβάσετε ρυθμούς σας. Το συντροφικό σας ταίρι δεν σας προλαβαίνει και δεν σας αντιλαμβάνεται πλήρως. Σίγουρα είστε από τα

πιο δομημένα και εύστροφα ζώδια. Επιστρατεύσετε την αρετή σας, και κάντε την αλλαγή που απαιτείται στην ερωτική σας ζωή, που την έχετε λίγο στην άκρη, αυτήν την εποχή. Το Καλοκαίρι αναμένεται ενδιαφέρον και ‘καυτό’, για τους αδέσμευτους.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

αγαπη

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και δεν υπάρχει τρόπος για να την αποφορτίσετε, τουλάχιστόν όχι αυτό το δεδομένο χρονικό διάστημα. Συγκροτήστε τις σκέψεις σας, οργανώστε τις πράξεις σας και μην αφήνετε τον καιρό να περνάει ανεκμετάλλευτος. Αυτοί που έχουν χαθεί, σαν ζευγάρια- σύντροφοι, καλό θα ήταν από τον νέο μήνα, να κάνουν τις καλοπροαίρετες προσπάθειες τους, για επανένωση.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11

Πολλοί οι παράμετροι που έχουν αλλάξει και σας έχουν μπερδέψει. Άλλα φαίνεται ότι θέλετε εσείς, και άλλα ότι ζητάει ο σύντροφος σας. Ο Άρης από τον γειτονικό Σκορπιό, σας κάνει να έχετε πείσμα για να ξεδιαλύνετε όλο αυτό το κουβάρι. Όσοι Ζυγοί, έχουν διπλές – κρυφές αισθηματικές καταστάσεις, ίσως και τελικά να απογοητεύούν, από υποσχέσεις που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν. Φυλάξτε τα ρούχα σας!

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14

Θα σας φανερωθούν άτομα από το παρελθόν, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Πολύς ο κόσμος που δεν σας έχει ακόμη διαγράψει από το μυαλό και την καρδιά του. Θα σας γίνουν προτάσεις, πολλές και ποικίλες. Δεν χρειάζεται όμως εσείς να ανταποκριθείτε άμεσα. Οι Σκορπιοί που είναι μόνοι τους, πιθανόν να θελήσουν αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, να το περάσουν απλά και ανέμελα, και με τις καλές τους παρέες.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

tarw-erwtoskopio

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05

Συνοδεύετε την κάθε λέξη σας από μια πράξη. Αυτό σας έχει βάλει πολύ ψηλά στα μάτια του ατόμου, που προσπαθείτε να κατακτήσετε. Οι μέρες είναι

άκρως δημιουργικές και πολλές οι ευχάριστες εκπλήξεις και στον οικονομικό σας τομέα. Οι Τοξότες που αποζητούν πια συνειδητά, ένα άνθρωπο να μοιραστούν την ζωή τους, ο Ιούνιος είναι ο μήνας τους. Πολύς ο λαός, που θα παρελάσει από μπροστά σας και θα σας ζητήσει να του δώσετε την προσοχή σας.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Θα σας φανερωθούν πληροφορίες – ειδήσεις που θα σας αλλάξουν τα δεδομένα. Οι μέρες του Ιουνίου, είναι άκρως αποκαλυπτικές για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που θα σας έρθει μέσα από την δική σας ενδελεχή σας έρευνα, για το τι ακριβώς συμβαίνει, και η ερωτική σας σχέση έχει άπειρα σκαμπανεβάσματα. Ακόμη και οικογενειακές υποθέσεις, θα βρουν την πορεία τους και την θετική τους ολοκλήρωση.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο -01

Αποφύγετε τις υπερβολές λόγου και πράξεων, σε άτομα – γνωριμίες που δεν ξέρετε από που ‘κρατάει η σκούφια τους’. Σίγουρα ο Ερμής από την θέση του, δημιουργεί σε όλα τα αέρινα ζώδια μια υπερβολή λόγου, αλλά εσείς πατήστε και λίγο φρένο. Οι αδέσμευτοι μετά την νέα σελήνη του Ιουνίου, θα έχουν καλύτερες επιλογές. Αυτοί που έχουν σχέση, με άτομο σε χιλιομετρική απόσταση, θα θελήσουν να την λήξουν.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06

Οι μέρες του Ιουνίου είναι γόνιμες, και θα σας φέρουν κοντά στον προγραμματισμό όλου του Καλοκαιριού. Σε αυτό θα έχετε υποστήριξη τον σύντροφο σας, που τον Ιούλιο, αν όλα πάνε καλά, σας έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτοί που έχουν μείνει ένα μικρό χρονικό διάστημα μόνοι τους, θα βρουν στο τώρα την ισορροπία τους, για να προβούν σε προτάσεις για επανασύνδεση. Πολλά ανατρεπτικά που θα σας κάνουν να δείτε την ζωή σας με άλλη ματιά.

Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός