ταρω – ζωδια της φωτιας – Οκτώβριος 2017

flogeros-erwtas-ananewsi

ταρω – ζωδια της φωτιας – Οκτώβριος 2017

Κριός
ταρω κριος – σχέσεις: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Η συναισθηματική σας ενέργεια είναι εστιασμένη στο να κερδίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα αυτή την εποχή. Είτε ανήκετε στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους Κριούς, είναι βέβαιο ότι κάποια θέματα σχέσεων σας έχουν αναστατώσει. Προσέξτε να μην γίνει αυτό η αιτία να αμελήσετε τα αισθήματά σας, δίνοντας προτεραιότητα στα εισοδήματά σας. Όσο κι αν θέτετε ως δικαιολογία τις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, οι ανάγκες της συναισθηματικής σας ζωής είναι αυτές που θα σας ενδυναμώσουν!

ταρω κριος – επαγγελματικά: Ο Πύργος
Αν «παγώσει» μια πτυχή στα επαγγελματικά σας μέσα στον Οκτώβριο, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Θα είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι όταν μία πόρτα κλείνει, είναι για να ανοίξει μια άλλη! Κάποια ευκαιρία σας αναμένει λίγο πιο κάτω, γι’ αυτό πρέπει να είστε ήρεμοι ώστε να την αδράξετε. Αρχικά θα εργάζεστε αρμονικά με τα υπόλοιπα μέλη του εργασιακού περιβάλλοντος, γιατί είστε εξαιρετικά συνεργάσιμοι. Ωστόσο να ξέρετε ότι το σύμπαν οργανώνει για εσάς κάτι διαφορετικό, που θα έχει πιο μόνιμο και σταθερό χαρακτήρα.

 

ταρω κριος – οικονομικά: Το 3 των Κυπέλλων
Τα οικονομικά σας θα είναι ο τομέας που θα διαπρέψετε μέσα στον Οκτώβριο, κάτι που επιβεβαιώνει και αυτή η κάρτα! Μια ευκαιρία που θα προκύψει γρήγορα, θα σας αποφέρει την πολύ ευχάριστη αύξηση εισόδων – ακόμη κι αν η εκτέλεση του έργου που θα αναλάβετε μπορεί να ενέχει κάποιες δυσκολίες. Προσηλωθείτε σε αυτή τη νέα υποχρέωση, γιατί θα είναι η έναρξη μιας σειράς άλλων που δεν αναμένετε καν και θα αλλάξουν άρδην τα έσοδα και την οπτική σας!

zodia-taro-45

ταρω κριος – ψυχολογία: Η Δύναμη
Στη διάρκεια αυτού του Οκτωβρίου θα κληθείτε να θυσιάσετε μέρος της βολής σας ή των αναγκών σας, γιατί θα χρειαστεί να προστρέξετε προς βοήθεια άλλων ατόμων που θα βρεθούν σε δύσκολη θέση. Αυτό μπορεί να αφορά μια ασθένεια ή ένα ατύχημά τους. Ακόμη κι αν ζοριστείτε λίγο αρχικά, η ιδιοσυγκρασία σας διαθέσει την εσωτερική δύναμη να κάνετε όσα πρέπει με ηρεμία και σύνεση. Να ξέρετε ότι είναι κάτι περαστικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Λέων
ταρω λεων – σχέσεις: Οι Εραστές
Κάποιες αλλαγές που έχετε βιώσει τελευταία στο συναισθηματικό σας πεδίο, σας έχουν επιτρέψει να ανοιχτείτε σε καινούργιες ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή. Αυτή η κάρτα έρχεται να σας συμβουλεύσει να αδράξετε τις νέες εμπειρίες, ακόμη κι αν είναι περιστασιακές και δεν ενέχουν τον παράγοντα της ουσιαστικής σχέσης. Θα αποτελέσουν το έναυσμα να «ξεμπλοκάρετε» τους συναισθηματικούς σας ορίζοντες και να αρχίσετε να χαίρεστε το εδώ και τώρα.

