ταρω σημερα 14/04 Πέμπτη

d6f87b6c656a4e3d1553a86ef22961fc274920fb

Το 2 των Ράβδων

Αναρωτηθείτε τα εξής:
· Ποιες πιθανότητες και ευκαιρίες προκύπτουν που με προκαλούν να τις ακολουθήσω και να τις διερευνήσω περαιτέρω;
· Ποιος ή τι φαίνεται να έλκει το ενδιαφέρον μου και συντονίζεται ως σύμμαχος στα οράματά μου, και μπορώ να τον προσεγγίσω;
· Αφιερώνω τον χρόνο που πρέπει για να εξερευνήσω όλες τις πλευρές των πιθανοτήτων και των δυνατοτήτων;

 

 

«Πρέπει να ξέρεις τι θέλεις. Όταν το ξέρεις αυτό, πρέπει να έχεις το κουράγιο να το πεις. Όταν το πεις, πρέπει να έχεις τη θέληση να το κάνεις πράξη» Κλεμανσό

Υπάρχει μια δόνηση και μια φόρτιση στην ατμόσφαιρα που μας ερεθίζει και μας εκστασιάζει με πιθανότητες, με οράματα, και ευκαιρίες για πρόοδο.

zodia-taro-45

zwdia-3-zodia

Μας ενθαρρύνει να απλώσουμε το χέρι και να έρθουμε σε επαφή με άλλους, προκειμένου να πραγματωθεί καύση από τη συνάντηση των πνευμάτων, τη σφυρηλάτηση των οραμάτων, τις δυναμικές των ενισχυμένων πιθανοτήτων.

Παίρνοντας δύναμη από χθες, λάμψτε από αυτά στα οποία διαπρέπετε, πιστέψτε στα οράματά σας. Και τώρα αναγνωρίσετε πόσο πιο σπουδαία μπορούν να γίνουν όλα, να επεκταθούν καθώς συμμαχούν με την ενέργεια και τη στήριξη των άλλων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εξερευνήστε τις πιθανότητες, αντί να περνάτε ή να επαναπαύεστε στο πρώτο πράγμα ή στην πρώτη ευκαιρία που παρουσιάζετε στο δρόμο σας. Διευρύνετε το οπτικό σας πεδίο για να δείτε την ευρύτητα των πιθανοτήτων που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη, καθώς εντείνονται οι συζητήσεις και στήνονται τα φωτεινά οράματα.

Είμαστε στο κατώφλι για κάτι μεγαλύτερο, κάτι σπουδαιότερο, κάτι λαμπρότερο. Δεν μπορούμε να φτάσουμε ως εκεί μόνοι… και δεν θέλουμε να βιάσουμε τις καταστάσεις, πριν να είναι έτοιμες και ώριμες οι συνθήκες.

zwdia