ταρω σήμερα 4/11 Παρασκευή

diavolo_volante

ταρω η κάρτα της ημέρας: Ο Θάνατος Αντεστραμμένος

Αναρωτηθείτε τα εξής:

· Ποια είναι αυτά τα οποία πιστεύω ή πείθομαι, και καλύπτουν την αλήθεια;
· Ποια είναι αυτά που έχει έρθει η ώρα να αποποιηθώ, να αποβάλλω, να απελευθερώσω;
· Ποιον ή τι έχω μετατρέψει σε μπαμπούλα, προκειμένου να έχω μια βολική δικαιολογία ή εκλογίκευση για να κατηγορώ ή να αρνούμαι;
· Πώς μπορεί να παραπλανώ τον εαυτό μου, και να του στερώ τα αγαθά που έχει να μου προσφέρει η αγάπη;

 

«Συνήθως δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το θάνατο. Προτιμάτε να σκεφτόμαστε τη ζωή. Γιατί να συλλογίζεσαι το θάνατο; Όταν αρχίζεις να προετοιμάζεσαι για το θάνατο, σύντομα συνειδητοποιείς ότι πρέπει να επεξεργαστείς τη ζωή σου στο παρόν… άρα να αντιμετωπίσεις την αλήθεια για τον εαυτό σου. Ο θάνατος είναι σαν ένας καθρέφτης, στον οποίο απεικονίζεται η αληθινή ουσία της ζωής» Σόγκιαλ Ρίνποτσε

Ταυτίζεστε τόσο με τις μάσκες που βάζετε πάνω στους φόβους σας, τις ανασφάλειές σας, τις κρίσεις σας, που τις θεωρείτε ρεαλιστικές.
Αυτή είναι μια περίοδος που εντοπίζει τα μασκαρέματα. Αν τώρα αφαιρέσετε τη μάσκα, θα δείτε ότι αυτά δεν είναι στοιχεία που μπορούν να σας καθορίσουν ή να σας ωθήσουν να δράσετε, να αντιδράσετε ή να παύσετε κάθε λειτουργία.
Είναι όμως στοιχεία που θα σας δώσουν κίνητρα να μάθετε και να ωριμάσετε, από τη στιγμή που θα γίνετε πρόθυμοι να αντικρύσετε την πραγματική τους υπόσταση. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε επαφή μαζί τους, αντί να τρέχετε μακριά τους ουρλιάζοντας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

Αντί να υποθέτετε ότι η προσωποποίησή τους σε μπαμπούλα έχει την πρόθεση να σας γραπώσει, κάντε ένα διάλειμμα και πάρτε μια βαθιά ανάσα. Μπείτε στη διαδικασία να ανοίξετε έναν διάλογο με αυτό τον «μπαμπούλα», ως κάτι που μπορεί να συναντήσετε μέσα στον ίδιο τον εαυτό σας, είτε στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους και τον κόσμο γύρω σας.

Να είστε πρόθυμοι να υπερβείτε τις διαφορές, που η κουλτούρα σας τους έχει προσδώσει ταμπέλες και ουσία. Αντ’ αυτού, τολμήστε να μπείτε βαθύτερα, στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυστήριου, του άγνωστου, του άβολου, αυτού που δεν έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη. Να έχετε μέσα στο μυαλό σας ότι η πραγματική αγάπη, δεν αναγνωρίζει καμία αίσθηση διαφορετικότητας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είστε έτοιμοι να αποβάλετε και να απομακρύνετε κάποια πράγματα. Αξιοποιήστε την ενέργεια των ημερών για να απελευθερώσετε, να βγάλετε να πετάξετε και να κάψετε όσα δεν έχουν πλέον καμία ζωή μέσα τους – είτε δεν εξυπηρετούν πλέον κανέναν σκοπό στη ζωή σας.
Δημιουργήστε χώρο και φυτέψτε σπόρους για αυτό που θέλετε να γίνετε, για όλα όσα θέλετε να επιτρέψετε να σας προσεγγίσουν.

Η μεταμόρφωση πρέπει να αρχίσει από μέσα σας, σε προσωπικό επίπεδο.
Δεν μπορείτε πια να συνεχίσετε να ψάχνετε, να αναμένετε, να περιμένετε ότι κάτι άλλο ή κάποιος άλλος θα αλλάξει κάτι για εσάς… ή θα αλλάξει εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768