ταρω λεων – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Είναι πιθανό να κάνατε πρόσφατα ένα εξαιρετικά ριψοκίνδυνο και αισιόδοξο βήμα προς το άγνωστο, γιατί θεωρήσατε ότι η ανταμοιβή θα αξίζει τον κόπο. Όλο αυτό ενέχει κάποιες πτυχές που πράγματι θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθηση και τις προσωπικές σας αξίες, αρκεί να ακολουθήσετε τους όρους που το διέπουν σε επίπεδο εκπαίδευσης, μελέτης και σκληρής δουλειάς! Μην προχωρήσετε σε αυτό το ρίσκο, αν πρόκειται να το παραμελήσετε έναντι των υλικών σας αναγκών. Αυτή η κάρτα σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να μάθετε να τιμάτε τις επιλογές σας στην επαγγελματική αρένα, γιατί αυτή θα σας οδηγήσει στην πρόοδο και την εξέλιξη!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λεων – οικονομικά: Το 2 των Ξιφών
Είστε συνηθισμένοι να ζείτε σε μια σταθερή ποιότητα ζωής, για την οποία δεν καταβάλετε εσείς τον κόπο και τη δουλειά που χρειάζεται ώστε να διατηρηθεί… Με την είσοδο του Οκτωβρίου θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να περάσετε στην άλλη όχθη, της εντατικής απασχόλησης και της εστίασης στην εργασία σας. Δεν είναι βέβαιο ότι οι αποδοχές θα αξίζουν τον κόπο, ωστόσο μόνο με την πράξη θα πραγματώσετε τις ελπίδες σας για διατήρηση του τρόπου ζωής και διεκπεραίωση των αναγκών που έχετε θέσει στην καθημερινότητα σας. Αυτό τον μήνα θα ξεκαθαρίσει η οπτική σας, για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε στα επαγγελματικά σας ώστε να ευθυγραμμιστούν με μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

ταρω λεων – ψυχολογία: Το Άρμα
Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα πρέπει να κάνετε αναθεωρήσεις. Το σύμπαν σας καλεί να μελετήσετε ουσιαστικά τις αξίες σας αλλά και τις βάσεις που τις στηρίζετε! Θα βρεθείτε μπροστά στη ρεαλιστική εικόνα της ζωής σας, που θα προκαλέσει όσα θεωρούσατε δεδομένα στις πεποιθήσεις και τις απόψεις που εκφράζετε. Δεν πρόκειται για εποχή μετάνοιας, είναι η ιδανική εποχή για να σηκωθείτε στα πόδια σας και να εντάξετε την πίστη στον εαυτό σας στην καθημερινή ρουτίνα που πρέπει να ακολουθήσετε πλέον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
ταρω τοξοτης – σχέσεις: Το 6 των Κυπέλλων
Αυτός ο Οκτώβριος θα εστιάσει την προσοχή σας στην οικογένεια, αγαπητοί Τοξότες. Είναι γεγονός ότι πρόσφατα προέκυψαν κάποια γεγονότα που έχουν αναστατώσει το οικογενειακό σας περιβάλλον. Το ευχάριστο σκέλος αυτής της κατάστασης, είναι ότι θα βιώσετε μια νίκη σε μια πτυχή με οικονομικό όφελος. Αυτό θα βοηθήσει να αναπτερωθεί το ηθικό σας, ώστε να γίνετε πιο δυνατοί και να στηρίξετε καλύτερα τα θέματα και τα άτομα που σας έχουν ανάγκη.

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Ο Ακόλουθος των Ξιφών
Φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες αναταραχές και διαμάχες στον εργασιακό σας χώρο μέσα στον Οκτώβριο. Αυτές θα σας αναστατώσουν λίγο, γιατί θα ενέχουν τον οικονομικό παράγοντα που είναι καίριος για εσάς. Το ειρηνοποιό σας ένστικτο θα είναι αυτό που θα σας βγάλει από αυτή την τριβή, γιατί δεν θέλετε να εμπλακείτε σε αυτή την ατμόσφαιρα αρνητισμού και άσχημης συμπεριφοράς. Κάνοντας αυτή την επιλογή, θα επιφέρετε ισορροπία, αυτάρκεια και εμπλουτισμό της δικής σας ζωής, ακόμη κι αν χρειάζεται να επιστρατεύσετε όλη την εσωτερική σας δύναμη για να διατηρήσετε τις αξίες σας!

zwdia-agnh

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Το 6 των Ράβδων
Ανακούφιση! Αυτή είναι η λέξη που θα περιγράφει την αίσθησή σας μέσα στον Οκτώβριο, καθώς θα βλέπετε παντού γύρω σας χρήματα αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση και γαλήνη! Στο δρόμο σας υπάρχει ένας ξεκάθαρος οικονομικός θρίαμβος, ακόμη κι αν χρειαστεί να επιστρατευτεί ένα είδος «διαιτησίας» για να τον αδράξετε. Και επειδή όλα τα πράγματα στο σύμπαν είναι αλληλένδετα, να ξέρετε ότι τα πολλά χρήματα προσελκύουν κι άλλα χρήματα, τα οποία προσελκύουν κι άλλα χρήματα!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Ο Αυτοκράτορας
Αυτός ο τομέας της ζωής σας θα στιγματιστεί αυτό το μήνα από τα οικογενειακά θέματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψετε για να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Για όσους είναι ανέφικτη η μετακίνηση αυτή την εποχή, θα κληθούν να στείλουν χρήματα για να διεκπεραιωθούν κάποιες καταστάσεις. Με την πάροδο του χρόνου ωστόσο, θα αποφασίσετε να θέσετε κάποια πρακτικά και ουσιαστικά όρια. Αυτό θα σας οδηγήσει τελικά να βρείτε τη γαλήνη μέσα σας και να επιφέρετε ηρεμία και επούλωση όλων των δυσχερειών με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις