ταρω προβλεψεις 20/12/2016 – 8/01/2017

ταρω προβλεψεις 20/12/2016 – 8/01/2017

ζωδια Κριός: Ο Μάγος
Υπάρχουν νέες ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν να επιδείξετε τα ταλέντα σας, αποδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την εφευρετικότητά σας. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε την ψεύτικη σεμνότητα και να χτυπήσετε προς μια νέα, τολμηρή κατεύθυνση, να επωφεληθείτε από τη διαίσθησή σας, τη φαντασία και τις δημιουργικές σας ικανότητες. Δεν θα πρέπει να μπείτε σε μια τέτοια φρέσκια αρχή ελαφρά την καρδία – υπάρχει συχνά ένα στοιχείο πονηριάς ή αμφιβολίας, είτε κάποια δύσκολη απόφαση μπορεί να πρέπει να παρθεί.

Αυτή η κάρτα είναι ιδιαίτερα ευοίωνη για επιχειρηματικές δραστηριότητες και οικονομικά θέματα, διότι δείχνει ότι έχετε ότι χρειάζεται για να πετύχετε. Μπορεί επίσης να δείχνει πως ένας σημαντικός άνθρωπος θα μπει στη ζωή σας ως σύμβουλος, φίλος, εραστής ή συνεργάτης. Αυτός θα γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη που κρατάει.

 

ζωδια Ταύρος: Ο Ιππότης των Ξιφών
Είστε γνωστοί για το θάρρος, τη δύναμη και την επιδεξιότητά σας. Είστε νικητές σε κάθε μάχη. Υπάρχει μια κατάσταση που ζυμώνεται γρήγορα, καλπάζει και στη συνέχεια έρχεται στο τέλος της, εξίσου γρήγορα. Μπορεί να πάρετε γρήγορες αποφάσεις ή να γίνουν γρήγορες αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει ένα άτομο που είναι σημαντικό για εσάς – είναι κάποιος που αγαπά τη δράση. Είναι έξυπνος, εύγλωττος, φιλόδοξος και έχει μια καλή καριέρα. Ωστόσο μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα, επειδή η ανυπομονησία του σημαίνει ότι βιάζεται να πάει εκεί που και οι άγγελοι φοβούνται να βαδίσουν.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μπορεί να υπάρξει μια μικρή βελτίωση στα οικονομικά σας, μπορεί επίσης να υπάρχει η ευκαιρία να βγάλετε κάποια χρήματα, αλλά αυτό θα περιλαμβάνει άφθονη σκληρή δουλειά. Είστε από τη φύση σας μαθητές και η ικανότητά σας να εφαρμόζετε τον εαυτό σας με ενέργεια, σας κάνει πολύτιμους. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει ένα άτομο που βρίσκεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – είναι αξιόπιστο, πρακτικό, συστηματικό, υπεύθυνο και αποτελεσματικό. Μπορεί να έχει ένα ώριμο κεφάλι πάνω σε νεανικούς ώμους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Το Οχτώ των Ράβδων
Νέες ιδέες ή ευκαιρίες που αφορούν τις επαγγελματικές σας υποθέσεις θα θέσουν μια νέα κλίση στη ζωή σας ή θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, πρωτοβουλίες ή λογοδοσία για τα αποτελέσματα. Φύγετε από το σπίτι (αν χρειάζεται) ή κάνετε κάποια ψώνια και μην φοβάστε να αρπάξετε μια ευκαιρία ή να κάνετε τον εαυτό σας πιο διαθέσιμο ή προσβάσιμο στους άλλους. Αυτή είναι μια θετική εποχή για τον έρωτα. Εάν μια σημαντική ερωτική σχέση δεν ξεκινήσει (μια πολύ ζεστή και γοητευτική), τουλάχιστον θα γοητευτείτε από έναν δυο θαυμαστές.

ζωδια Λέων: Ο Άσος των Κυπέλλων
Θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στους άλλους και θα επιδιώξετε να βοηθήσετε όσους έχουν ανάγκη, οι οποίοι θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την εμπειρία σας. Θα είστε στα πρόθυρα να πείτε «ναι» σε μια μεγάλη επιχείρηση ή ένα έργο. Ορίστε σαφώς τι θα θέλατε ή ελπίζετε να πετύχετε – και αν δεν μπορείτε να το πάρετε ή να το κάνετε μόνοι σας, ζητήστε βοήθεια. Θα είστε ανήσυχοι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον στον ερωτικό τομέα, αλλά θα ελπίζετε ότι θα πάνε καλά. Ωστόσο η εξέλιξη θα είναι αργή.

ζωδια Παρθένος: Ο Άσος των Ράβδων
Η γονιμότητα και η δημιουργικότητα φέρνουν μια νέα αρχή. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα ευοίωνη κάρτα, αν σκέφτεστε την έναρξη μιας νέας επιχείρησης ή ενός έργου που θα περιλαμβάνει άφθονη σκληρή δουλειά. Είναι μια καλή στιγμή για να προωθήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία και τις ευκαιρίες που προκύπτουν. Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίσει μια σημαντική επιστολή, ένα έγγραφο ή ένα τηλεφώνημα, μια επερχόμενη περιπέτεια ή ευχάριστες διακοπές. Μπορεί επίσης να εκπροσωπεί την αυγή μιας πιο πνευματικής φάσης στη ζωή σας. Η διαίσθηση και η έμπνευση φέρνουν τύχη και ευτυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ζυγός: Ο Άσος των Ξιφών
Είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε κάτι που θα σας απορροφήσει πραγματικά. Θα μπορούσε να είναι μια εργασία υψηλής ισχύος που θα καταλαμβάνει όλο το χρόνο σας, μια ερωτική σχέση που θα σας συνεπάρει, είτε μια δυσκολία ή μια πρόκληση που θα απαιτήσει όλη την ψυχική σας ενέργεια αν πρόκειται να την καταπολεμήσετε και να την ξεπεράσετε. Όποιο νέο εγχείρημα ή επιχείρηση θα πρέπει να αναλυθεί προσεκτικά προτού να τεθεί σε εφαρμογή, σε περίπτωση που έχετε παραβλέψει λεπτομέρειες ζωτικής σημασίας. Η νίκη είναι βέβαιη. Δύναμη, αποφασιστικότητα και διαίσθηση δημιουργούν μια ακαταμάχητη ισχύ, αρκετή για να σας εξασφαλίσει την επιτυχία.

