ταρω – ζωδια του νερού – Οκτώβριος 2017

zwdia-neroy-glwssa-erwta

ταρω – ζωδια του νερού – Οκτώβριος 2017

Καρκίνος
ταρω καρκινος – σχέσεις: Το 3 των Κυπέλλων
Αν και η κάρτα αυτή εμφανίζεται στον τομέα των σχέσεών σας, οι χαρές σας μέσα στον Οκτώβριο θα προκύψουν από τον τομέα των χρημάτων σας! Κατά πάσα πιθανότητα αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα είναι η αιτία για κάποιες προστριβές ή πιέσεις που βιώνετε στην προσωπική σας ζωή. Όμως η συναισθηματική ανταπόκριση από και προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους, θα γίνει πολύ πιο θερμή όταν απελευθερωθείτε από το άγχος και μπορέσετε να εκτιμήσετε τις στιγμές μαζί τους!

ταρω καρκινος – επαγγελματικά: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Με δεδομένη την αίσια οικονομική κατάσταση που θα σας περιβάλλει, μπορείτε πλέον να ανακουφιστείτε με την ομαλή πορεία που θα πάρουν τα επαγγελματικά σας θέματα. Το κλίμα στο χώρο εργασίας σας θα διέπεται από αρμονία και σεβασμό. Ωστόσο, μια ευκαιρία που θα σας προκύψει μέσω μιας πρότασης για νέα επαγγελματική πορεία, θα πρέπει να τύχει διεξοδικής σκέψης. Πρέπει να λάβετε πολύ σοβαρά υπόψιν σας τα υπάρχοντα δεδομένα, που λειτούργησαν τόσο καλά για εσάς έως τώρα…

 

ταρω καρκινος – οικονομικά: Το 4 των Ράβδων
Όπως προαναφέρθηκε, σας προσεγγίζει μια εξαιρετική αποδοτική εσοδεία όσο αφορά τις εισπράξεις σας! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθούν πολύ οι σχέσεις στο περιβάλλον σας αλλά και ο χειρισμός κάποιων επαγγελματικών σας θεμάτων. Επιπροσθέτως, να αναμένετε θετικές εξελίξεις που θα αφορούν τα ακίνητα ή την κατοικία σας. Ευχάριστες ειδήσεις έρχονται και για ένα εγχείρημα επαγγελματικής φύσεως, που θα ανοίξει το δρόμο για να πραγματωθούν όσα εύχεστε επί αυτού!

zodia-taro-45

ταρω καρκινος – ψυχολογία: Το 10 των Ράβδων
Έχετε έντονη την ανάγκη να βρείτε τρόπους να ελαφρύνετε το οικονομικό βάρος που κουβαλάτε. Η επίτευξη ενός πιο σταθερού ή μεγαλύτερου εισοδήματος που θα έρθει μέσα στον Οκτώβριο, θα σας ανακουφίσει και να ανορθώσει τη διάθεση και την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Το πιο πιθανό είναι να συνδέεται με την άφιξη ενός ατόμου από το εξωτερικό, που θα αποτελέσει μια άμεση χείρα βοήθειας για εσάς σε όλους τους τομείς!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός
ταρω σκορπιος – σχέσεις: Το 3 των Πεντάκτινων
Είναι δεδομένο ότι έχετε πάνω από μία πηγές εισοδήματος. Η μία αφορά την σταθερή είσπραξη από εργασία ή άλλου είδους μόνιμο εισόδημα, όμως για κάποιο λόγο σας αγχώνει η πορεία της. Αυτό σας κάνει να είστε συναισθηματικά ψυχροί και μη διαθέσιμοι για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Αυτό που σας χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε ότι αυτά είναι τα δεδομένα σας, προκειμένου να δώσετε σημασία και στους άλλους τομείς της καθημερινότητας. Σύντομα όλα θα πάρουν πιο αίσια τροπή!

