ταρω ερωτικες προβλεψεις 6/05 Παρασκευή

taro-apistia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 05/05 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Νιώθετε την μεγάλη ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας, στον άνθρωπο σας. Οι ερχόμενες ημέρες είναι καλές για να οργανωθείτε γενικότερα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε πύρινο ζώδιο θα καταφέρουν, έστω και με κόστος, να χωρίσουν από σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει πολύ μεγάλο διάστημα. Το αστρολογικό σκηνικό, σίγουρα είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της θεραπείας, μέσω νέων επαφών, κόσμου και δραστηριοτήτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Έχετε απομακρυνθεί από την πρώτη σας συμφωνία με το ταίρι σας….το ‘παράλληλο’. Οι περισσότεροι Ταύροι που έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι δεύτερο που πια έχει αρχίσει και τους βαραίνει. Οι όψεις του Ποσειδώνα –Ουρανού, θα βάλουν τέρμα σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καλές ειδήσεις, από μια παρελθοντική τους υπόθεση, που έρχεται με διάθεση επανένωσης.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Πολλές οι ακραίες υπερβολές και οι ανακρίβειες, που ακούτε από τον σύντροφο σας. Αυτό πιθανόν να σημαίνει ότι ‘κάποιος από τους ΄δυο ’ έχει βαρεθεί μέσα σε αυτόν τον δεσμό …και επιθυμεί πλαγίως να αποχωρήσει. Αν δεν σας ευχαριστεί ούτε και εσάς αυτή η κατάσταση, και μπορείτε … κάντε ένα πρώτο πρακτικό βήμα. Για τους ελεύθερους, πολλές ‘ ερωτικές υποσχέσεις’ θα πάρετε από την Αφροδίτη στον Ταύρο… από νέο κόσμο που έχει ήδη μπει στην ζωή σας … και σας έχει ανανεώσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Δυναμιτίζετε την γαλήνια ατμόσφαιρα, που υπάρχει στην σχέση σας και γενικότερα στην αισθηματική σας ζωή προς χάριν, μιας νέας και πολύ ενθουσιώδους γνωριμίας. Ο παρορμητικός σας χαρακτήρας…δεν αφήνει περιθώρια για λογική και ώριμη σκέψη. Αυτοί που διατηρούν διπλά παιχνίδια μέσα στον εργασιακό τους τομέα… αν δεν είναι προσεχτικοί, ίσως και να αποκαλυφτούν…μην ξεχνιέστε ο Ερμής είναι ανάδρομος.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Πολλοί από τους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι που χρειάζεται αρκετές διορθώσεις. Οι περισσότεροι Βασιλιάδες δεν λαμβάνουν τα βασικά συναισθήματα μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν καταλυτικές αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτό τον μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι και ποθούν κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….η Αφροδίτη θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Αυτά που ζείτε και βιώνετε σίγουρα δεν σας εκφράζουν. Οι μέρες με έναν κυβερνήτη σε γήινο ζώδιο, δεν σας ευνοούν για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, είναι οι μόνοι που θα καταφέρουν να κινηθούν με ευκολία προς τους σκοπούς τους. Όσοι έχουν ερωτική σχέση, με άτομο σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση θα χρειαστεί να κάνουν, κάτι παραπάνω για να δώσουν μια νέα πνοή στον σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Είσαστε κάτω από το φως των αστεριών και στην συγκεκριμένη περίπτωση, κάτω από την επήρεια της νέας σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε τα επικοινωνιακά σας προβλήματα με τον σύντροφο σας, αλλά και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας, και πριν βγει ο μήνας. Ημέρες που βοηθούν και τον οικονομικό – εργασιακό τομέα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Δεν ακούτε πια κανέναν και τίποτα. Η διάθεση σας με έναν κυβερνήτη σε όψεις με τον Κρόνο, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε κανέναν τομέα της ζωή σας. Μην πάρετε εν θερμό αποφάσεις, για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής. Θα ήταν λάθος. Για τους αδέσμευτους Σκορπιούς, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παίξουν σε ρηχά νερά με καινούργιες γνωριμίες. Υπομονή μέχρι τις 11/05, που τα αστρολογικά θα είναι πολύ καλύτερα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Ερωτευμένοι – Νο 06
Η σκληρότητα των λόγων σας, δεν επιτρέπει στον άνθρωπο που τον ενδιαφέρετε, να σας πλησιάσει και να σας παρουσιάσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και σεβασμό γενικότερα. Οι όψεις του Ερμή από τον Ταύρο, σας βάζουν στο ερωτικό επίκεντρο νέων προσώπων που θα παρελάσουν από μπροστά σας, μέχρι και τα τέλη του μήνα αυτού. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Οι μέρες είναι κατάλληλες για διάλογο με τον αγαπημένο σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο επίσημο. Σε αυτό θα βοηθήσει και η τύχη, που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει αρκετές πόρτες. Όσοι έχουν χωρίσει μέσα στον προηγούμενο μήνα… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να επανασυνδεθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η αυστηρή και ανούσια κριτική που έχετε εξαντλήσει πάνω στο ταίρι σας… δεν βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά, μετά από μια περίοδο εντάσεων και παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους του τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί μια προσοχή παραπάνω, ιδίως αν διατηρούν και δεύτερη παράλληλη σχέση, καθώς ο υπερκινητικός Ερμής, θα βγάλει στην επιφάνεια πολλές κρυφές πτυχές. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν έντονη πολιορκία από παλιά τους σχέση
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Πολλά τα αστρολογικά καλά που αναμένονται από αυτήν την νέα σελήνη και μετά και μέχρι τα τέλη του μήνα του Ταύρου. Οι νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν, και αυτοί που βιώνουν άσχημο χωρισμό θα καταφέρουν να μειώσουν τις επικοινωνιακές αποστάσεις και να έρθουν πιο κοντά στην οριστική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.