ταρω σημερα 11/02 Πεμπτη

tarw-kosmos

ταρω η καρτα της ημερας Βασίλισσα των Πεντακτινων

Αναρωτηθείτε τα εξής:

Με ποιον ή τι πρέπει να φροντίσουμε να αποκτήσουμε επαφή, που να αποτελέσει αφετηρία για πέρασμα στο μέλλον;

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσουμε στην πράξη για κάτι που υπάρχει ως σχέδιο αλλά πρέπει πλέον να γίνει πραγματικότητα;

zodia-taro-45

Μήπως είναι καλύτερα να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στις κοινωνικές μας δραστηριότητες, αντί να τα παρατηρούμε όλα από βολικές αποστάσεις ασφαλείας;

Κάποια μανιτάρια είναι από τη φύση κατασκευασμένα να παράγουν ένα ελαφρό αεράκι σαν ψέκασμα, προκειμένου να διασκορπίζουν τους σπόρους τους ακόμη κι όταν δεν υπάρχει άνεμος!

Είμαστε κάτι παραπάνω από ικανοί, είμαστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Έχει έρθει η ώρα να θέσουμε την οπτική μας πέρα από όσα εμείς έχουμε καταφέρει, πέρα από όσα μας κάνουν να νιώθουμε βολικά. Να στρέψουμε την προσοχή μας σε μακροχρόνιους στόχους και μελλοντικές προσπάθειες.
Η δράση της κάθε μέρα βρίσκει τρόπους να γίνεται ανταποδοτική στο μέλλον.

Θέλουμε να απλώσουμε τα χέρια και να επιστρατεύσουμε όλο το εύρος των φιλικών μας επαφών, του κοινωνικού μας κύκλου, των επαγγελματικών συνεργατών, παλιούς και νέους αρωγούς, ώστε να μας βοηθήσουν να κάνουμε πράξη όλα τα οράματα για το μέλλον.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Οφείλουμε να  εντάξουμε ανθρώπους στον δικό μας κόσμο και να τους κάνουμε να νιώσουν ασφαλείς και άνετα μέσα σε αυτόν. Όχι για να εκμεταλλευτούμε, αλλά για να αποτελέσουμε έναυσμα ώθησης προς κοινούς και συνεργατικούς στόχους. Να αναδείξουμε και να ακολουθήσουμε έναν χειροπιαστό και ρεαλιστικό τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση, αντί να μένουμε στις συνήθεις αόριστες συζητήσεις ή ιδέες που γίνονται για να γίνονται.

Οφείλουμε παράλληλα να αποδεχθούμε κάθε πρόσκληση για να ενταχθούμε εμείς στον κόσμο άλλων. Ίσως μας εκπλήξει ευχάριστα η συνάφεια που θα δούμε και θα βιώσουμε, και ξεπερνά την ασαφή άποψή μας για το πώς θεωρούσαμε ότι μπορεί να ήταν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
Πρέπει να είμαστε παρόντα μέλη αντί για παρατηρητές. Πρέπει να συμμετέχουμε αντί να καθόμαστε στις κερκίδες και να πανηγυρίζουμε για τα επιτεύγματα των άλλων!

Έχει έρθει η εποχή που πρέπει να δημιουργήσουμε, να γεννήσουμε αυτό που κυοφορούνταν εδώ και καιρό.

Πρέπει να ξεκινήσουμε την πορεία και τις δράσεις να το κάνουμε οντότητα, να το κάνουμε κάτι ρεαλιστικό που θα χτιστεί, θα μεγαλώσει και θα ανδρωθεί στον χρόνο.

Ξεκινάμε τώρα!

zwdia-zodia-tarw