ζωδια Σκορπιός: Ο Ερημίτης
Θα πρέπει να αποσυρθείτε από τη ζωή, γιατί χρειάζεστε να περάσετε χρόνο σε περισυλλογή για να επαναφορτίσετε τις συναισθηματικές ή σωματικές σας μπαταρίες, είτε απλά για να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Αν αναρωτιέστε ποια διαδρομή ή κατεύθυνση πρέπει να πάρετε στη ζωή, θα είστε σύντομα σε θέση να καταλήξετε σε μια ικανοποιητική απάντηση και τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, να κρατήσετε ανοικτό το μυαλό σας και να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας. Δεν γνωρίζετε ακόμη όλα τα γεγονότα – ίσως μια νέα πτυχή της σημερινής κατάστασης σύντομα να αποκαλυφθεί. Δεν χρειάζεται να υπομείνετε μια τρέχουσα δυσκολία μόνοι σας, και καλά θα κάνετε να ζητήσετε από άλλους ανθρώπους τη βοήθεια και τις συμβουλές τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης: Το Τέσσερα των Ξιφών
Μια περίοδος σκληρής δουλειάς θα ακολουθηθεί από μια περίοδο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Αυτή η κάρτα σας λέει ότι έχετε μόλις ολοκληρώσει με επιτυχία κάτι σημαντικό. Θα μπορούσε να είναι ένα έργο της δουλειάς σας, μια δύσκολη διαπραγμάτευση ή ένας χρόνος δοκιμών – και τώρα σας αξίζει ένα διάλειμμα. Αυτό μπορεί να είναι χαλαρωτικές διακοπές, ανάρρωση μετά από μια ασθένεια ή εγχείριση, ή μια περίοδος που μπορείτε να περάσετε τη ζωή σας πιο εύκολα και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Τροχός της Τύχης
Η ζωή δουλεύει σε κύκλους και πάντα αλλάζει. Μεγάλες αλλαγές είναι στο δρόμο – είστε έτοιμοι να μπείτε σε έναν καινούριο κύκλο, ένα νέο κεφάλαιο. Οπότε, αν η ζωή σας ήταν δυστυχής ή δύσκολη τελευταία, αυτό σύντομα θα αλλάξει. Μπορεί να μην συμβεί εν μία νυκτί σε μια δραματική αλλαγή της μοίρας, αλλά η τύχη σας θα αρχίσει να καλυτερεύει. Η αλλαγή μπορεί κάλλιστα να έρθει από μέσα σας, αντί για κάποιο άλλο άτομο ή κατάσταση. Για παράδειγμα, αν νιώθατε λυπημένοι τελευταία, μπορεί να είναι η συμπεριφορά σας που θα αλλάξει από τις καταστάσεις γύρω σας, κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους ή αντικειμενικούς.

ζωδια Υδροχόος: Το Άρμα
Αυτή η κάρτα έχει διάφορες ερμηνείες, αλλά το κύριο μήνυμά της αφορά έναν αγώνα. Αυτός μπορεί να έχει ήδη δοθεί ή μπορεί να είναι στο μέλλον σας, αλλά θα τεστάρει το χαρακτήρα σας και την αντοχή σας και θα απαιτήσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας. Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και θα κερδίσετε πολλά, τόσο διανοητικά όσο και πνευματικά, από την εμπειρία. Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδεικνύει μια σχέση που περνά μια δοκιμαστική περίοδο, στην οποία χρειάζεται σταθερός έλεγχος και δυνατά νεύρα.

Κάποιες φορές αυτή η κάρτα αναφέρεται σε κάποια οικονομική δυσκολία, με εσάς να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας, να κρατήσετε το κεφάλι σας πάνω από το νερό ή να διεκδικείτε αυτά που είναι δικαιωματικά δικά σας. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε να πάρετε μια πορεία δράσης που θα απαιτήσει πολύ χρόνο, χρήματα και ενέργεια. Όποια και αν είναι η δοκιμασία, το Άρμα σας καθησυχάζει, γιατί θα επιτύχετε και η προσπάθειά σας θα αξίζει τον κόπο.

ζωδια Ιχθύες: Το Πέντε των Κυπέλλων
Μια αίσθηση απογοήτευσης, λύπης, απώλειας ή ακόμα και θρήνου συνοδεύει αυτή την κάρτα. Εμφανίζεται συχνά όταν μια σχέση λήγει ή όταν έχει επιβληθεί χωρισμός ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Μπορεί να το βρείτε δύσκολο να δείτε το μέλλον σας με μεγάλη αισιοδοξία ή μπορεί να τυλιχτείτε εντελώς μέσα στη μιζέρια σας. Αντί να επικεντρώνεστε σε αυτό που έχετε χάσει, θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε αυτά που παραμένουν και να τα εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε.

Διαβαστε τις Ετησιες   προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia