ταρω σημερα Πεμπτη 03/09

tarw-krisi

 

ταρω σημερα Πεμπτη 03/09

ταρω η καρτα της ημερας   10 σπαθί   (ανάποδα)

Τα ζητήματα που θέτει προς σκέψη η εν λόγω κάρτα είναι τα παρακάτω:
1. Μήπως στη ζωή μου διακατέχομαι από υπερβολική σοβαρότητα και πρέπει να αφήσω λίγο χώρο για κάποια ελαφρότητα και διασκέδαση;

2. Μήπως έχω δώσει όλο μου το είναι στο τι πρέπει να γίνει και έχω αρχίσει να χάνω τις μικροχαρές που προσφέρει η ζωή καθώς επίσης ξέχασα να ζω στο τώρα;

zodia-taro-45

3. Πως μπορώ να αποσυνδεθώ από τα πάντα και να αφιερώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου και να απολαύσω στιγμές ηρεμίας και γαλήνης;

4. Που μπορώ να απολαύσω για παράδειγμα το ποτό μου δίχως να με διακόψει κανείς ή να βιώσω την όποια εξώτερη παρέμβαση;

Έχουμε αρχίσει και δημιουργούμε μία κοινωνία και μία κουλτούρα γεμάτη από διαφόρων ειδών περισπασμούς, με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε ολοένα και περισσότερα από τους συνανθρώπους μας και από τα γεγονότα της ζωής που εξελίσσονται γύρω μας, και έτσι σιγά σιγά αδυνατούμε να συμμετάσχουμε σε μία μεγαλύτερης σημασίας πνευματική σύνδεση με το σύμπαν και τους γύρω μας και τον ίδιο μας τον εαυτό. Οι άνθρωποι πλέον σήμερα αισθάνονται ανήσυχοι όταν δεν έχουν κάποιο πρόβλημα να τυραννάει τον εγκέφαλο τους.

Σταματήστε επιτέλους να είστε τόσο σοβαροί

Σήμερα το Σύμπαν σας λέει απλά να αφήσετε λυτά τα μαλλιά σας κάτω, να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.
Βγείτε έξω και θα έχετε κάθε ευκαιρία να ζήσετε διασκεδαστικές αλληλεπιδράσεις με ξένους, παιχνιδιάρικα φλέρτ ακόμα και ρομαντικές συζητήσεις και ραντεβού.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Τα προβλήματα της ζωής εξαφανίζονται όταν παύουμε να εστιάζουμε συνεχώς πάνω σε αυτά και να είμαστε όλο το 24ωρο εντελώς πειθαρχημένοι. Σπάστε ένα με δυο κανόνες σήμερα και σταματήστε να λέτε όχι σε άγνωστες εμπειρίες και προσκλήσεις αλλά ναι. Αρχίστε να περπατάτε το μονοπάτι του αγνώστου , κερδισμένοι έχετε να βγείτε μόνο από το ταξίδι σας αυτό.

Οι πηγές προηγούμενων η ακόμα και μέχρι και σήμερα υπαρκτών καταστάσεων διαμάχης και σύγκρουσης πλέον έχουν εξαφανιστεί και αποτελούν παρελθόν για εσάς. Και επιτέλους νιώθετε από τα εσώτερα υπαρξιακά σας στάδια ύπαρξης μία ελευθερία να αναπνεύσετε ελεύθερα και μια ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων η οποία σας οδηγεί προς ένα ευτυχισμένο μέλλον. Στο μέλλον που ονειρευόσαστε τα βράδια κρυφά από τους πάντες και που μέχρι και σήμερα προσπαθούσατε να κρύψετε ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό. Μία συμβουλή αυτό είναι αδύνατο και να μη τον επιχειρήσετε ξανά διότι αυτό το καθεστώς θα σας καταστρέψει τελικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Κλείστε ραντεβού για να σας κάνουν μασάζ ή να μία εντριβή στα πέλματα των ποδιών σας, ασχοληθείτε με το σώμα και την ομορφιά σας ή ακόμα και πείτε ναι στο να κάνετε μασάζ σε κάποιο άτομο που όντως όμως το χρειάζεται σήμερα και μην εκπλαγείτε εάν εντελώς ξαφνικά νιώσετε και πράξετε το να φιλήσετε αυθόρμητα το άτομο αυτό στην πλάτη ή στο σβέρκο όταν τελειώσετε με το μασάζ που θα του κάνετε.

Αποσυνδεθείτε εντελώς με το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα. Μην ακούσετε ειδήσεις και μην ενημερωθείτε για τα σημερινά παγκόσμια γεγονότα που μας κατακλύζουν και που συνεχώς μας έχουν σε μία κατάσταση πανικού και εγείρουν τον ψυχισμό μας σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα. Αναγνωρίστε την αλήθεια ότι πλέον έχουμε εθιστεί σε όλη αυτή την κατάσταση με το να μας ορίζουν οι ειδήσεις την ζωή και να μας οδηγούν στην ψυχική κατάσταση που τα μέσα ενημέρωσης επιλέγουν κάθε φορά και απλά μείνετε εντελώς μα εντελώς μακριά τους σήμερα καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Το σώμα μας, το πνεύμα μας και ο εγκέφαλος μας έχει ανάγκη από ένα διάλειμμα ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει, να χαλαρώσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να επεξεργαστεί και όλο αυτό το πλήθος πληροφόρησης που καθημερινά δέχεται από όλες παντού τριγύρω του. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι η χαλάρωση που θα μας φέρει ένα καλό και έντονο γέλιο ,… το οποίο θα επιτρέψει στο είναι μας να απελευθερώσει όλη αυτή την παραπανίσια ενέργεια που έχει διοχετευτεί μέσα μας.

Ακόμη αυτό που συμπληρώνει την πραγματική ανάγκη του είναι μας , είναι η χαλάρωση και η ηρεμία της απόλαυσης ενός φλιτζανιού τσάι στον κήπο μας, δίχως καμία ενόχληση και δίχως θορύβους παρά μόνο τους ήχους της φύσης καθώς απολαμβάνουμε το ρόφημα μας και το αεράκι που αγγίζει απαλά το πρόσωπο μας. Αυτά είναι τα συστατικά που έχουν την δύναμη να μας δώσουν ότι δεν μας δίνει η κοινωνία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας μας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67