ταρω ερωτικες προβλεψεις 3/07 Κυριακή

taro-mythoi-alitheies

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 03/07 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Την υποστήριξη που ζητάτε από τον άνθρωπο σας για θέματα, που σας απασχολούν θα την έχετε. Οι μέρες είναι καταλυτικές για να απελευθερώσετε από μέσα σας, όλα αυτά που σας έχουν βαρύνει τόσο καιρό. Οι Κριοί που έχουν στην ζωή τους και κρυφές ερωτικές καταστάσεις, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν, καθώς όλα πια έχουν αρχίσει να γίνονται πιεστικά και επικίνδυνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να ξεπεράσετε όλα αυτά τα άσχημα και τα άδικα, που σας συμβαίνουν. Αν τελικά αυτός που υπάρχει στην ζωή σας δεν σας καλύπτει, ίσως έχει έρθει η σωστή η ώρα για να φύγετε. Μην χάσετε ακόμη ένα Καλοκαίρι, αναζητώντας και παρακαλώντας για αισθηματική κάλυψη. Τώρα που ο κυβερνήτης σας έχει κάνει συμμαχία με τον Ερμή, το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να φτιάξετε την ψυχολογία σας και να ενταχθείτε σε νέους κύκλους γνωριμιών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Απαλλαχτείτε από την ταλαιπωρία του παρελθόντος, με το να μπείτε και εσείς σε μια λογική του να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν. Οργανώστε τον χρόνο σας και μην χάνεστε, ψάχνοντας για δικαιολογίες και αφορμές που μόνο σας καθυστερούν. Οι μόνοι μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα έχουν ρεσιτάλ από νέα άτομα που θα τους γοητεύσουν και ίσως και κάτι παραπάνω.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Πολλά τα ερεθίσματα που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει, να ανεβάσετε την διάθεση σας. Όλοι οι Καρκίνοι ασχέτως συναισθηματικής κατάστασης, θα μπορέσουν να ισορροπήσουν μέσα τους, και να απολαύσουν ένα όμορφο Καλοκαίρι. Από τους πιο τυχερούς του ζωδίου, είναι οι αδέσμευτοι, που θα πλησιαστούν από καινούργιο κόσμο που θα θελήσει να τους γνωρίσει πιο πολύ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις, που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, είναι εξαίσιες για εσάς, άρα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε, για να λύσετε εκκρεμότητες πάσης φύσεως. Στα ζευγάρια που πέρασαν μια κρίση στην σχέση τους, θα δουν ότι το κλίμα αλλάζει πια προς το καλύτερο, και έχει έρθει και το σωστό πλήρωμα του χρόνου για να οργανώσουν τα καλοκαιρινά τους ταξίδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Το δύσκολο της επικοινωνίας που έχετε σαν ζώδια, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να το περιορίσετε και να ανοίξτε συζητήσεις μέσα στον δεσμό σας, έτσι ώστε να μην χάσετε ένα ακόμη Καλοκαίρι. Αυτοί που θα χρειαστεί να κάνουν ταξίδι για να συναντήσουν το ταίρι τους, ίσως έρθουν τετ α τετ με καταστάσεις που δεν περιμένουν. Οπλιστείτε με υπομονή και όλα θα ξεπεραστούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ψάχνετε σε λάθος άτομα, την ανακούφιση και την παρηγοριά. Μπορεί να έχετε μείνει μόνοι σας πολύ καιρό, μπορεί και να μην έχετε βρει κάτι που να σας ταιριάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει, να ασχολείστε με περιπτώσεις ανθρώπων που δεν σας αντιλαμβάνονται και πάνω από όλα πνευματικά. Πάντως ο τρέχοντας μήνας, κάτι σας επιφυλάσσει μετά τις 10 για την προσωπική σας ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είστε περισσότερο αισιόδοξοι από κάθε άλλον αυτή την εποχή. Όλα είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η ερωτική σας ζωή είναι στα καλύτερα της και το πιο πιθανόν είναι να δεσμευτείτε, μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες και εσείς οι ελεύθεροι και οι χωρισμένοι. Γεμίστε τις μπαταρίες σας, καθώς το σύμπαν σας έχει για εσάς αισθηματικές εκπλήξεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Θα πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση αν τελικά αυτό είναι αυτό που θέλετε. Οι μέρες με τον Άρη στον Σκορπιό, σας σπρώχνουν για να ξεκαθαρίσετε τις όποιες εκκρεμότητες έχετε σε όλα τα επίπεδα. Διαζύγια, περιουσιακά- οικογενειακά θέματα, ταξίδια και οικονομικά, μπαίνουν όλα κάτω από το μικροσκόπιο σας. Αυτοί που είναι τελείως μόνοι, θα συνεχίσουν για λίγο ακόμη να απολαμβάνουν την ελευθερία τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Πολλά από τα φιλόδοξα σας σχέδια, θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε είτε αφορούν σχέσεις είτε αφορούν συναισθήματα. Πολλά αυτά που έχετε πει – ζητήσει και ακόμη δεν έχουν γίνει. Δώστε σε όλους τις διορίες σας και μην τεντώνετε τα όρια σας. Από τις 10 /07 και ύστερα, μπορείτε να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά το πως θα περάσετε ευχάριστα το Καλοκαίρι σας. Επίσης, πολλές και καλές ειδήσεις που θα σας έρθουν από τα εργασιακά σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα, θα δείτε κάποιες ευχάριστες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, αλλά και την οικονομική. Ο Ουρανός από τον Κριό σε όψεις με την Αφροδίτη, σας δίνει μια γοητεία και λάμψη που μπορεί να έλξει οποιονδήποτε, έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Ακόμη και όσοι έχουν χωρίσει θα βρουν τους κατάλληλους τρόπους, για την πολυπόθητη επανασύνδεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Διανύετε μια από τις πιο ερωτικές περιόδους του Καλοκαιριού. Όλα αυτά που σας έλειψαν θα τα βρείτε μέσα σε αυτόν τον μήνα. Παλιές και εκκρεμείς υποθέσεις, θα σας πλησιάσουν με σκοπό να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία. Πριν αποφασίσετε για οτιδήποτε σκεφτείτε, τι ήταν αυτό που στο τότε σας χώρισε. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι τους, θα γίνουν το επίκεντρο νέων γνωριμιών που θα τους γοητεύσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.