ταρω σημερα Δευτερα 28/09

taro-sex

ταρω σημερα Δευτερα 28/09

ταρω η καρτα της ημερας : ο Ρηγας των ξιφων

Η κάρτα αυτά απαιτεί από εμάς  απαντήσεις στις ακόλουθες ερωτήσεις  :

1. Πώς μπορώ να ερευνήσω χρησιμοποιώντας την λογική μου το τι συμβαίνει στον συναισθηματικό μου κόσμο;

zodia-taro-45

 

2. Μπορώ να μπω στο ρόλο του ακροατή δίχως να δείξω το πόσα ήδη γνωρίζω ή δίχως να χρειαστεί να δώσω κάτι ως αντάλλαγμα;

3. Πως θα μπορέσω να επεκτείνω τα όρια της αντίληψης και συνείδησης μου πέρα από τα εμφανή και πέρα από ότι γνωρίζω ήδη μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες;

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot

Ας βυθίσουμε τους εαυτούς μας στον εσωτερισμό και την λογοτεχνία , στη συζήτηση και τη σκέψη η οποία μας οδηγεί πιο βαθιά στη φιλοσοφία, την επιστήμη, τα μυστήρια, όπως αυτά εκφράζονται και αποκαλύπτονται μέσα από την έρευνα και την αρχαιολογία, ή μέσω τομέων όπως η επιστημονική φαντασία και η εναλλακτική ιστορία και πραγματικότητα.

Σκαλίστε τα μυστήρια και τους πολιτισμούς της αρχαιότητας. Αφήστε το είναι σας να χαθεί μέσα σε μια άλλη εποχή, έναν άλλον τόπο, μια άλλη κοινωνία.

Θέλουμε να παρουσιάσουμε τον εαυτό μας προς την κοινωνία ως ένα άτομο το οποίο έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω στις σκέψεις, στα συναισθήματα , στα λόγια του και όλα αυτά σε πλήρη τελειότητα.. Ίσως πιστεύουμε πως έτσι οφείλουμε να πράξουμε ώστε να κρατήσουμε τον εαυτό μας από το να διαλυθεί στην πραγματικότητα.

zwdia

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Αντί να παγώνουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας με το να τα βάζουμε στην σωστή τους θέση ( όπως κάνουμε όταν χαμογελάμε ψεύτικα) γίνετε πρόθυμοι να να εξερευνήσετε αυτό που αισθάνεστε, σκέφτεστε, θεωρείτε, αυτά που αμφισβητούνται μέσα από κάποια βιβλία, ντοκιμαντέρ, ταινίες, τα οποία μιλάνε για όλα αυτά για τα οποία αναρωτιέστε, ρωτάτε ή εξετάζετε καθώς συνειδητοποιείτε ότι κάτι δεν κολλάει σε όλη τη συνολική εικόνα εκεί έξω , ή για όσα θεωρείτε ότι παίζουν με τον συναισθηματικό σας κόσμο, και βρείτε τις λύσεις στις μεθόδους που προτείνουν, οι οποίες κατά βάση δίνουν μια πιο ήρεμη, ορθολογική και αναλυτική προσέγγιση όλων των ζητημάτων που αφορούν εμάς και τη ζωή μας.

Αναζητήστε άτομα τα οποία μπορούν να σας ακούσουν ενώ βρίσκονται σε ένα ανώτερο πνευματικό επίπεδο -ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης και αντίληψης- Τα άτομα αυτά είναι ικανά πραγματικά να ακούσουν αυτό που έχετε να πείτε δίχως να διακατέχονται από την ανάγκη να σας διορθώσουν , να σας διαμορφώσουν να σας αλλάξουν ή να σας επιπλήξουν.

zodia-zvdia-75