ταρω σημερα 06/02 Σαββατο

taro-ilios

ταρω η καρτα της ημερας  Το 7 των Ξιφων 

Αναλογιστείτε τα εξής:

• Ελέγχω τα πάντα δύο φορές, φροντίζω να σκέφτομαι πριν δράσω;

• Είμαι προσεκτικός στο να διασφαλίζω τα όριά μου ή να αφήνω την απαραίτητη απόσταση ανάμεσα σε μένα και τους άλλους ή τις καταστάσεις;

zodia-taro-45

• Μήπως έχω γίνει αδιαπέραστος σε σημείο να αφήνω τους πάντες έξω από μένα και να είμαι απρόσιτος;

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

Κάνετε όλα όσα μπορείτε αλλά μην έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να τα κάνετε όλα. Ακόμη κι αν έχετε διεκπεραιώσει πολλές υποχρεώσεις αλλά σας υπολείπονται κάποιες εκκρεμότητες, να καταμετράτε αυτή τη μέρα ως θριαμβευτική και όχι ως αποτυχημένη.
Να είστε πολύ προσεκτικοί αν πρέπει σήμερα να προβείτε σε μια σοβαρή ή οριστική απόφαση, δράση ή και επιδίωξη. Θα ήταν συνετό να κάνετε λίγη έρευνα παραπάνω, να ζητήσετε μια δεύτερη γνώμη, να κερδίσετε λίγες μέρες ακόμη στο να το σκεφτείτε πιο πολύ πριν δεσμευτείτε.

Μπορεί να υπάρχουν κάποια άδηλα κόστη, απρόβλεπτες πτυχές ή πλευρές που δεν θα θέλατε να σας αφορούν.
Ενδέχεται επίσης να διαπιστώσετε στην πορεία ότι αλλάξατε γνώμη και βιαστήκατε να εμπλακείτε σε μια απόφαση ή δέσμευση, ενώ στην ουσία δεν είναι αυτό που θέλετε ή ενέχει πολύ περισσότερα από όσα θα ήσασταν διατεθειμένοι να αποδεχθείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Πρέπει να αφιερώνετε πιο πολύ χρόνο στο να μετράτε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε. Και αυτό δεν σημαίνει να διαθέτετε τον χρόνο για να δείτε αν οι δεσμεύσεις σας θα καρποφορήσουν.
Αυτή η εποχή είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλη να επαναπροσδιορίσετε τις δεσμεύσεις που έχετε ήδη αναλάβει. Μελετήστε τις όσο αφορά αυτά που θέλετε και αυτά που δεν θέλετε, και οργανώστε τις επόμενες κινήσεις σας έτσι ώστε να φέρετε σε πέρας όσα έχετε υποσχεθεί.
Δεν αποκλείεται να έχετε την αίσθηση ότι θέλετε να δραπετεύσετε, να ανησυχείτε ή να φοβάστε ότι ρισκάρετε μια πιθανή τιμωρία, άδικη αντιμετώπιση, σχόλια ή και κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Τα εκάστοτε όρια που θέτετε, πρέπει σήμερα να τα ελέγχετε δύο φορές, να τα διαφυλάσσετε και να φροντίσετε να τηρούνται. Ίσως είναι και μια ευκαιρία να εντοπίσετε σε ποια σημεία έχετε αφήσει να επέλθει κάποια χαλάρωση, να κατανοήσετε καλύτερα τις αντοχές σας, να αναγνωρίσετε πού έχετε ξεφύγει από το πλαίσιο που εσείς ορίσατε προκειμένου να νιώθετε ασφαλείς ή καίριοι ή απαραίτητοι.
Δεν αποκλείεται ωστόσο όλη αυτή η διεργασία να είναι και θετική, με την έννοια ότι σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε πού έχετε φανεί υπερβολικά συντηρητικοί, υπερβολικά περιοριστικοί, υπερβολικά απόμακροι από τις εξωτερικές αντιδράσεις και σχέσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ίσως να έχετε δώσει την εντύπωση ότι είστε απομονωμένοι, μοναχικοί, ότι βλέπετε μόνο τον κόσμο και τη ζωή να περνά από μπροστά σας, ενώ από την πλευρά σας έχετε την αίσθηση ότι δεν είστε ενεργό μέλος στο σύνολο ή δεν σας προσέχουν ως μέλος με συμμετοχή.

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 06-07/02 Β

Ας δούμε σήμερα αν έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάσουμε λίγο τα τείχη μας, τους μηχανισμούς άμυνάς μας.
Με μικρά βήματα. Τόσο μικρά, όσο να νιώθουμε άνετα ότι εκμεταλλευόμαστε αυτή την ευκαιρία, χωρίς να προκαλούμε στον εαυτό μας την ανάγκη να οπισθοχωρήσει επειδή νιώσαμε ξαφνικά υπερβολικά εκτεθειμένοι ή υπερβολικά τρωτοί…

zwdia-zodia-astrologia-65