ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/06 Παρασκευή Α

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 30/06 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Κριός : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ
Ασχοληθείτε για να βρείτε τον φετινό σας Καλοκαιρινό προορισμό. Είτε είστε μόνοι σας, είτε μέσα σε δεσμό, τα οικονομικά σας θα είναι τόσο άνετα και σταθερά, που θα μπορέσετε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε. Αυτό που έχει την σημασία του, για όσους είναι στην σελίδα του χωρισμού – απομάκρυνσης, είναι να σκεφτούν λογικά, και αυτήν την κατάσταση να μην την πάρουν ημιτελή, μαζί τους στις διακοπές. Ουδείς λόγος!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Ταύρος : ΤΟ ΑΡΜΑ
Το μυαλό σας είναι ερωτευμένο, με ένα ιδιαίτερο άτομο, το οποίο σας μπερδεύει. Δεν ανταποκρίνεται όμως, όπως θα θέλατε. Μην πτοείστε. Από την νέα εβδομάδα, που ο αστρολογικός ουρανός θα είναι υπέρ σας, θα δείτε κάποια επικοινωνιακά τρυκ – πλησιάσματα, που θα σας ανοίξουν τους δρόμους. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που έχουν πολλές εντάσεις αυτό το διάστημα, θα τις ξεπεράσουν μέσα από ώριμο διάλογο… και προτάσεις για διακοπές!
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Δίδυμοι : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Δεν είστε από τα ζώδια, που θα τα παρατήσετε … με το πρώτο στοπ. Αυτό είναι και κάτι που ίσως και να σας πεισμώσει περισσότερο. Εσείς που ζείτε μέσα σε προβληματικές σχέσεις, έχει έρθει η ώρα να μην πιέσετε άλλο, αλλά αντιθέτως να αφήσετε την έτερη πλευρά, να σας πλησιάσει, να σας επιθυμήσει και να σας ψάξει. Μέχρι τότε, ρίξτε μια πιο προσεχτική ματιά, στα οικονομικά σας, που τείνουν να ανθίσουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Καρκίνος : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Δεν ψάχνετε σχέσεις και καταστάσεις, εφήμερες. Είσαστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο, και έχετε ανάγκη από ποιότητα και διάρκεια. Με αυτόν λοιπόν το γνώμονα εσείς οι ελεύθεροι, καλό θα ήταν, να μην ανοίγετε την πόρτα …σε οποιονδήποτε σας την χτυπά. Οι σχέσεις, που έχουν δοκιμαστεί, ίσως και μέσα στον μήνα του Ιουλίου, να σκεφτούν τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν σε μια επίσημη – μόνιμη δέσμευση.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Λέων : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ
Μπορείτε …και μόνοι σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε τον ρυθμό σας και πάλι, μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει. Οι μοναξιές σας, θα αντικατασταθούν, από καινούργια πρόσωπα, που θα γεμίσουν και πάλι την καρδιά σας με θετικές σκέψεις και υποσχέσεις. Οι έχοντες σοβαρούς δεσμούς, που όμως περνάνε μια κρίση, μετά την πανσέληνο του Ιουλίου 09 / 07, θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Παρθένος : Ο ΗΛΙΟΣ
Είσαστε μέσα σε μια ευχάριστη αναστάτωση. Οι περισσότεροι, έχουν δεχτεί έναν καινούργιο έρωτα στην καθημερινότητα τους, και αυτό τους έχει ενεργοποιήσει σε όλους τους άλλους τομείς. Ο κυβερνήτης σας, έχει κέφια και μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, θα φέρει χρήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες, … αλλά και σε μια μερίδα του ζωδίου, μια παλιά αγάπη – έναν ημιτελή έρωτα, που θα ολοκληρωθεί… σχετικά εύκολα και μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.