ταρω σήμερα 12/11 Σάββατο

eksagwno-afroditis-oyranoy

ταρω η κάρτα της ημέρας: Το 5 των Ράβδων

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Τι μπορώ να κάνω για να παρακινήσω τη διαδικασία να ενεργοποιηθούν τα πράγματα, ώστε να μπορέσω να δω τις πιθανές επιπρόσθετες προοπτικές;
· Σε τι μπορεί να έχω επαναπαυθεί, αντί να ωθώ συνεχώς τον εαυτό μου να διεκδικεί πιο πολλά;

 

«Αν δεν ξέρεις τι πραγματικά θέλεις, δεν πρόκειται να το βρεις ποτέ. Αν δεν ξέρεις τι πραγματικά σου αξίζει, πάντα θα αρκείσαι και στα λιγότερα» Ρομπ Λιάνο

Έχει έρθει η εποχή που πρέπει να ανοίξετε το πνεύμα σας και να είστε πρόθυμοι να δείτε τις επιπλέον πιθανότητες και τις επιπλέον δυνατότητες… Αυτές που είναι πέρα από όσα είστε ίσως συνηθισμένοι ή και νιώθετε βολικά να σκέφτεστε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αυτό είναι πιθανό να σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες επαναβεβαιώσεις και κάποιες αποσυνθέσεις. Έτσι θα μπορέσετε να καταλήξετε ποια είναι αυτά τα σημεία που δεν λειτουργούν στο μέγιστο των προδιαγραφών τους, ώστε να τα καθορίσετε εκ νέου με τέτοιο τρόπο που να αποδώσουν με πιο έντονο και παραγωγικό ρυθμό.

Πρέπει τώρα να είστε πιο πρόθυμοι να ανοίξετε τις δέουσες συζητήσεις, να δείτε τις διαφορετικές οπτικές γωνίες και τις ιδέες εκείνες, που μπορούν να αναφλέξουν τομείς τους οποίες δεν θα βλέπατε ή δεν θα σκεφτόσασταν υπό διαφορικές συνθήκες.

zwdia-agnh

Δεν είναι απαραίτητο να καταλήξετε σε μια συμφωνία ή σε μια ομοφωνία σήμερα. Είναι όμως πολύ σημαντικό να έχετε ανοίξει έστω τα απαραίτητα πεδία για τον διάλογο, να έχει γίνει η εισαγωγή των ποικίλων εικόνων και φωνών, χωρίς πλέον απλά να υπαγορεύονται.

Αναζητήστε ρεαλιστικά μέσα σας εκείνους τους τομείς της ζωής σας, στους οποίους μπορεί να έχετε επαναπαυθεί. Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να κεντρίσετε αυτούς τους τομείς προκειμένου να αποκτήσουν κίνηση, να σας ταρακουνήσουν και να σας βγάλουν από την απάθεια. Πρέπει να προκαλέσετε τον εαυτό σας να μην αρκείται πλέον μόνο στο να λέει λόγια, αλλά να αναλάβει και δράση προς τη σωστή κατεύθυνση, εκείνη που θα οδηγήσει σε ανώτερους και μεγαλύτερες δυνατότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67