ταρω – ζωδια του αέρα – Οκτώβριος 2017

ταρω – ζωδια του αέρα – Οκτώβριος 2017

Δίδυμοι
ταρω διδυμοι – σχέσεις: Το Αστέρι
Τον τελευταίο καιρό πήρατε κάποιες αποφάσεις, που πραγματικά απαιτούσαν μεγάλη εσωτερική δύναμη από μέρους σας. Υπό αυτό το πρίσμα, η ευχάριστη είδηση για τον Οκτώβριο είναι ότι θα δείτε πλέον να παίρνουν σάρκα και οστά οι πιο αισιόδοξες ελπίδες σας! Οι αλλαγές που κάνατε, θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από το βάλτο κάποιους πυρήνες αρνητικής ενέργειας μέσα σας. Θα νιώσετε να απελευθερώνεστε και να προχωράτε σε καινούργιες φιλίες αλλά και συνεργασίες, που θα γεμίσουν το περιβάλλον σας με θετική αύρα!

ταρω διδυμοι – επαγγελματικά: Η Εγκράτεια
Βιώσατε μια περίοδο μείωσης του ενθουσιασμού σας όσο αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Με την είσοδο του Οκτώβρη, θα νιώσετε να βρίσκετε ξανά τη χαρά σε αυτό το πεδίο με την έναρξη νέων πραγμάτων! Μπορεί αρχικά να μην εισπράξετε όσα έχετε συνηθίσει, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βάλετε στο επόμενο στάδιο του σχεδίου σας. Σύντομα θα εργάζεστε σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον, με αρμονικές συνεργασίες. Σκεφτείτε σοβαρά κάποια περίπτωση σύμπραξης που θα ανακύψει, θα έχει εξαιρετικά οικονομικά οφέλη για εσάς!

 

ταρω διδυμοι – οικονομικά: Το 9 των Ράβδων
Ίσως να είστε σε μια φάση που φοβάστε για το οικονομικό σας μέλλον. Αυτή η κάρτα έρχεται να σας διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας ανησυχεί αυτό το θέμα για τον Οκτώβριο! Ακόμη και εγχειρήματα που θεωρούσατε ότι έχετε αφήσει πλέον πίσω σας από οικονομικής πλευράς, θα συνεχίσουν να σας επιφέρουν χρήματα και θα σας κεντρίσουν να ξανασκεφτείτε τις δυνατότητές τους… Να ξέρετε ότι οι θυσίες που κάνατε και οι αλλαγές που επήλθαν εξαιτίας τους, θα σας οδηγήσουν σύντομα σε έναν οικονομικό θρίαμβο!

zodia-taro-45

ταρω διδυμοι – ψυχολογία: Ο Ερημίτης
Ο Οκτώβριος σας καλεί να αποσυρθείτε από την έντονη κοινωνική ζωή, προκειμένου να ανασυσταθείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις και τα σχέδιά σας. Μπροστά σας ανοίγετε μια πορεία υπό τις νέες συντεταγμένες που θέσατε, γι’ αυτό απαιτείται να είστε σε πλήρη εγρήγορση και παραγωγικότητα! Απομακρυνθήκατε από κάποιες σχέσεις που θεωρούσατε ότι σας στήριζαν σε κάποιους τομείς, όμως τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε ανάγκη αυτή τη στήριξη. Απολαύστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας και να είστε τρυφεροί και ευγενικοί με τον εαυτό σας, που βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής στο νέο κεφάλαιο της ζωής σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός
ταρω ζυγος – σχέσεις: Η Δύναμη
Θα πρέπει να στραφείτε στην εσωτερική σας δύναμη και σοφία αυτό τον μήνα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε ήρεμα και λογικά σε κάποια θέματα που ανέκυψαν όσο αφορά την στέγασή σας. Η ανάληψη μεγαλύτερων οικονομικών ή πρακτικών εγχειρημάτων από αυτά που αντέχετε, δεν θα λειτουργήσει αίσια για εσάς… Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας όλους τους παράγοντες ανταπόκρισής σας, ειδικά όσο αφορά την επίδραση στην προσωπική σας ζωή. Το σημείο που πρέπει να εστιάσετε, είναι η προστασία της σχέσης σας με τα αγαπημένα σας άτομα.

