ταρω σημερα Τεταρτη 30/09

tarw-kosmos

 

ταρω σημερα Τεταρτη 30/09

ταρω η καρτα της ημερας  :   Οι Εραστές

Η κάρτα αυτή μας κάνει να αναρωτιόμαστε τα εξής:

1. Επιλέγω αυτό που είναι εύκολο και ασφαλές ή αυτό που είναι αναγκαίο και σωστό;

zodia-taro-45

2. Έχω βρει τον εαυτό μου , όταν βρέθηκα σε αυτό το σταυροδρόμι παλιότερα ώστε να μπορώ να πω με σιγουριά ποιο ήταν το τελικό αποτέλεσμα της επιλογής μου;

3. Το να παραμείνω στο περιβάλλον που είμαι είναι καλύτερη επιλογή από το να επιλέξω κάτι διαφορετικό;

ότι και να αποφασίσετε να κάνετε μη το κάνετε επειδή θεωρήσατε ότι δεν είχατε άλλη επιλογή

Επιλογές
Αν αυτή η λέξη δεν αποτελούσε την λέξη κλειδί της ζωής σας, τότε πριν από λίγες ημέρες , λίγο πριν την εμφάνιση της Πανσέληνου, σίγουρα εντάχθηκε στο υποσυνείδητο σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-zvdia-75

Τώρα είναι η εποχή που έχουμε να αντιμετωπίσουμε το μεγαλείο των επιλογών μας. Αυτές που κάναμε στο παρελθόν, αυτές που δεν έχουμε κάνει ακόμα, αυτές που πρέπει να κάνουμε και αυτές που ακόμα δεν έχουν τελειώσει.

Να λειτουργείτε ως εξής: είναι οι επιλογές αυτές τόσο βάσιμες ώστε να εξακολουθώ να τις θέλω μετά από 3 -4 χρόνια ( ή γενικότερα …. ημέρες, μήνες ή έργα , αρκεί το χρονικό διάστημα να είναι 3 με 4)

Αν η απάντηση είναι ναι, τότε βρισκόσαστε στο σωστό μονοπάτι , πηγαίνετε ακριβώς εκεί που πρέπει και κάνετε ακριβώς αυτό που πρέπει.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

Αν η απάντηση είναι όχι, τότε αναλογιστείτε την περίπτωση που η επιλογή σας βασίζετε στον φόβο και όχι στο ότι είναι η σωστή επιλογή. Ο φόβος που προκαλεί το άγνωστο, για το που τελικά η επιλογή μας αυτή θα μας οδηγήσει, ποιες θα είναι οι επιπτώσεις που θα επιφέρει στη ζωή μας κλπ…. απλά να θυμάστε πως όταν πρόκειται για την σωστή επιλογή τότε όλο μας το σώμα, το είναι , ο εσώτερος εαυτός μας , “φωνάζει” μέσα μας ότι αυτή είναι όντως η σωστή επιλογή.

Επίσης να ξέρετε ότι προκειμένου να ξεκινήσετε το ταξίδι σας , δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε όλα σας τα βήματα ή όλη την διαδρομή που πρέπει να διανύσετε για να φτάσετε εκεί. Όμως αποτελεί δικιά μας επιλογή το αν τελικά θα αποφασίσουμε να αρχίσουμε το ταξίδι αυτό.

Βρίσκεστε σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι αυτή την στιγμή. Επιλέξτε μέσα από την καρδιά σας. Επιλέξτε βασιζόμενοι σε αυτό που ξέρετε ήδη ότι είναι το Σωστό. Και θα είστε περίφημα.

zodia-astra-tarot