ταρω σκορπιος – επαγγελματικά: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων
Τα θέματα της καριέρας σας φαίνεται να μην κυλούν με τους ρυθμούς που θα θέλατε, κάτι που σας απογοητεύει λίγο και δεν σας αφήνει να λειτουργήσετε πιο παραγωγικά. Αυτό το μήνα καλείστε να τολμήσετε δοκιμές σε νέους τομείς, μέχρι να βρείτε τις διόδους που θα τους κάνουν πιο αποδοτικούς και εσάς πιο αισιόδοξους. Διατηρήστε την πίστη σας ότι τα καλύτερα σας προσεγγίζουν, καθώς κάποιους ουσιαστικές αλλαγές θα σας ανανεώσουν και θα μεταβάλουν προς το καλύτερο αυτά που τώρα θεωρείτε δεδομένα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω σκορπιος – οικονομικά: Το 8 των Πεντάκτινων
Το μυαλό σας είναι απόμακρο και εστιάζεται στην ελπίδα για βελτίωση των οικονομικών σας. Διατηρήστε την πίστη σας σε αυτή την ελπίδα, γιατί θα πραγματωθεί και σύντομα θα περάσετε σε μια εντελώς καινούργια φάση όσο αφορά τα χρήματα! Η σοφία που έχετε συρρεύσει από τις έως τώρα εμπειρίες, είναι αυτή που θα ανανεώσει το σκεπτικό σας και θα σας φέρει έσοδα που σας οφείλονταν. Ίσως χρειαστεί να καταβάλετε επιπλέον κόπο προς αυτή την κατεύθυνση, όμως η νίκη σας είναι αδιαμφισβήτητη!

ταρω σκορπιος – ψυχολογία: Το 8 των Ξιφών
Έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι οι πρακτικές σας όσο αφορά την ηθική και τις αξίες σας, σας κρατούν δέσμιους σε δεδομένα που δεν μπορείτε να συνεχίσετε να κουβαλάτε. Θα υπάρξουν πολλές στιγμές αμφισβήτησης και χειραγώγησης από τον εαυτό σας και από άλλους για να εμμείνετε στο γνωστό σκεπτικό. Μόνο η γνήσια θέληση για πνευματική και ρεαλιστική ανάταση, θα σας βγάλει από αυτό το τέλμα και θα σας χαρίσει την απελευθέρωση που λαχταράτε!

zodia-zvdia-75

Ιχθύες
ταρω ιχθυες – σχέσεις: Ο Άσος των Ράβδων
Ένα καινούργιο άτομο ή μια καινούργια κατάσταση μπαίνει στο δρόμο σας μέσα στον Οκτώβριο, που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά στην επίτευξη της ισορροπίας απ’ όσο έχετε βρεθεί εδώ και πολύ καιρό! Μέσα από αυτή την επαφή, θα σας προκύψουν αίσιες επαγγελματικές ευκαιρίες για βελτίωση και αυτού του τομέα. Είναι γεγονός ότι διατηρείτε πάνω από μία εργασιακές ενασχολήσεις, όμως αυτός ο τομέας γενικότερα είναι που θα ανορθώσει τη διάθεσή σας αυτό το μήνα!

ταρω ιχθυες – επαγγελματικά: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Νιώθετε αρκετά επαρκείς στην ενασχόλησή σας με πολλά πράγματα και αρκετούς επαγγελματικούς τομείς, αν και μόνο αυτός που σχετίζεται με τη δημιουργική σας πλευρά αγγίζει την καρδιά σας. Μέσα στον Οκτώβριο θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναβαθμίσετε αυτό το αγαπημένο σας εγχείρημα, που θα σας αποδώσει και οικονομικά πολύ περισσότερα απ’ όσα θα φανταζόσασταν! Παρά την πολλή δουλειά που θα απαιτηθεί από πλευράς σας, ίσως και αρκετές μετακινήσεις ή ταξίδια, η αναπτέρωση του ηθικού σας θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε αίσια στις προκλήσεις και τις πιθανές δυσκολίες που θα προκύψουν στο οικιακό σας περιβάλλον!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω ιχθυες – οικονομικά: Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Με την είσοδο του Οκτώβρη, θα κληθείτε να οργανώσετε ουσιαστικά την οικονομική σας πρακτική! Όταν αρχίζετε να εισπράττετε περισσότερα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να παγώσετε τις δαπάνες σας αντί να τις αυξήσετε. Θα προκύψει μια νέα πηγή εσόδων ή ανανέωση μιας υφιστάμενης, που θα πρέπει να κοπιάσετε για να την θέσετε σε σταθερότητα και μόνιμη απόδοση. Μην αμελήσετε να προχωρήσετε στις απαραίτητες λογιστικές και νομικές κατοχυρώσεις σας!

ταρω ιχθυες – ψυχολογία: Η Σελήνη
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα σας βάλει σε σωστή πορεία, προκειμένου να επουλώσετε και να αναθεωρήσετε τα θηλυκά σας χαρίσματα – ανεξάρτητα αν είστε άντρες ή γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι κάτι μέσα σας έχει υποστεί μια κατάπτωση και χρειάζεται φροντίδα και στοργή, με το απαλό χέρι που θα το έκανε μια μητέρα. Πράξτε ό,τι πρέπει με ευγένεια και αγάπη. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιους υφάλους, που μπορεί να απειλήσουν όσα θεωρείτε σωστά!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις