ταρω σημερα 06/12 Κυριακη

imerisies-7-7

η καρτα ταρω της ημερας : ο Βασιλιας  των ραβδων

Αναρωτηθείτε…

  • Εκφράζω με ολοκληρωμένο και αληθινό τρόπο;
  • Τι δημιουργώ για τον εαυτό μου, στη ζωή μου, στον κόσμο;
  • Είμαι έτοιμος να διακρίνω ποιοι άνθρωποι προτιμώ να μείνουν στη ζωή μου και ποιοι όχι ;

 

Κατανόηση κι ένταξη…το δώρο της δημιουργικής φλόγας πηγάζει από το κέντρο  της ύπαρξης(σου). Χρησιμοποιώντας ότι ταλέντο έχεις κι ότι έχεις μάθει έως τώρα από τις εμπειρίες της ζωής, ήθρε η ώρα να τα αξιοποιήσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου. – OSHO

 

Είναι δύο οι τύποι του δημιουργού στον κόσμο. Ο ένας τύπος εργάζεται με αντικείμενα – ένας ποιητής ή ζωγράφος εργάζεται με αντικείμενα, δημιουργεί αντικείμενα. Ο άλλος τύπος, ο μυστικιστής, δημιουργεί τον εαυτό του. Δεν εργάζεται με αντικείμενα, εργάζεται με το υποκείμενο· εργάζεται με τον εαυτό του, την ίδια του την ύπαρξη. Και είναι αληθινός δημιουργός, ο αληθινός ποιητής επειδή μετατρέπει τον εαυτό του σε αριστούργημα.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Κρύβετε ένα αριστούργημα μέσα σας, αλλά γίνεστε εμπόδιο στο να φανεί. Απλώς κάντε στην άκρη και το αριστούργημα θα αποκαλυφθεί. Όλοι είναι αριστουργήματα, επειδή ο Θεός ποτέ δεν γεννά τίποτα λιγότερο από αυτό. Όλοι κουβαλούν το αριστούργημα τους κρυμμένο μέσα τους για πολλές ζωές, μη γνωρίζοντας ποιοι πραγματικά είναι και απλώς παραμένουν στην προσπάθεια να γίνουν κάποιοι στην ουσία άλλοι.

Αφήστε την ιδέα να γίνετε κάποιοι άλλοι λοιπόν, αφού εσείς είστε το ίδιο το αριστούργημα. Δεν μπορείτε να βελτιωθείτε. Πρέπει μόνο να το αντιληφθείτε , να το δείτε και να το συνειδητοποιήσετε. Ο Θεός ο ίδιος σας δημιούργησε· δεν παίρνει βελτίωση το έργο Του.

zvdia-zwdia-tarw