ταρω ζυγος – επαγγελματικά: Το 10 των Κυπέλλων
Ο Οκτώβριος θα σας φέρει πολλή αγάπη και ευτυχία, συνδυασμένη με ένα ευχάριστο και ασφαλές σπιτικό! Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα ενός νέου ξεκινήματος που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου βιώνετε μια δημιουργική φρενίτιδα. Οι ιδέες σας είναι πολλές και θα σας δοθούν εξίσου πολλές ευκαιρίες για να τις βάλετε σε εφαρμογή, εύκολα και με υποστήριξη! Τολμήστε να στείλετε τώρα τις πιο μεγαλεπήβολες ευχές σας στο σύμπαν, γιατί το πιο πιθανό είναι να πραγματωθούν όλες!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω ζυγος – οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Έχετε περάσει πολλές δυσχέρειες τον τελευταίο καιρό, προκειμένου να καταφέρετε να χειριστείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Με την έναρξη του Οκτώβρη προβλέπεται ότι η εσωτερική σας δύναμη θα πολλαπλασιαστεί, κάτι που θα γίνει αφορμή να σωπάσουν οι αμφισβητίες σας! Κάποια οικονομική πίεση που θα προκύψει ξανά όσο προχωρά ο μήνας, δεν πρέπει να σας πανικοβάλει γιατί θα είναι παροδική. Μια καινούργια ιδέα σας θα ανατρέψει γρήγορα τα έσοδά σας και θα αναπληρώσει ακόμη και όσα χάθηκαν.

ταρω ζυγος – ψυχολογία: Η Αρχιέρεια
Οι δυσκολίες που έχετε βιώσει στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν ως αποτέλεσμα να έχετε γίνει πλέον πιο σοφοί και πιο συνετοί. Σε αυτά τα χαρίσματά σας θα κληθείτε να στηριχτείτε τώρα, για να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές που πρέπει σε μια στενή σχέση σας. Υπάρχει μια ανομοιομορφία στο περιβάλλον του σπιτιού, που σας κάνει να νιώθετε πιεσμένοι και κουρασμένοι, σαν να κουβαλάτε ένα αφόρητο φορτίο… Έχετε την ικανότητα να επιφέρετε τις απαιτούμενες αλλαγές, ώστε να επαναφέρετε την αρμονία και τη χαρά με θριαμβευτικό τρόπο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Υδροχόος
ταρω υδροχοος – σχέσεις: Η Δύναμη
Κάποιες δυσχέρειες που βιώσατε πρόσφατα, σας ανάγκασαν να στραφείτε στη εσωτερική σας δύναμη για να ξεπεράσετε την πίεση. Να ξέρετε ότι θα βγείτε θριαμβευτές από αυτή τη συγκυρία τον Οκτώβριο, χωρίς αυτό να διασφαλίζει ότι θα αλλάξουν οι εξωτερικοί παράγοντες που προκάλεσαν αυτό το κλίμα… Αυτό που πρέπει να κάνετε πλέον, είναι να σκεφτείτε σοβαρά και ρεαλιστικά τη φύση της σχέσης που σας προβληματίζει ή τις συναισθηματικές επιπτώσεις της στην ψυχολογία σας. Το πεπρωμένο σας προμηνύει ότι θα ξεπεράσετε αισίως αυτή την κατάσταση.

ταρω υδροχοος – επαγγελματικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Είναι γεγονός ότι δεν σας ικανοποιούν οι προοπτικές που διαβλέπετε όσο αφορά την καριέρα σας. Η απάντηση αυτής της κάρτας στον προβληματισμό σας, είναι ότι πρέπει πλέον να βγείτε από τα στεγανά σας και να δημιουργήσετε οι ίδιοι αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας. Έχετε όλη τη δημιουργική δυναμική που απαιτείται, γι’ αυτό είναι μόνο θέμα αποφασιστικότητας να προχωρήσετε προς τα εκεί που θέλετε να πάτε!

αγαπη

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω υδροχοος – οικονομικά: Ο Ιππότης των Ξιφών
Ενδέχεται να περάσετε από κάποιες μάχες όσο αφορά τα οικονομικά σας μέσα στον Οκτώβριο. Φαίνεται ότι αυτά έχουν κάποια διασύνδεση με τον οικογενειακό σας κύκλο, τον πυρηνικό ή τον δικό σας. Όσο κι αν κουραστείτε ή πιεστείτε στην πορεία διευθέτησης των δεδομένων, να ξέρετε ότι θα έχετε αίσια έκβαση. Θα υπάρξει λίγη στενότητα ακόμη στις εισπράξεις σας, αλλά στο τέλος θα πραγματώσετε όλες τις ελπίδες σας και θα φτάσετε εκεί που προσβλέπετε!

ταρω υδροχοος – ψυχολογία: Το 6 των Κυπέλλων
Εξαιρετική επίδραση στην ψυχολογία σας θα έχει η επίλυση των οικονομικών σας περιορισμών! Θα έχετε πολλούς λόγους να γιορτάσετε όταν φτάσετε στη διεκπεραίωσή τους, κυρίως γιατί θα επουλωθούν και οι σχέσεις σας με ένα πολύ αγαπημένο σας άτομο. Θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την τροπή που θα πάρει η θετική κατάληξη όλης της συγκυρίας!