ταρω – ζωδια της φωτιας – Σεπτέμβριος 2017

flogeros-erwtas-ananewsi

ταρω – ζωδια της φωτιας – Σεπτέμβριος 2017

Κριός
ταρω κριος – σχέσεις: Το 4 των Κυπέλλων
Μια πρόσφατη μικρή απογοήτευση σε θέματα καρδιάς, σας έχει κάνει να αντιδράτε κάπως κυνικά όσο αφορά το ρομάντζο. Όμως τώρα θα μπορέσετε να αναπτερώσετε το ηθικό σας, καθώς θα βλέπετε να πραγματώνονται οι ελπίδες σας και να ξεθωριάζουν αυτό τον κυνισμό με την πάροδο των ημερών. Θα νιώσετε να σας προσεγγίζουν αρκετές ευκαιρίες, αρκεί να ξεπεράσετε τη γενικότερη ανιαρή οπτική για τον έρωτα!

ταρω κριος – επαγγελματικά: Ο Αυτοκράτορας
Ένα άτομο – κατά πάσα πιθανότητα ο εργοδότης σας – ενδέχεται να κάνει την προσπάθεια να σας εξαπατήσει όσο αφορά την αμοιβή σας. Μην επιστρέψετε σε κανέναν να τα καταφέρει! Ό,τι είδους θλιβερές ιστορίες κι αν σας «πλασάρουν», να ξέρετε ότι καμία από αυτές τις δικαιολογίες δεν αληθεύει. Να εμμείνετε στη θέση σας, ακόμη κι αν θεωρείτε αρχικά ότι ρισκάρετε να χάσετε αυτή την πηγή εισοδήματος. Να είστε βέβαιοι ότι μια νίκη σας τώρα, θα υποκινήσει νίκες και στον τομέα της ειλικρίνειας, της αρμονίας και του αμοιβαίου σεβασμού!

 

ταρω κριος – οικονομικά: Ο Ιππότης των Ξιφών
Θα νιώθετε μια μικρή απογοήτευση σε αυτό τον τομέα, εξαιτίας του ατόμου που προαναφέρθηκε – που θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει όσο αφορά τα χρήματα για τα οποία έχετε ήδη εργαστεί. Παράλληλα θα νιώθετε και περήφανοι για τον εαυτό σας, γιατί αντιμετωπίσατε την προσπάθεια εξαπάτησης. Διατηρήστε την πίστη σας, γιατί όσα θεωρείτε ότι στερείστε τώρα από το ένα χέρι σας, το σύμπαν θα σας τα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο πολύ σύντομα. Οι νέες ευκαιρίες είναι ήδη καθ’ οδόν για να σας συναντήσουν!

zodia-taro-45

ταρω κριος – ψυχολογία: Οι Εραστές
Η αγάπη είναι στις σκέψεις σας αυτή την περίοδο, τόσο υπό την θετική της πλευρά όσο και από την σκιερή – γιατί σας συγκρατεί κάποιος φόβος… Εσείς που έχετε παγιδευτεί σε ένα κλίμα κυνισμού ή απογοήτευσης, να είστε έτοιμοι να δώσετε μια μάχη ενάντια στις προσωπικές σας απόψεις αυτό το μήνα. Θα βγείτε θριαμβευτές από αυτή, καθώς η αγάπη θα σας γίνει αισθητή ως μια παγκόσμια ενέργεια που έχει πολλές μορφές – και παραμένει στους αιώνες η μεγαλύτερη και σοφότερη αλήθεια!

zwdia-3-zodia

Λέων
ταρω λεων – σχέσεις: Ο Ακόλουθος των Ράβδων
Αυτό που πρέπει να κατανοήσετε, είναι ότι ένας νέος εαυτός σας – ή αρκετές πτυχές του υπάρχοντος… – είναι ήδη σε πορεία ωρίμανσης και άνθισης! Αυτός θα έλξει στη ζωή σας νέες ελπίδες, όνειρα και σχέδια, καθώς και τη βελτίωση της προσωπικής σας ζωής. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που θα γιορτάσετε μια νίκη σας, αν και θα έχετε την τάση να βρίσκετε ατέλειες ακόμη και στην απόλυτη χαρά… Αν στραφείτε στη φιλοσοφική και όχι στη ρεαλιστική θεώρηση των πραγμάτων αυτή την περίοδο, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να δώσετε αφορμές στον εαυτό σας να μετατρέψει την ευτυχία σε πίκρα!

