ταρω ερωτικο Τοξοτης Ιουλιος 2015

miniaies-erwtikes-zwdio-toksotis

ταρω ερωτικο Τοξοτης Ιουλιος 2015

Ερωτας και Σχεσεις
Βαλες Σπαθι

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο, το οποίο ταράζει την ηρεμία της καρδιάς σας και του σπιτιού σας. Θα αισθανθείτε πολύ λυπημένοι με αυτή την φασαρία, ωστόσο οι κάρτες σας συμβουλεύουν να χρησιμοποιήσετε την εξαιρετική σας φαντασία ώστε να επανακατευθύνετε την προσοχή αυτού του νέου προς την θετική έκφραση των συναισθημάτων του μέσα από την δημιουργικότητα. Μια μικρή οικονομική θυσία από την πλευρά σας οπωσδήποτε αξίζει την ειρήνη και ηρεμία που θα εξαγοράσει.

Καριερα
Ο Πυργος

zodia-taro-45

Να περιμένετε ίσως κάποιο κατρακύλισμα στον τομέα της καριέρας σας. Στην πραγματικότητα, αισθανόσαστε κάπως δυσαρεστημένοι με την εργασία σας τελευταία. Κατά βάθος λοιπόν, αυτή η σημαντική αλλαγή θα συμβάλλει στην ευημερία σας μαζί με το σοκ που θα προκαλέσει. Φαίνεται πως αυτό το κατρακύλισμα έρχεται από ψηλά, και είναι κάτι περισσότερο από προσωπική υπόθεση. Θα στραφείτε προς μια νέα κατεύθυνση, και η σημαντική σας νίκη θα δημιουργήσει μια συνεργασία που θα χρησιμεύσει σε ένα νέο δρόμο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-zvdia-75

Οικονομικα
Ρηγας των Ραβδων

Η οικονομική σας ευημερία αυτό τον καιρό εξαρτάται ουσιαστικά και μόνο από εσάς. Διαθέτετε αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσετε άνετα τα εμπόδια στον επαγγελματικό κόσμο. Οπωσδήποτε θα έχετε και μικρές απώλειες, αλλά θα αναπληρωθούν , όταν αναλάβετε τις νέες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Ψυχη και Υπαρξη
Βασιλισσα των Ραβδων

Προβλήματα που ανακύπτουν στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων θα έχουν τέτοιο αντίκτυπο, ώστε να γίνουν ένα πνευματικό μάθημα. Θα χρειαστεί να διατηρήσετε την αισιόδοξη και φωτεινή σας διάθεση ζωντανή για όσο δοκιμάζουν την υπομονή σας οι άλλοι. Παίρνοντας ρίσκα, θα βρείτε τον τρόπο να ξεκινήσετε εκ νέου μια σχέση σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zvdia-taro-00