ταρω σημερα 17/12 Πεμπτη

taro-mythoi-alitheies

ταρω η καρτα της ημερας η Βασιλισσα των κυπελλων αναποδα 

Η καρτα αυτη θετει τα εξης ερωτηματα :

  • Μπορώ να μείνω συγκεντρωμένος-η στην πραγματοποίηση επαφών που να είναι αμοιβαία επωφελείς στο παρόν και να μην ανησυχώ για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων φιλιών και σχέσεων;
  • Δίνω ο ίδιος στον εαυτό μου την ελευθερία και την αποδοχή που χρειάζομαι για να ακολουθήσω το δικό μου προσωπικό μονοπάτι ;
  • Έχω παραιτηθεί κατά κάποιο τρόπο από τις απόψεις και τις ανάγκες των άλλων ;

 

Μπορεί να ανακαλύψετε οτι η συνδέσεις μας με τους άλλους, μπορούν να γίνουν εύκολα και άμεσα,  ωστόσο, σήμερα δεν είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσουν νέες φιλίες ή ρομαντικές επαφές.

Είναι προτιμότερο να εστιάσετε σε επαγγελματικές σχέσεις και άλλες τέτοιες σχέσεις που θα έχουν πρακτικά οφέλη.

zodia-taro-45

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί μια ξαφνική ρομαντική συνάντηση που παρέχει την παρέα ή την οικειότητα  που όλοι οι εμπλεκόμενοι έχουν ανάγκη,  αλλά δεν έχει την ανησυχία για να γίνει κάτι πιο σοβαρό και μακροπρόθεσμο … είτε πρόκειται για ένα one night stand, ή για έναν φίλο «με οφέλη» που θα συναντιέστε μαζί του απο καιρό σε καιρό.

 

Δεν είμαστε εδώ για να χαϊδεύουμε τις ανάγκες των άλλων και να κανακεύουμε τη συναισθηματική ευημερία τους . Επίσης, δεν θα πρέπει να βρούμε άλλους να χαϊδεύουν και να κανακεύουν τις δικές μας ανάγκες. Πρέπει να εστιάσουμε στις δικές μας ανάγκες σήμερα , αφήνοντας τις αλληλεπιδράσεις μας με τους άλλους και τον έξω κόσμο περισσότερο να αφορουν στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων .

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Καλούμαστε να βρούμε με συμπόνια ένα σημείο συνάντησης  όπου οι ανάγκες όλων των εμπλεκόμενων μερών εκφράζονται και αμοιβαία πληρούνται.Και τότε συνεχίζουμε την δική μας, προσωπική διαδρομή.

 

Μείνετε σε καλό δρόμο σήμερα και επικεντρωθείτε σε ό, τι χρειάζεται για να γίνει. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας αποσπάσουν το καλύτερο κομμάτι σας. Μπορεί να βρεθούμε με άγριες ιστορίες στο κεφάλι μας, βασίσμένες σε θαμμένα προβλήματα ή μεγάλες άλυτες συναισθηματικές πληγές.

zwdia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ας αναγνωρίσουμε εκείνες που χρειάζονται την προσοχή μας , στο εγγύς μέλλον , αλλά ας μην τους επιτρέψουμε να δημιουργούν ιστόριες και αντιδράσεις σχετικά με τους άλλους.

Να είστε ευγενείς , συμπονετικοί και επιεικείς προς τον εαυτό σας και να μην ανοίγετε τη στρόφιγγα της ενοχής  και της ντροπής. Φυλάξτε την βαθιά συναισθηματική δουλειά στο μυαλό σας για μία άλλη μερα.

zwdia-zodia-tarw