ταρω λεων – επαγγελματικά: Το 3 των Ράβδων
Ένα σπουδαίο άλμα είναι αυτό που καλείστε να κάνετε, προκειμένου να δείτε ένα συναρπαστικό μέλλον στην επαγγελματική σας πορεία! Θα νιώσετε επιτέλους τη χαρά να εργάζεστε αρμονικά με άλλους, κάτι που θα σας αποδώσει τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. Φυσικά θα υπάρξουν διαστήματα με δυσχέρειες, που θα επιφέρουν συγκρούσεις και προβλήματα. Θα μπορέσετε όμως θα τα χειριστείτε όλα άρτια, με τη βοήθεια ενός συνεργάτη ή του έτερού σας ήμισυ, για να αντιστρέψετε το κλίμα της κατάστασης και να επιφέρετε και πάλι την αρμονία και την ευημερία!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω λεων – οικονομικά: Το 8 των Ξιφών
Είναι γεγονός ότι είστε παγιδευμένοι σε κάποιες παγιωμένες καταστάσεις που έχετε προκαλέσει, μέσα τις οποίες η οικονομική σας κατάσταση είναι ένα συνεχές πρόβλημα. Παράλληλα, οι συμπεριφορές ατόμων του περιβάλλοντός σας έχουν θέσει εσάς σε πολύ περιοριστικά πλαίσια. Η λύση στο πρόβλημά σας είναι εξαιρετικά απλή, αν αποφασίσετε να βγείτε από αυτό το τέλμα και να απεξαρτηθείτε οικονομικά. Πρέπει να αναζητήσετε δικές σας πηγές πόρων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ένα άτομο με εμπειρία στην επαγγελματική και οικονομική διαχείριση κρίσεων, θα αποδειχθεί πολύτιμο για να περάσετε σταδιακά σε μια οικονομική ασφάλεια, ισορροπία και σταθερότητα.

ταρω λεων – ψυχολογία: Το 5 των Πεντάκτινων
Η ζοφερή οικονομική σας κατάσταση είναι αυτή που σας πιέζει περισσότερο από καθετί άλλο αυτή την περίοδο. Βρίσκεστε σε μια βαθιά τρύπα, από την οποία πρέπει να βρείτε τρόπο για να σκαρφαλώσετε προς τα έξω. Στην πορεία συνειδητοποιείτε πόσα – κακώς για τη δική σας ζωή – έχετε παραβλέψει, όσο αφορά ψέματα, απάτες, προδοσίες και κακοδιαχείριση. Σας φαντάζει οδυνηρό να κάνετε καταγραφή και απολογισμό όλων αυτών; Το ευχάριστο είναι ότι μόνο αν λειτουργήσετε ερευνητικά και καταβάλετε τώρα αυτό τον κόπο, θα καταφέρετε σταδιακά να σημειώσετε πρόοδο.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης
ταρω τοξοτης – σχέσεις: Το 7 των Πεντάκτινων
Έχετε καταθέσει αρκετό κόπο για πολύ καιρό, για να αναπτύξετε ένα χάρισμά σας με το οποίο γεννηθήκατε. Το ακονίσατε και το διανθίσατε, ώστε να καταστεί μέχρι και επαγγελματικό προσόν σας. Ίσως όμως να προέκυψαν κάποια θέματα στην προσωπική σας ζωή, που σας ανάγκασαν να το θυσιάσετε… Με την είσοδο του Σεπτεμβρίου, να επιστρατεύσετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας και θα δείτε να λαμβάνετε πλέον τους καρπούς των κόπων που καταθέσατε σε αυτό το χάρισμά σας! Οι πιο στενές σχέσεις της ζωής σας θα ωφεληθούν στο πολλαπλάσιο από αυτή τη συγκυρία!

ταρω τοξοτης – επαγγελματικά: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Η χαρά, το χρήμα αλλά και ουσιαστικές κινητοποιήσεις είναι αυτά που θα σηματοδοτήσουν την επαγγελματική σας πορεία μέσα στον Σεπτέμβριο! Μάλιστα όλα θα έχουν άμεση σχέση με όσα θα συντελεστούν και στην προσωπική σας ζωή. Οδεύετε πλέον προς εντυπωσιακές εκπλήξεις στα εργασιακά σας θέματα. Η όποια νευρικότητα σας έχει καταβάλει για το πώς θα εκλάβει ο περίγυρός σας τα τεκταινόμενα, είναι μια παροδική κατάσταση που θα ξεπεραστεί με τις εντυπωσιακές σας επιτυχίες!

zwdia shmera

ταρω τοξοτης – οικονομικά: Ο Αυτοκράτορας
Αυτή η κάρτα πιστοποιεί τη σοβαρότητα με την οποία έχετε χειριστεί μέχρι τώρα τις οικονομικές σας απολαβές από την εργασία σας. Με την ίδια σοβαρότητα και σύνεση θα συνεχίσετε την πορεία σας, βλέποντας τα έσοδά σας να αυξάνονται από τη βασική σας πηγή εισπράξεων. Δεν αποκλείεται τώρα να εντάξετε και ένα χόμπι σας στον επαγγελματικό τομέα, που σε συνεργασία με ένα ακόμη άτομο να καταστεί η κύρια απασχόλησή σας. Να ξέρετε ότι αυτό είναι το πεπρωμένο σας, που θα στεφθεί με θρίαμβο ενόσω συνεχίζετε τη σοβαρή πορεία που έχετε χαράξει!

ταρω τοξοτης – ψυχολογία: Το 10 των Κυπέλλων
Ένα θέμα ή ένα άτομο, έχει προκαλέσει αρκετή αναστάτωση στην καθημερινή σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Μπαίνοντας ο Σεπτέμβριος, θα νιώσετε πολύ σύντομα να βρίσκει και πάλι η εστία σας την καρδιά, τη θέρμη και την ομαλότητά της. Αυτό οφείλεται κατά πολύ στην ανανέωση που επιφέρατε στο σύνηθες σκεπτικό σας, το οποίο παροδικά αναστατώθηκε από τα γεγονότα που προαναφέρθηκαν. Πλέον το περιβάλλον σας θα διέπεται από γαλήνη και αρμονία!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia