Ταρω σημερα Παρασκευη 28/08

taro-ilios

Ταρω  σημερα Παρασκευη 28/08

Καρτα ταρω της ημερας : Το  2 των ξιφών  (αναποδα )

Η κάρτα αυτή σήμερα θελει να στρέψει την προσοχή μας στα εξής ζητήματα:
1. Ποια είναι η κατεύθυνση αυτή που όλα τα σημάδια ζωής μου δείχνουν τόσο επίμονα όλο το διάστημα αυτό;

2. Σε ποιους τομείς που συνεχώς αναβάλω πρέπει τελικά να λάβω απόφαση και σε ποιους να προβώ άμεσα στη δράση;

zodia-taro-45

3. Μήπως τελικά έχω παραμείνει αναποφάσιστος όσο αφορά αν θα πάρω το μέρος της ά πλευράς η της β και αν συνεχίσω να αντιδρώ κατά αυτό τον τρόπο , μήπως ζημιώνομαι μόνο κ αποκλειστικά εγώ;

“Πρέπει πάντα να παίρνουμε θέση στα ζητήματα. Η ουδετερότητα βοηθάει πάντα τον καταπιεστή και ποτέ το θύμα ή η σιωπή των πραγμάτων ενδυναμώνει τον βασανιστή και ποτέ το βασανιζόμενο”

Όλα τα σημάδια, οι οιωνοί και οι ενδείξεις που πέφτουν από τον ουρανό για εσάς δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο μιας κατεύθυνσης και μόνο. Οπότε βγάλετε από πάνω σας όλα αυτά τα συναισθήματα φόβου και αμφιβολίας και ακολουθήστε την πορεία που χαράζει μπροστά στα μάτια σας το Σύμπαν προτού είναι πια αργά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Να είστε σε ετοιμότητα και να δίνετε προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα σημάδια βρίσκονται ολόγυρα σας αλλά όχι πάντα σε εμφανή και κοινή θέα, θα πρέπει και εσείς από την μεριά σας να δώσετε την απαραίτητη σημασία και να μεταφράσετε τον αγέρα που νιώθετε ακόμα και στο πετσί σας. Εμπιστευτείτε τον εσώτερο εαυτό σας και με τη δική σας συμβουλή ακολουθήστε το μονοπάτι του πεπρωμένου σας που θα σας οδηγήσει στην προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία σας τελικά.

Είναι η στιγμή που απαραίτητα οφείλετε να σταματήσετε να αναλύετε διεξοδικά το κάθε ένα ζήτημα και να αρχίσετε τις πράξεις. Πάρτε την απόφαση σας, διαλέξτε το μονοπάτι σας και επιτέλους επιλέξτε σε ποια πλευρά ανήκετε. Με το να πράττουμε – αντί να καθόμαστε και να χανόμαστε στις σκέψεις και αναλύσεις μας – νιώθουμε ότι πλέον προχωράμε μπροστά και αναπτύσσουμε τον εαυτό μας καθώς βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στον στόχο ζωής μας.

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δεν έχετε πλέον άλλο τη δυνατότητα να χασομεράτε και να λέτε ίσως και πιθανώς και στις δυο απόψεις. Τώρα πρέπει πάση θυσία να δηλώσετε ποια είναι η πλευρά επιλογής σας και να ακολουθήσετε την πορεία της μέχρι τέλους. Άλλωστε ξεμείναμε ακόμα και από δικαιολογίες , για αυτό όσο επώδυνη και επίπονη μπορεί μια τέτοια απόφαση να είναι αρχικά τόσο λυτρωτική είναι ακριβώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Επιλέξτε πλευρά και τελειώστε οριστικά με αυτό το ζήτημα.

Επομένως , τώρα πια δεν έχει άλλο το να κρατάτε και τις δυο πλευρές χαρούμενες. ή να λέτε ναι σε αμφότερους και να βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες. Να είστε απόλυτα αποφασιστικοί. Και ναι , είναι μία απόφαση με την οποία καλείστε να ζήσετε ύστερα με την απόφαση σας αυτή. Αυτό ισχύει για όλες μας τις αποφάσεις δεν είναι δα και εφιάλτης. Για αυτό κάντε την επιλογή σας και προχωρήστε παραπέρα …. Το πεπρωμένο σας περιμένει ακόμα αλλά μέχρι πότε; αναλογισθείτε και αυτή την εκδοχή.

zwdia-zodia-astrologia-65