ταρω ερωτικες προβλεψεις 31/05 Τρίτη

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 31/05 Τρίτη taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις προβληματίζουν τον άνθρωπο σας, που δεν ξέρει πια πως να σας χειριστεί. Θα ήταν σοφό από πλευράς σας, να έρθετε πιο κοντά επικοινωνιακά και να εξηγήσετε όλα αυτά, που πρέπει να διορθωθούν σε καταστάσεις και συμπεριφορές. Αυτό μπορεί να ισχύσει και σε καινούργιες σχέσεις, αλλά και σε παλαιότερους δεσμούς – γάμους. Οι μέρες του Ιουνίου θα ζητήσουν πλήρη κάθαρση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτειρα – Νο 03
Είσαστε αποστασιοποιημένοι από όλα αυτά που συντελούνται γύρω σας, και αυτό πιθανόν να το κάντε επειδή, δεν είστε σε φάση για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις. Ο Ιούνιος έρχεται με μεγάλες αλλαγές που θα σας φέρουν στα πρωτύτερα σας ασφαλή δεδομένα. Ακόμη και για τους Ταύρους που έχουν χωρίσει, οι σκέψεις θα πολλαπλασιαστούν γύρω από τους τρόπους για επανένωση και πολύ σύντομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι αφορμές είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αυτό που στην πραγματικότητα κρύβετε, δεν θα το μάθει ποτέ και κανείς, εάν εσείς πρώτοι δεν απελευθερώσετε την γλώσσα σας. Ο μήνας είναι δικός σας, άρα παίξτε τα χαρτιά σας, όπως σας βολεύει, και φυσικά και χωρίς να αδικείτε κανέναν. Οι δοκιμασίες για τους δεσμευμένους θα λήξουν με τον πιο θετικό τρόπο….. και πριν την νέα σελήνη στις 05 – 06.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

zodia-taro-45

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Οι κοινωνικές και οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις, κρατούν την ερωτική σας ζωής το περιθώριο. Για τους ελεύθερους, αυτό ίσως και είναι και κάτι που θα τους κάνει να μεγαλουργήσουν. Αντιθέτως, σε όλα αυτούς που είναι σε αισθηματικές δεσμεύσεις, θα χρειαστεί κάποιος να βάλει νερό στο κρασί του, και κάποιος να κάνει κάποια βήματα μπροστά. Πάντως, οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης πάνω σας, μόνο σε καλό μπορούν να σας φέρουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Πολλά αυτά που θα διαπιστώσετε, που σας είχαν διαφύγει πια από την προσοχή σας. Οι όψεις του Ήλιου με τον Ερμή και την Αφροδίτη, βγάζουν στην φωτεινή επιφάνεια, όλα αυτά που επιμελώς σας είχαν αποκρύψει. Φυσικά οι αποφάσεις δικές σας. Οι Λέοντες που διατηρούν σχέσεις, είτε παράλληλες, είτε σε απόσταση, είτε με άλλα εμπόδια, δεν θα καταφέρουν να τις διατηρήσουν με αυτές τις συνθήκες για πολύ ακόμη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Τα περιστατικά που αθροίζετε στην ερωτική σας ζωή, είναι πλέον μακριά από την λογική σας, και αυτό που είχατε σκεφτεί. Αν τελικά όλα αυτά δεν σας ευχαριστούν κάντε την ανατροπή σας, μιλήστε και λύστε. Όσοι είναι μόνοι, μέχρι την νέα σελήνη του Ιουνίου στις 05, πιθανόν να αισθανθούν μια μελαγχολία για τα παλιά, και να τολμήσουν μια φειδωλή επικοινωνία…. το αποτέλεσμα όμως αμφίβολο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Τώρα και μέχρι τις 12- 06, είναι η ιδανικότερη εποχή, για να εστιάστε πάνω στις αισθηματικές σας υποθέσεις, που πρέπει άμεσα να ξεκαθαριστούν. Σε αυτό συμπεριλάβετε και τον σύντροφο σας. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη, δημιουργούν ένα κλίμα αστάθειας που έχει τις πραγματικές του ρίζες στο παρελθόν, και τις άλυτες καταστάσεις, που απλά κουκουλώνονται. Αυτοί οι Ζυγοί που είναι χωρισμένοι, θα έχουν σύντομα… ειδήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Όλοι οι Σκορπιοί, αυτήν την περίοδο, αισθάνονται ελεύθεροι, είτε είναι σε σχέση …. είτε όχι. Ο Άρης πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, σας έχει βάλει φωτιές, και σίγουρα επιθυμείτε, να ζήσετε αυτό το Καλοκαίρι στην υπερβολή του. Σίγουρα έχετε σαν ζώδια την ανάγκη να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά τουλάχιστον να είστε πολύ προσεχτικοί, έτσι ώστε να μην πληγώσετε άτομα που δεν σας φταίνε. Ξέρετε εσείς!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 02
Μην κάνετε αυτόνομες κινήσεις, για την κοινή πορεία σας με τον σύντροφο σας. Το πιο πιθανόν να τον δυσαρεστήσετε και να τον βρείτε απέναντι σας. Δεν χρειάζεται να τον αφήνετε συνεχώς απέξω. Οι Τοξότες σαν πύρινα, ζώδια, και φυσικά πολύ άξια, πάντα λειτουργούν προκαταβολικά, τώρα όμως με τον Κρόνο γύρω, όλα αλλάζουν οπτική. Ευχαριστημένοι και ο αδέσμευτοι από τις καινούργιες γνωριμίες των τελευταίων ημερών, που δείχνουν να είναι πολλά υποσχόμενες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Το περίπλοκο μυαλό σας, σαφώς και δεν μπορεί να το ακολουθήσει κανείς. Ούτε και αυτός που τόλμησε να κινείται παράλληλα με εσάς ερωτικά. Όμως. Επειδή οι μέρες μέχρι τις 09 – 06, είναι αστρολογικά δύσκολες, καλύτερα, κάντε και εσείς κάτι παραπάνω για την σχέση σας. Όσοι έχουν και κρυφή σχέση, ας μην πιέσουν στο τώρα συναντήσεις και επικοινωνίες. Μια λάθος κίνηση … και όλα μπορούν να καταστραφούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ευκαιριών θα τύχετε για να φωτίσετε τα κρυφά σημεία την ερωτικής σας σχέσης. Η εποχή των συγγενικών σας Διδύμων, και οι μέρες μετά τις 3-5 / 06, θα σας αποκαλύψουν πολλά. Ακόμη και όσα έχουν ήδη, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προηγηθεί. Οι μέρες επίσης είναι άκρως δημιουργικές για όσους έχουν μείνει μόνοι, έτσι ώστε μέσα από φιλικές παρέες, αν βρουν ένα κατάλληλο ταίρι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Μια δύσκολη εποχή που θα πρέπει να διατηρήσετε, την ισορροπία του μυαλού και της ερωτικής σας σχέσης. Έχετε δεχτεί πολλά στραπάτσα, και το παρόν σας μπερδεύτηκε με το παρελθόν σας… πάλι. Αυτό μάλλον αδικεί τον άνθρωπο που τυχόν να υπάρχει στο τώρα σας. Όλος ο Ιούνιος, θα σας δώσει τις επικοινωνιακές ευκαιρίες για να βρείτε άκρη σε όλον αυτόν τον λαβύρινθο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.